A+ A-

Kriszta

Csönd, csak a vér dobol a fülemben, majd hallom, ahogy a víz zuhog a fürdőszobában. Nem térek magamhoz. Néhány perce még dolgozom, próbálom rendbetenni a restanciámat, most meg a vágytól majd szétpattanva, tehetetlenné kötözve térdelek egy lányszobában, kényére-kedvére kiszolgáltatva a barátom lányának. A legmegdöbbentőbb azonban a helyzetemhez méltatlanul ágaskodó farkam, mintha élvezné ezt a helyzetet.
Szám bekötve, a bugyi íze sem kifejezetten a nyugalmamat szolgálja, így még próbálkozni sem tudok a kimagyarázkodással, a könyörgéssel. Ráadásul moziba megy, mit akar addig csinálni velem? Kétlem, hogy el akar engedni. Térdem kezd fájni, a szám kiszáradva, nyelni sem igazán tudok, ha így hagy, megőrülök, mire hazaér. A víz hangjától lassan a hólyagom is feszülni kezd. Mi lesz itt?
Abbamarad a víz csobogása, majd rövidesen hallom Kriszta lépteit. Ruhasuhogás, fiókok hangja.
- Leveszem a kendőt a szádról, de ha megszólalsz, lábujjhegyen töltöd a következő pár órát. Értve! - Bőszen bólogatok, sok lehetőségem úgy sincs. Hűvös ujjak bontják a csomót a tarkómon, óvatosan tolom ki nyelvemmel a ronggyá rágott bugyit.
- Gondolom, megszomjaztál. - Limonádé, kesernyés a citromtól, jól esik. Van vagy három deci, de elfér. Furcsa, megkötöz, megkínoz, de gondoskodik rólam. Valami puha ér a nyakamhoz, megrándulok, de semmi fájdalmas. Egy széles nyakörvet csatol rám, el nem tudom képzelni, honnan szerezte. Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki erről a szende szőke egyetemista lányról. Az ujjak a szememet takaró kendőt kezdik bontogatni, hunyorgok a rég látott világosságtól. Kriszta már menethez öltözve, miniszoknya, spagettipántos top, fiatalos melle minden férfiszemet vonzóan domborodik benne. Lehajol, a farkamat fogva tartó kötelet bontja, majd, mint egy pórázt, meghúzza.
- Gyere szépen. - Térdem recseg, nyögve állok fel és mint a kiskutya követem a lányt. Kerek feneke ingerlően ringatózik előttem, farkam megint kezd megtelni vérrel. A fürdőszobába tartunk, ahol beleültet a zuhanytálcába, nyakörvemet hozzákötve a csaptelephez. De ez nem elég neki, lábamat beparancsolja a tálcára, majd a farkamról lógó kötelet hozzáköti nagylábujjaimhoz. Minek ez a sok madzag, úgyse tudnék elmenni. De még térdeimet is összeszíjazza a saját derékszíjammal.
- Jó pihenést. Búcsúzóul adhatsz egy puszit rá. - Tartja elém lábát és én leheletfinom puszit cuppantok nagylábujjára. Elkezdi forgatni a lábát, így végigpuszilgatom minden lábujját. Majd másik lába következik. Hé, mi van, nem erről volt szó, nézek fel a végén. Mellbimbója majd kiszúrja a topot, szája összeszorítva, mintha jobban tetszene neki, mint gondolta. Hosszú sóhajjal teszi le a lábát.
- Pihenj, majd jövök, szia. - És ezzel kimegy a fürdőszobából, becsukva az ajtót, ott hagyva a homályban.
Rövidesen hallom a bejárati ajtó csapódását, majd teljes csend. Fészkelődöm, próbálok kényelmesebb helyzetet keresni. Időérzékem teljesen cserbenhagy és egy sokkal kényelmetlenebb érzés kezd úrrá lenni rajtam. Hólyagom egyre jobban feszít, már fáj. Halvány gyanú kezd derengeni bennem, Kriszta esélyt sem adott, hogy ne vizeljem nemcsak hogy össze, de le is magam. Combom összeszorítva, farkam mellem felé mutat. Hátam a falnak támasztva, elfordulni sem tudok. Erre rádöbbenve úgy döntök, nem kínzom magam tovább és megkönnyebbülve engedem ki hólyagom tartalmát. Próbálok óvatos lenni, de ebben az állapotomban nem sok sikerrel, a meleg sugár nyakamig eláztat. Furcsa, majdnem vízszerű, nem a megszokott színű és szagú. A következő pár órát csendes elmélkedéssel töltöm, próbálom gondolataimat rendbetenni, esetleg agyban dolgozni is, de nem sok sikerrel. Fejembe újra és újra visszakúszik Kriszta képe, ahogy a lábán himbálódzik a papucs, arca, mikor puszilgattam lábujjait, az első csókja után lassan kitisztuló tekintete. Eddig soha nem tekintettem nőnek, soha nem gondoltam rá, mint nőre, pedig az. Most, hogy már kénytelen voltam észrevenni, hogy igen erőteljesen felhívta rá a figyelmemet, már nem is tudtam másképp. Vágytam rá, kíváncsi voltam rá, kíváncsi voltam magamra, arra, hogy a megkötözés, enyhe kínzás ellenére miért akarok megőrülni a vágytól és hogy ez a vágy a helyzetemnek, Krisztának, vagy lassan másfél éves cölibátusomnak köszönhető. Tudtam én, hogy létezik a szexnek ilyen oldala is, egyre gyakrabban látható a médiákban is, de eddig soha sem érdekelt. De hogy ezt pont így ismerjem meg...
Furcsa mód, annak ellenére, hogy nem ittam semmit, még kétszer kellet pisilnem, mindkétszer ez a vízszerű, híg vizelet jött belőlem. Lassan kezdett sötétedni az eddigi homály, ami vagy viharra utalt, vagy inkább arra, hogy odakint is kezd sötétedni, ami egy 8-9 óra körüli időpontot sejtetett. Váratlanul ért magányomban a bejárati ajtó csapódása, jelezve Kriszta hazatértét. A lámpa fényére már készültem, bár még így is hunyorogtam, mikor nyílt az ajtó.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 07. 8. szombat 16:28
Helyre kellene már állítani egy befejező résszel az egyensúlyt! dezz, nem vagy te egy kicsit mazochista?
#5 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:54
Ez nagyon jó lett.
#4 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:51
Tetszik
#3 Andreas6 2013. 05. 11. szombat 14:40
Ki kell várnod, amíg elenged, utána addig vered, ameddig úgy nem gondolod, hogy elég!
#2 kecskeffy 2008. 08. 20. szerda 19:54
Dórit akarom :)
#1 Törté-Net 2007. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?