A+ A-

Forró barlang

Gábor vagyok. A most következő történet velem történt meg,tehát a leghitelesebb forrásból ismerkedhettek meg vele. Még mielőtt rátérnék, engetessék meg nekem egy gondolat arról, hogy mit jelent számomra a szex. Számomra az igazi szex az amikor egy férfi és egy nő jól érzik magukat együtt és mindent megtesznek a másik örömére. Nincsenek tabuk, korlátok csak az örömszerzési vágy, ami mindent megenged és semmit sem tilt. Éppen ezért csak az számít perverviónak ami a partner ellenére van.
Pontosan tíz évvel ezelőtt jártam egy lánnyal, akibe halálosan szerelmes voltam. Ő is szeretett engem, legalábbis ezt mondta lépten nyomon. Annamáriának hívták, Ő akkor volt 17 éves én pedig 22. Nagyon jól kijöttünk egymással, igaz rengeteget veszekettünk, de a békülés mindig édes volt. Én egy alfödi kisvárosban élek. Annamari egy 20km levő faluban lakott, ahonnan vonattal járt be hozzám. Minden hétvégénket együtt töltöttük. Discoba, bulikra jártunk vagy ha kettesben akartunk maradni akkor kivettünk egy szobát a helyi panzióban.
Történetem egy szerelmes szombaton játszódik, amin az tüzes érzelmeké volt a főszerep. A kellemetlen, szürke, unalmas hétköznapok után ezek a szombatok jelentették számomra a reményt az örömet és a boldogságot.
Annamari vonata negyed háromkor érkezett a vasutállomásra.Találkozásunk örömére meg öleltük egymást majd taxiba szálltunk és irány a presszó.
Kóla mellett ülve csaptuk agyon az időt, humoros történeteket mesélve egymásnak, melyek azon a héten történtek meg velünk. Ez után beültünk egy moziba, nem is annyira filmet nézni mint inkább smárolni. Csokolozás közben Anikám kis keze kalandos utra indult a sliccemen keresztül. Én ekkor - mivel eléggé publikus helyen ültünk - kezét megfogva ezt mondtam:
- Ezt majd később a hotelben...
- De én most rögtön megőrülök érted. - vágott a szavamba.
Ekkor én azt tanácsoltam a vágytól felkorbácsolt hangon: hagyjuk a filmet a fenébe és vegyünk ki egy szobát. Így tettünk. A városka folyójára néző emeleti fürdőszobás szobát vettük ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 10. 27. kedd 08:14
Elmegy.
#2 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:38
jó közepes munka
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?