A+ A-

Vadóc leszbi története

Már legalább egy órája lement nyugaton a nap, mikor elindultam otthonról az éjszakába, de még mindig tikkasztó hőség uralkodott kint. Mindössze csak egy fekete szegélyű, virágmintás fehér bikinit viseltem egy mini farmer szoknyával és egy fehér szandállal a lábamon. Még csak nyár eleje volt, de a napok óta uralkodó kánikulának köszönhetően már csokibarnára barnultam, így a laza, fehéres öltözetem igencsak jól állt rajtam.
Mire a belvárosba értem már nagyban pezsgett az éjszakai élet. Fiatalok sokasága flangált néhány ruhadarabban az utcákon. Páran már a szórakozóhelyek pultjainál iszogatták az éj első koktéljait. Mások még a Balatonban mártóztak vagy a tó partján heverésztek. A legtöbben viszont az utcákon tekeregtek másokra várva, céljaik felé tartva vagy pedig, ahogy én is, azon gondolkodtak, hogy hova nézzenek be.
Mivel születésem óta itt élek a Balaton fővárosában, ezért jól tudom, hogy mi hol található. Tudom, hogy hova kell mennem a könnyed, de izgalmakat sejtető bulikba, hol találom a nehéz, emberszagú és poros helyeket, a lazulós, egyszerű táncos partikat, vagy a humoros esetleg intellektuel bárokat. De azt is tudom, hogy hova néznek be először a tájékozatlan turisták.
Vettem a főutcán haladva egy nagy kanyart balra és elindultam az egyik táncos, kis helyre. A Kék lagúna nem éppen a legnagyobb szórakozóhelyek közé tartozik és kissé távol is esik a központtól, de a turisták számára készült brosúrákban előszeretettel hirdeti magát.
Csak pár nappal ezelőtt tettem le az utolsó vizsgám és az elmúlt napokban az eredményre várva a kertben dőzsölve napoztam, tehát még nem mértem fel az idei nyár turista kínálatát. Egy jó buliban pedig már nem is tudom, hogy mikor riszáltam magam. Épp itt volt már az ideje, a vizsgaidőszak végezte után, hogy lebarnulva, bikiniben beiktassak egy görbe éjszakát.
A klub már félig telve volt, mire megérkeztem. A táncparketten villódzó, színes fények közepette fiatalok tekergőztek a legújabb disco számok ritmusára. A pultnál egy-két idősebb fazon italukba merülve vegetált. Úgy döntöttem csatlakozom hozzájuk és rendelek egy Cuba Librét. A hideg, alkoholos ital hűvös szellőként gördült le a torkomon. Az első kortyok után megfordultam a bárszékemen és háttal nekidőltem a pultnak, hogy alaposan szemügyre vegyem a táncolótömeget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 3. szerda 05:16
Érzelmes kis történet.
#6 cscsu50 2017. 11. 12. vasárnap 09:49
elmegy egynek
#5 sunyilo 2017. 11. 10. péntek 20:07
Nem rossz...
#4 deajk2008 2017. 11. 9. csütörtök 11:17
Imádom a leszbit... 10p lett
#3 veteran 2017. 11. 9. csütörtök 10:51
Kár hogy leszbit írtál.
#2 Andreas6 2017. 11. 9. csütörtök 05:18
Nem rossz, de még bőven csiszolhatsz a stílusodon.
#1 Törté-Net 2017. 11. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?