A+ A-

Kalandfilm

Ritával három éve ismerkedtem meg. Mikor a főiskolára kerültem egy albérletet kerestem, ami viszonylag közel van az iskolához. Az egyik helyen azt mondta a tulaj, hogy már kiadta az egyik szobát és ha nekem megfelel, enyém lehet a másik. Aztán vigyorogva hozzátette, hogy meg kell viszont alkudnom a másik albérlővel is.
Mint kiderült Ritára gondolt. Nos, részéről nem volt probléma, mert igazából neki is csak egy szoba kellett.
Hát így kezdődött.
Mivel mindketten egyidősek vagyunk (na jó, ő két hónappal idősebb), így azt hiszem gondolhatjátok, hogy nem volt nehéz megtalálni a közös hangot.
Hétközben mindketten tanultunk, hétvégén meg ment a buli. Néha külön-külön, néha együtt. Mivel egyikünk se nagyon törekedett tartós kapcsolatra, így néha előfordultak érdekes dolgok. Megesett, hogy mikor hajnalban hazaállítottam az éppen aktuális 'barátnőmmel', az ő szobájából már félreérthetetlen hangok szűrődtek ki. Aztán hamarosan mi kontráztunk.
Akármilyen hihetetlen viszont, köztünk nem történt semmi.
Természetesen nem mintha nem néztem volna meg nőként, de valahogy nem alakult úgy a dolog. Egészen addig a szombat estéig...
Rita aznap már 6-körül elment valami buliba, így egyedül maradtam a lakásban. Úgy alakult ugyanis, hogy egyik haver se ért rá. Ezért úgy gondoltam egy darabig olvasok vagy nézek valami filmet, majd alszom egyet. Eszembe jutott, hogy Rita a múlt héten hozott egy csomó cd-t otthonról és azt mondta nézzem meg őket nyugodtan, mert filmek vannak rajtuk. Átmentem tehát a szobájába és megkerestem őket. Két olyan filmet találtam, ami érdekelt.
Az egyik valami akciófilm volt, amit korábban már láttam, de tetszett, így úgy döntöttem megnézem megint (ismerve Ritát, szerintem nem a sztori, hanem a főszereplő miatt tartotta meg ezt a filmet). A másik cd-re pedig csak ennyi volt írva: KALANDFILM. Nem volt ismerős a címe, így ezért fogtam meg azt is. Kerestem valami kaját a hűtőben, tálcára tettem és kényelmesen elhelyezkedve a számítógép előtt megnéztem az első filmet. Aztán mikor a kaja elfogyott és a filmbeli hős is leszámolt a gonoszokkal elmentem zuhanyozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 07. 22. kedd 19:21
Közepes.
#4 listike 2014. 07. 22. kedd 17:04
Jó volt, de hol van a másik történet?
#3 papi 2013. 09. 21. szombat 16:22
Nem rossz.
#2 sztbali 2013. 05. 31. péntek 16:51
Közepes.
#1 Törté-Net 2006. 11. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?