A+ A-

Állati orgazmus a fürdőben

Eme sztori szervesen kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok. Bevezetésképpen el kell mondanom házasságban élek azonban munkámból kifolyólag sokat utazom ami által sajnos nem hogy mozgalmas lenne a szexuális életem, hanem igen változó. Persze vannak hasonló kollégáim akik kiküldetéseiket mozgalmasan és tartalmasan élik meg, én nem ez vagyok. Ezzel ellentétben jó két tucat partnerem volt, viszont ez teljes aktív koromra vonatkozik. Ebből aztán levonható nem vagyok egy Casanova de meg sem vetem a jó és kielégítő szexet. Bevezetéshez tartozik még talán átlagos testalkatú vagyok 1,76 magas 80 kg barna szem szőkés haj. A sporttal csínján bánok így a fő folyamhoz visszatérve amennyiben akrobatikusabb elemeket viszek az együttlétbe bizony másnap jelentkezik izomlázban. Ez így igaz az alkoholra is. Egy bizonyos pontig szeretem felszabadít és jót tesz a gátlásoknak, de másnapos nagyon utálok lenni, egyet még jobban utálok a másnaposságtól, mégpedig az előtte jelentkező hányást.
Visszatérve az alap témához valamilyen szinten jellemző rám a z aprólékosság, bizonyítani akarás , körülményesség a szexben is. Soha nem bíztam el magam tisztában voltam a lehetőségeimmel es határaimmal. Ugyanakkor az is elmondható mindig igyekeztem maximálisan kielégíteni a partnerem, ha ez nem sikerült elsőre a második aktusban brillíroztam. Ez az oka annak is hogy az egy aktusra szorítkozó mások által egy éjszakás kalandokat soha nem szerettem és mímeltem.
A természet adta lehetőségeim nem átlagon felüliek, így sohasem gondolkoztam filmes karrierben. Maradjunk a 13-14 cm-es hossznál. Viszont egyik partnerem kifejezetten kiemelte szép farkam van. Én ezt illendően megköszöntem, de viszonyítási alapom nincs a témában, mivel nem vagyok járatos a saját nememhez tartozó egyedek testi adottságaival.
A történet tehát két kiküldetésem közötti hosszabb otthonlétemhez kapcsolódik. Talán azt feltételezné kedves olvasó, hogy tobzódtunk a párommal az együttlétekben. Sajnos nem, sőt a mindennapok gondjai a párom munkába állása és egyéb dolgok elvonták figyelmünket egymásról, a testiség fontosságáról. Mar lassan kezdett szóban is feljönni a téma, ami enyhén frusztrálttá is tett. No meg volt egy kellemetlen kudarccal végződött közeledési kísérletem is, ami után bevallom sértődöttség álarca mögé menekültem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:23
Érdekes leírás.
#9 sunyilo 2017. 07. 7. péntek 22:08
"Eme sztori szervesen kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok." Tovább nem is érdemes olvasni, ez a magyar nyelv meggyalázása. Ennél még a gugli fotdító is jobban tud magyarul...
#8 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 20:31
így inkább nem olvasnám
#7 zoltan611230 2017. 07. 6. csütörtök 07:10
Nem jó ...
#6 veteran 2017. 07. 5. szerda 14:01
Kezdet?-inkább vég.
#5 vakon54 2017. 07. 5. szerda 12:57
Ellehettolvasni.
#4 listike 2017. 07. 5. szerda 07:19
Teljesen értelmetlen.
#3 gyuri0926 2017. 07. 5. szerda 07:08
kapcsolódik életem során megélt szexuális élményeim sorához melyeket bizonyára majd olvashattatok

Beszélsz magyarul ? Mert ez a mondat annyira értelmes , mint az egész történet
#2 Andreas6 2017. 07. 5. szerda 05:44
Ez sem volt egy nagy alkotás. Nekem legalábbis kevés az érzelemmentes leírás egy dugásról. Az egyetlen pozitívum, hogy nem hazudott magának óriási szerszámot. Bevezető volt ugyan, de érdektelen dolgokról számolt be. Nálam 4 pont, mert azért vannak ennél rosszabb írások is errefelé.
#1 Törté-Net 2017. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?