A+ A-

Hűvös reggel, forró este

Összeütöttem egy sztorit, nem nagy durranás, de lesz ez még jobb is!
Évi barátságtalan, hűvös őszi reggelre ébredt pénteken, semmi kedve nem volt felkelni, pedig igyekeznie kellett, hosszú nap állt előtte. Először az a sok unalmas óra az iskolában, de utána jön a mindennél jobban szeretett kosárlabda edzés. Kelletlenül készülődött, közben újra és újra beugrott neki egy számára oly kedves arc. Imivel két éve voltak osztálytársak, eleinte nem voltak túl jóban, de aztán kezdtek összebarátkozni, ám ennél tovább eddig nem mentek. Nemrég vette észre Évi, hogy Imi kezd máshogy nézni rá, és az ő szíve is kissé gyorsabb ütemben vert, akárhányszor csak a fiú ránézett. Évi érezte, hamarosan történnie kell valaminek, de álmában sem gondolta volna, hogy ez a mai napon fog bekövetkezni.
Elég gyorsan teltek a suliban az órák, az utolsó előtti lyukasóra volt, beteg lett a tanár, helyettesítés meg nem akadt. Évi a kosárcsapat tagjaival lelkesen beszélgetett a soron következő meccsről, közben néha oda-odapillantott Imire, a fiú folyamatosan őt nézte. Egymásra mosolyogtak, tudták, érezték, a mai nap még tartogat meglepetéseket. Nehezen telt el a hét utolsó órája, az osztály lelkesen özönlött ki a teremből, ki a suliból. Éviék jókedvűben indultak az öltöző felé, a lány imádott kosarazni. Bementek a tornaterembe, amíg az edző megérkezett, elkezdték a bemelegítést. Kemény, de jó hangulatú edzés volt, Évit annyira magával ragadta, hogy csak a végén vette észre, Imi a szőnyegeknél üldögélt és őt figyelte. A lány zavarba jött, amikor tudatosult benne, a fiú végignézte az edzést. Kissé zavartan indult meg a kijárat felé, ahol a szőnyegek is voltak, Imi felpattant, mosolyogva mondta neki, nagyon tetszett a játéka. Évi picit elpirult, halkan megköszönte a srácnak a bókot. A fiú megkérdezte, nem túl fáradt-e, elmehetnének valahova. Évi boldogan egyezett bele, nagyon hamar el is készült.
Egy hangulatos kis helyre ültek be, ahol finom szendvicset is lehetett kapni, Évi farkas éhes volt, Imi jókedvűen nézte, ahogy falatozik. A lány nagyon fel volt dobva, nagyon jót beszélgettek a fiúval. Lassan aztán menni készültek, Imi megkérdezte, lenne-e kedve még elmenni hozzájuk, ott mégiscsak kettesben lehetnének. Évi picit elgondolkozott, majd mosolyogva mondott igent. Évi szülei vidéken tartózkodtak, így nem kellett azzal bajlódni, hogy Évi elmagyarázza, hol jár és kivel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 23. szombat 21:32
Holvan innes a folytatás?
#4 listike 2014. 02. 14. péntek 19:29
Megint egy be nem tartott ígéret.
#3 v-ir-a 2010. 02. 7. vasárnap 22:35
Sanya! Otthon volt a mama:-) na jó ez poén volt.....
amúgy nagyon tetszett a történet, kicsit rövidre sikerült.....csak így tovább...
#2 Sanya 2004. 03. 30. kedd 16:11
Majd kialakul a történet, de egyenlőre ez miért tartozik a gruppen kategóriába?
#1 Törté-Net 2004. 03. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?