A+ A-

Egy éjszaka Visegrádon

A Szex a Mátrában történet folytatása.
Augusztus elején férjem hivatalos útra ment külföldre, így végre lehetőségünk adódott, hogy megvalósítsuk Gábor javaslatát, és a hétvégén egy éjszakát Visegrádon töltsünk. Gyerekeimet anyámra bíztam, aki tudta miért megyek Visegrádra. Anyámmal nem volt titkunk egymás előtt, és csak egy megjegyzése volt:
- "Ne kezdjél nős férfival, abból csak baj lehet. Én mindig csak nőtlen férfiakkal csaltam meg apádat."
Napok óta kánikula volt, így csak egy nyári szoknyát és egy vékony pólót vettem a fehérnemű fölé. Szombaton késő délután érkeztünk Visegrádra. Gáborék nyaralója a községből kivezető a Dunával párhuzamos utcában állt, a hegyoldalban. A tetőterében volt a hálószoba, belőle tágas terasz nyílt, amire a szomszédból nem lehetett rálátni. Miután lepakoltunk, végigjártuk a házat, körülnéztünk a kertben, végül kiültünk a teraszra. A kánikulai meleg már mérséklődött és mi élveztük a jó levegőt. Azt hiszem kicsit zavarban voltunk, nem tudtuk hogy kezdjünk hozzá ahhoz, amiért jöttünk. Ültünk, beszélgettünk, megvacsoráztunk. Kezdett besötétedni. A terasz korlátjára támaszkodva nézem a Dunát, amikor megéreztem, hogy Gábor áll mögöttem. Nem fordultan meg, szívem a torkomban dobogott az izgalomtól és a türelmetlenségtől. Kezdődik végre, gondoltam. Éreztem, ahogy a keze végi simítja a hajamat.
- Gyönyörű a hajad... és nagyon finom illata van - suttogta Gábor a fülembe. Összerezzentem, amikor a nyakamba csókolt finoman. Nem ellenkeztem, és ő tovább csókolta a nyakam, kezét a csípőmre tette, aztán a csípőmről lassan a hasamra vándorolt, majd a melleim következtek. Én továbbra sem fordultam meg csak támaszkodtam, a korlátra és lélegzetvisszafojtva élveztem, mit tesz velem. Próbáltam titkolni, mellbimbóim azonban elárulták izgalmamat. Éreztem, hogy odalenn is nedvesedem. A pólóm alá nyúlva egyszerűen kiemelte a melleimet a melltartóból és gyúrta-gyúrta finoman. Behunytam a szemem, ahogy egyik kezével mellbimbóm vette kezelésbe, a másikkal a szoknyám alá nyúlva a fenekem kezdte simogatni. Aztán kezével a fenekemről előrenyúlt a bugyimba, és ujjaival azonnal a puncimba merült. Lélegzetvisszafojtva, nagyokat sóhajtva élveztem, ahogy ujjai dolgoznak bennem, aztán egyik ujja rátalált csiklómra. Hatalmas sóhaj szakadt ki belőlem és egész testemben remegni kezdtem, ahogy körözni kezdett rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:18
Nem rossz!
#4 gyuri0926 2011. 11. 25. péntek 07:33
z pedig a kettes számú hülyeség , minek ezt leírni ?
#3 tiborg 2011. 11. 25. péntek 07:06
Addig jar a korso a kutra mig osszetorik....
#2 joozsi 2011. 11. 25. péntek 04:54
Jobb vége is lehetne.
#1 Törté-Net 2011. 11. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?