A+ A-

Hosszú nap

Arra gondolok, hogy írok neked te pedig bejösz egy fekete melltartóban és egy csipkés tangában. A szívem hevesebben ketd verni. gondolatban a boxer még rajtam van, de látszódik jelenléted hatása. Nem kérdezel semmit, csak beleülsz az ölembe. Először szemben velem. Kezeiddel nyakam fogod. Szád számat keresi mohón. Nyelveink izgatóan simogatják egymást. Nem engeded hogy hozzádérjek. Csípőd mozgatod. Dörzsölöd hozzám tested. Gatyában úrrá lesz a vágy, mely érezhető és látható is. Nem nyúlhatok hozzád. Megőrülök!Azt kéred csukjam be szemem. Szád és csókjaid felfedező útra indulnak nyakamon a fülcimpám felé. Lent dörzsölöd magad hozzám. Jól esik. Csókolsz őrülten szenvedélyesen. Közben hajam borzolod. Majd leszállsz rólam. Letérdelsz. Megmarkolod gatyában lévő kemény álló farkam. Megfogod a nadrág szélét és elkezded húzni le rólam. Megemelem a csípőm. A szemem még mindig csukva. Lehúzod a nadrágom. Jobb kezeddel megmarkolod farkamat.
Nyelved a hegyét érinti. Bal kezeddel combom markolod. Mohón bekapod. Szinte felfalod. Teljesen lehúzod a bőrt és szád makkom teljesen bekapja. Nyelved köröz rajta. Majd eldurranok. Szívod. Makkom a szádban. Kezed a bőrt húzogatja fel-le. szívod és nyelveddel izgatod. Majd felállsz. Megfordulsz és beleülsz újra ölembe. Kezeim melledre rakod. Markolom mind a kettőt. Kiveszem őket a melltartóból. Szinte maszírozom őket. Hátranyúlsz kikapcsolod a melltartód és leveszed. Melleid markolom közben csókoloma hátad. Csípőd mozog fel-le előre-hátra izgatva keményen álló farkamat. Egyik kezem melled markolja tovább, a másik elindul lefele és meg sem áll a bugyidig. Ott lassan becsusszan és megérinti csiklódat. Finoman maszírozni kezdem. fel-le majd körkörösen. Majd újra fel-le. Egyre erősebben. Ujjaim lejjeb tévednek és becsúsznak nedves faszra éhes puncidba. Te is egyre erősebben dörzsölöd a farkam.
Ujjaim puncidban. Nem bírjuk tovább. Bugyid félrecsúszik. Megfogod farkam és a puncidhoz teszed. Dörzsölöd vele egy kicsit, majd lassan belecsúszol. Centiről-centire. nedves pinád mint egy húsevő növény szinte felfalja ágaskodó farkam. Előrenyúlok markolom a melled. Lenézek. Hasam még jobban behúzom, hogy láthassam csípőd és feneked mozgását. Nagyon izgat a látvány!!!Egyik kezeddel félrehúzod a bugyid. Felemelkedsz hogy farkam kicsúszik puncidból. Másik kezeddel megfogod farkam és elkezded kezeddel húzogatni. Majd megfordulsz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 06. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?