A+ A-

Üresség

1. levél
Feladó: A narancsajkú lány, Szimferopol, Ukrajna
Címzett: Pirítós, Jászárokszállás, Magyarország
A levelet 2005-04-30-án kézbesítették.
Pirítós az én vagyok.
...
Napfény, pálmafák, tenger! Egy lakatlan szigeten vagyunk csak ketten! Hm? Mint Ádám és Éva a paradicsomban! Gyönyörű minden! Csak ketten vagyunk, olyan szép minden! Rajtam bikini, rajtad fürdőnaci! Sétálunk kéz a kézben! Minden nagyon szép! Hm? Megállunk, átkarolom a nyakad és csókolózni kezdünk! Lágy és érzéki csókok! Ajaj! Hm? Továbbmegyünk! 1 gyönyörű vízeséshez érünk! Fürödjünk! Jó? Belemegyünk a vízbe! Fehér bikinim átázik, s átlátszik minden! Hm? Hozzám úszol! Csókban forrunk össze!
Csókolódzunk! Egyre vadabbul! Hm? A víz alatt levesszük egymásról a rucit! Érzem merev péniszed a combomon! Hm? Kívánlak, érezni akarlak legbelül! Ajaj! Öledbe veszel, péniszedre csúszok! Ah! Nagyon jó! Mozogni kezdünk és ajkunk végig összetapadva marad! Egyre vadabbul mozgunk, a kéj kiül arcunkra! Hm? Közeledünk a csúcs felé! Ó igen! Összerándulunk, jaj óriásit élvezünk! Spermád elárasztja a hüvelyem! Hm? Maradunk így, összefonódva! Lágy, örömittas csókok! Kimegyünk a partra, összebújunk és elalszunk!
Szeretlek kedvesem! És szeretek fantáziálni rólad, ilyeneket s hasonlókat! Hm! Amikor hétvégenként lemegyünk a tengerhez Mykolaivkába, rád gondolok, kémlelve a végtelen horizontot! Csak téged imádlak, bár múltkor lefeküdtem Ivánnal, de ezt kérlek tudd be annak, hogy először ittam vodkát életemben! Hm! Lélekben sosem csalnálak meg!
Szeretlek! Ezer csók! Írj te is nekem!...
****
A BÜDÖS RIBANC, gondolom, és kibámulok az ablakon fényesen kéklő jászsági égre. Aztán eszembe jut, hogy pár napja én is megdugtam Szilviát a diszkó után. Vállat vonok. Kisétálok a kertbe, és látom hogy a hangyák kibújtak a föld üregeiből. Mennydörgés csattan. Kelet felé fordulok, ahol feketeség gyűlik, és a narancsajkú lányra gondolok.
****
2. levél
Feladó: A narancsajkú lány, Szimferopol, Ukrajna
Címzett: Pirítós, Jászárokszállás, Magyarország
A levelet 2005-05-23-án kézbesítették.
Pirítós én vagyok.
Csók Szerelmem!
Mit szólnál 1 autósmozihoz? Hm?
Beülnénk a kocsimba, és elmennénk megnézni 1 jó filmet! Langyos nyári este, és nincsenek is sokan! Hátul megállnék, hogy senki ne zavarjon bennünket. Elkezdődik a film, de valahogy nem érdekel bennünket ,mert hátradöntjük az üléseket ,és vadul csókolózni kezdünk! Egymást simogatjuk, majd könnyű nyári ruhánkból kibujtatjuk egymást. Ráhajolok merev péniszedre, és szopni kezdelek. Nyelvem föl le jár merev farkadon. Hm. Nagyon finom. Már én is elég izgatott vagyok, ezért abbahagyom, és öledbe ülök. Óvatosan belém csúszol, jaj, ez isteni!
Mozogni kezdek rajtad. Közben csókolódzunk, melleimet masszírozod!
egyre vadabbul mozgok, nagyon mélyen érezlek magamban.
Hajam simogatod, és közeledünk a csúcs felé!
Érzem lüktetésed, én is vonaglok már. Összerándulunk, majd halk sikoly kíséretében elélvezünk egyszerre! MICSODA ORGZMUS!HMMMMM!
Persze mindebből más senki nem vett észre semmit! még egy darabig mozdulni sem tudunk, majd lágy csókok kíséretében felöltözünk.
Ajaj! a filmnek időközben vége lett. Elindulunk mi is. Kezed combomon
pihen...
Mostanában annyit ábrándozok rólad! Szörnyen unom Szimferopolt. Újabban Szevasztopolba járunk strandolni, és sajnos múltkor Szergejjel megtörtént az amit itt leírtam... de végig arra gondoltam, hogy te vagy a helyében, esküszöm!
****
Furcsa kis lények ezek a hangyák. Ismét kibújtak a földből. Ebből tudom, hogy ismét vihar közeledik, jóval azelőtt, hogy érezném. Kedves hangyák. Az arcátlanság mibenlétén rágódom. S azon, megbocsátható-e a megcsalás. Arra jutok, hogy nemigen. Besétálok a házba, és felhívom Szilvit, ráér-e este. Aztán maszturbálok, majd belefogok egy levél megírásába.
****
3. levél
Feladó: Pirítós, Jászárokszállás, Magyarország
Címzett: A narancsajkú lány, Szimferopol, Ukrajna
A levelet 2005-06-02-án kézbesítették.
Pirítós én vagyok.
Fekszel az ágyban... a sötétség sűrű hálójában, egyedül. Látod a felhők takarta holdat ablakodban, kintről távoli zeneszó hallatszik, meleg szellő hozza hangjait. Égő tested álmatlanul forgolódik. Egy párocska halad el lent az utcán, halk nevetésük hallod... aztán lépteik zaja elhal, a nevetés is, és tudod, hogy most megcsókolják egymást.
Szinte fájdalmat érzel, elképzeled, hogy téged is átölelnek és megcsókolnak... tested tűzforró, és feltolul benned a vágy. Meztelen fekszel, érintésre vágysz. Már ott tartasz, hogy simogatni kezded magad, amikor valaki könnyedén megérinti a hajad... én vagyok az.
Nem látsz, csak közelségem érzed. Aztán csókolgatni kezdem az arcod... puhán, gyengéden, érzem remegésed, felgyülemlett vágyad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 04. 19. vasárnap 07:54
Nem tudom mi akart ez lenni?
#3 zsuzsika 2014. 12. 17. szerda 07:30
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:44
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?