Erotikus látomások a múltból
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#56 t.555 2017. 10. 27. péntek 08:12
Egész jó történet!
#55 feherkalman1 2016. 10. 1. szombat 09:13
Kicsit csapongó.
#54 leticia_63 2004. 12. 30. csütörtök 17:04
Banurr!
Örülök, hogy tetszett a honlapom:)
Ha van kedved iratkozz fel a Társalgó nevű fórumomba. Szívesen látlak.

Leticia
#53 banurr 2004. 12. 30. csütörtök 13:33
Letícia!
Fenn jártam a honlapodon.
Gratulálok!!!
Csak így tovább és irigylem a párodat...:))
#52 A Hegylakó 2004. 12. 27. hétfő 02:22
Nincs értelme bármit is írni, mert mintha falnak beszélnék.. :)
Boldog Karácsonyt nektek is!
#51 Laci 2004. 12. 24. péntek 11:43
Leticianak: koszi szepen, neked is viszontkivanom!

A vitat a magam reszerol ezennel befejeztem, mivel nem hiszem, hogy Hegylako a kesobbiekben meggyozobb ervekkel tudna eloallni. Ha eddig nem szerette a Fideszt, ezentul se fogja szeretni, nyugodjunk bele.
#50 leticia_63 2004. 12. 24. péntek 09:12
Nekem rengeteg francia barátom van. Trianonra mindegyik azt mondja, hogy felesleges és ostoba döntése volt az akkori kormányzatnak. Vonalzóval államhatárokat húzni felelőtlen dolog. Vegyük csak alapul Jugoszlávia felbomlását, vagy az afrikai államok törzsi villongásait, háborúit.

Egyébként én az összes magyarországi pártot elítélem. Széthúzást, veszekedést szítanak az emberek között. A FIDESZ is, túlzó eszméket plántál az emberekbe. Igen Laci beléd is. Ha más kultúráját teljesen elveted magadtól, ne csodálkozz, ha tiedét senki nem fogadja be.

Ismét felhívnám a figyelmeteket, hogy szeretném ha ezt a vitát nem itt folytatnátok!

Kívánok minden erre járónak kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet!

Leticia
#49 Laci 2004. 12. 24. péntek 05:47
Meg ha mi el is felejtenenk Trianont, a franciak tovabbra is buszkek lennere ra, es tovabbra is azt tanitanak az iskolaban, hogy ez milyen jo es helyes dontes volt.

A magyar szexualis kultura mar joval azelott letezett, hogy idejottunk a Karpat-medencebe. Ezen a teren nekunk nincs semmi tanulnivalonk a perverz nyugatiaktol. Miota elkezdtuk beengedni ide ezeket a perverz ideologiakat, azota egyre kevesebb magyar szuletik.
#48 A Hegylakó 2004. 12. 24. péntek 02:30
Szerintem a magyaroknak, főként az Olyan nagy magyaroknak, mint te még még nagyon sok mindent kellene megtanulniuk a nyugati kúltúrából, például a toleranciát, mely alapvetően hiányzik ebből a gondolkodásmódból.
Egyébként magyar kúltúra nem is létezne Európai nélkül is vice-versa, hiszen mindkettő hatással van egymásra. Tehát olyan, hogy magyar kúltúra nincs is, hiszen a kúltúra általában mindig nemzetközi és nemzetekfeletti irányvonalak alapján alakul ki és változik.
A nemzetállamok korát a történelem már kétszer(1918, '45), ha nem háromszor ('90-2004) is végérvényesen meghaladta. Ma Európa országai egyrészt saját valójukban is számos kisebbségnek adnak otthon (nincs színnemzet-állam Európában), másrészt közösen is egy kölcsönös elfgoadáson álló államalakulat tagjai. Magyarország is - EU.
#47 Laci 2004. 12. 19. vasárnap 09:12
A Hegylakonak: Itt valaszolok az egyik korai kerdesedre. Bar nem tartozik ide es a tovabbiakban nem akarom boncolgatni, de kozlom: Fideszes vagyok, es buszke vagyok ra. 1998-ban sok haverommal egyutt vegre celt talaltunk az eletunkben, a Fidesz rendezvenyei, kiadvanyai ebresztettek ra bennunket, mennyire kartekony a dekadens Nyugatrol importalt ugynevezett kultura, tobbek kozott a perverz pornografia. A magyar nemzetnek megvan a maga egeszseges szexualis kulturaja, amit nem szabad ugy kigunyolni, mint egy bizonyos "paraszt" teszi az "Egy-mas-kor"-ban. Szerintem a "Magyar vandor" is megengedhetetlenul gunyt uz a legszentebb magyar hagyomanyokbol.
#46 A Hegylakó 2004. 12. 19. vasárnap 01:44
Az AVH nem nick, hanem domainnév..:)
(http://www.avh.hu - egy szimpla internetes mélszolgáltató, olyan mint a freemail)
egyébként szerintem leticia kérését túlteljesítetted, mert úgy hagytad abba a vitát, hogy sok felvetésemre semmilyen választ nem adtál.
Szerintem történelemből neked kellene képezned magad, mert én ellentétben veled - mint leendő történelemtanár - nem csak a poltikai paletta egyik oldaláról nézem a dolgokat, hanem mindkettőről!
Magyar filmekről csak annyit, hogy Antal Nimród Kontrollja, és a Magyar Vándor nagyon jó filmek voltak az utóbbi időben.
#45 leticia_63 2004. 12. 18. szombat 14:02
Például a Koltai Róbert filmekre (Nagy utazás, Csók anyu, Csocsó, Zimmer Feri), meg az Eperjes Károly filmekre.
Makk Károlynak, vagy Bacsó Péternek még vannak jó filmjei, de a többi:(

A háború elötti filmek jók voltak. Mai napig kedvencem Kabos Gyula, Tolnay Klári és Jávor Pál. A háború után is készültek még jó filmek. Ez a szatírikus, ó borzalom irányzat, kb. a 80-as években kezdődött. Vagy ez van, vagy majmojjuk a nyugatot. (Bujtor István Bud Spencer utánzatai pl.)
#44 Laci 2004. 12. 18. szombat 12:39
Az AVH-t nicknevnek valasztani legalabb olyan ronda dolog, mint csufolodni rajta. Leticia artalmatlan nev, de azert az avorol ezt mar nem mondanam. Es koszi, hogy nem szereted a hollywoodi filmeket.

Mely filmekre mondod, hogy idegbeteg idiotanak festik le a magyar embert? A mostaniakra? Az 1989 elottiekre? A ket haboru koztiekre?

#43 leticia_63 2004. 12. 17. péntek 12:51
Szeretném, ha ezt a vitát itt az én történetemnél abbahagynátok!

Lacinak: Én Magyar vagyok, de európai is, és nyitott mindenre. A Te mentalitásoddal, akkor ki kéne venni a nemzeti anyagból Moliert, Hamingway-t, vagy más külföldi írókat is. Azzal kapcsolatban is kiábrándítalak, hogy én szeretném a Magyar filmet. Szabó Istvánon kívűl én már nem nézek meg hazai filmet. Az összesben ferde képet festenek a magyar társadalomból, valmi furcsa, idegbeteg idiótának lefestve a magyar embert. Akkor inkább megnézek egy jólsikerült francia filmet, vagy valamely nem hollywood-i amerikait.
Más nevén, nikjén csúfolódni ronda dolog. Magam is francia nevet válsztottam, azért, mert imádom a Francia filmeket. (Leticia a női főszereplője a Kalandorok c. filmnek.
Most akkor jöhetsz attal, hogy mi van Trianonnal. Semmi. Trianont nem a franciák akarták, hanem pár hataloméhes, bosszúálló politikus. Ezért én a francia népet nem fogom utálni. "Egy népet, ne a politikusairól ítélj meg, hanem az egyéneiről"./ Neruda/
Ha több toleranciád lenne a világgal szemben, neked is jobb lenne.
#42 Laci 2004. 12. 17. péntek 12:21
Az e-mail cimed (nemzetbiztonsag@avh.hu) csak megerositi, amit mondtam, mert az AVH is idegen erdekeket kepviselt a magyar nemzettel szemben, es ugyanolyan szadista volt, mint a te torteneteid. Olvasd el, mint irt rola Kiszely es Schmidt Maria, es megerted.

En a magam reszerol elvbol csak magyar filmeket nezek, de a nyugatiaktol elmajmolt reklamoktol sehol nincs nyugta az embernek, es igy veletlenul tudom, hogy a Hegylako kulfoldi film, raadasul jo veres. Ugyhogy ertem, miert tetszik neked annyira.
#41 A Hegylakó 2004. 12. 17. péntek 02:14
Már megint kisregényt írtam, ez van:)
#40 A Hegylakó 2004. 12. 17. péntek 02:13
Csak egy finom kis megjegyzés .. ha ráviszed az egered a nevemre, akkor ott alul megjelenik az emailcímem, nézd meg, jó?
Most már csak azon gondolkozom, hogy ezzel a mentalitással 'csak' Fideszes vagy-e vagy egy kőkemény MIÉPesbe ütköztem.
A nacionalizmus a hülyeség utána a második dolog az értékrendemben ami legalul szerepel.
Mit tett az a szegény külföld, hogy így kellene utálni. Lehet, hogy jó példát lehetne tanulni tőle sok dolgokban (ezt most konkrétan nem ide értem).
Jó persze felhozhatod nekem az elnyomást, meg Trianon, de azok az idők már elmúltak!
Most már mi is Euróban vagyunk (végre!)
és szerintem egyre kevesebb jelentősége van, hogy ki külföldi és ki nem. Te is Európai vagy és én is. Az, hogy valami jó, vagy rossz, nevel-e vagy árt, nehogy már azon múljon, hogy magyar-e vagy külföldi!
Azon múlik, hogy hogyan tetszik, hogy hogyan írták meg, hogy mennyi lelkesedst, energiát tudást vittek bele.
Hogy egy kicsit beszéljek a történetekről is:
A fantáziában ez még jobban igaz. Mármint, hogy nem a származás, az elnevezések, kategorizálás a lényeg, hanem a tartalom.
Felőlem lehetnek magyarok vagy németek vagy bárkik egy buzis történetben, nem fogom elolvasni, mert nem szeretem az olyan történeteket.
De ugyanígy, ha egy magyar lány van mondjuk egy pornóvideóban vagy egy olasz, teljesen mind1, az tetszik jobban amelyik szebb. Nem biztos, hogy a magyar a szebb, de az sem, hogy az olasz. (Egyébként az a szebb, amelyik jobban tetszik -> esztétika, szal itt bezárul a kör).
A nevemről: 1. Te csak magyar filmeket nézel? Ha nem, akkor már itt 1-0 van.
2. Hogy jössz Te ahhoz, hogy megmond nekem, hogy milyen nevet választok?
Olyat választok, ami nekem tetszik, és akár angol is lehetne. Értékelhetnéd, hogy nem simán highlander, hanem magyarul használom!
3. Belekötöttem én vagy bárki más abba, hogy Laci?? Tudod milyen ez?
Mint a nácik. Te zsidó vagy, te biztos lopsz meg kell halnod!
Neked külföldi neved van, te biztos .. stbb. meg kell halnod.
Nem ugyanaz a mentalitás?
Nah, ennyit rólad..
#39 Laci 2004. 12. 14. kedd 03:32
A Hegylakonak: hogy tudomanyos legyek, a nemzet egyenekbol all, az egyenek szemelyiseget alakito hatasokhoz pedig az is hozzatartozik, hogy milyen erotikus torteneteket olvasnak. Ha tul sok kulfoldi, magyarellenes sztorit olvasnak, akkor nemcsak a szexben, de minden masban is elkezdenek dicserni mindent, ami kulfoldi, es mocskolni mindent, ami magyar. Erre te is jo pelda vagy, mert annyira a kulfoldi sztorik hatasa ala kerultel, hogy meg a felvett neved is egy kulfoldi filmre utal.
#38 A Hegylakó 2004. 12. 13. hétfő 03:35
Hmm... ez kezd egyre jobban hasonlítani valami politikai vitához..
mégegyszer most világosan megkérdem: mi köze az eoritkus történeteknek a nemzet hasznához/életéhez, stb..?

Ilyen összefüggé szerintem nincs, de szívesen veszem, ha ennek ellenkezőjét bebizonyítod.
Leticia: köszi a kritikát amit a műveimről mondtál.
#37 leticia_63 2004. 12. 12. vasárnap 09:44
Laci!
Arra gondoltam, hogy nem mindegyik paciensnek esik jól, ha az orvos így vizsgálja. Most szerencséje volt, hogy Kati belement a játékba, de mi van, ha nem. Feljelenti, és per lesz a dologból? Egzisztencia vesztés, sőt, még a diplomáját is elvehetik.
Egyébként én is kíváncsi lennék, hogy hogyan oldják meg a nőgyógyászok, hogy egy-egy csinos nő ne késztesse ilyesmire őket.