A+ A-

Quiz-show és valami más

Ádám és Robi már elég türelmetlen volt, én viszont nem először jártam felvételen, és tudtam, hogy nem kevés időbe telik, mire a közönség helyet foglalhat. Amíg a forgatás el nem kezdődik, van időm bemutatni két új barátomat. Robi magas, göndör-szőke hajú, picit nagy orrú (mondjuk inkább karakteresnek), de mindenképpen igazán jóképű.
Sosem gondoltam volna, hogy a Legyen Ön is milliomos forgatásán fogok először fiúval szexelni. Ádámmal és Robival körülbelül kettőkor találkoztunk a zajos Keleti pályaudvarnál, és onnan utaztunk a 173-assal egészen a Pólus Centerig. Ott van ugyanis a Fortuna Stúdió, ahol a műsort rögzítik, illetve rögzítették. Nagy üvegajtók vezetnek be a sárga és zöld neoncsövekkel feldíszített várakozóhelyiségbe. Középen körben bárpult, mindenféle inni- és ennivalóval. Két jól hízott, szürke ajtó vezet a stúdióba. Felettük a mindenhonnan közismert lámpa: Csend Adás!
Ádám és Robi már elég türelmetlen volt, én viszont nem először jártam felvételen, és tudtam, hogy nem kevés időbe telik, mire a közönség helyet foglalhat. Amíg a forgatás el nem kezdődik, van időm bemutatni két új barátomat. Robi magas, göndör-szőke hajú, picit nagy orrú (mondjuk inkább karakteresnek), de mindenképpen igazán jóképű. Ádám még nálam is alacsonyabb, pedig 3-4 évvel idősebb. Rövid, fekete haja van, kissé szeplős, és az arcformája igazán szépen szabott. Mindketten laza, kopott farmert és valamilyen pólót viseltek. Robi éppen csak bekapott valamit a büfében, mikor hallani lehetett bentről: Jöhet a közönség. Két bejárata van a nagy stúdióteremnek, és szépen mindkettőnél jókora tolakodás kerekedett. Hárman elég szépen bejutottunk, mivel végig közel vártunk az ajtóhoz.
Az embert egyszerre éri varázslat és csalódás. Fekete falú, összetéveszthetetlen stúdiószagú terembe vezetnek a nagy ajtók, ahol furcsa félhomályt kölcsönöz a levegőben sűrűn szálló füst. A zavaros ájer mögött aztán feltűnik egy fehér, összezsugorodott, kissé megkopott díszlet. A nézők első reakciói szinte ugyanarról szólnak. Hiányolják a csillogást, a monumentalitást. Van, aki el sem hiszi, hogy jó helyen jár. A díszlet inkább szürke karton, minthogy óriási acélszerkezet. Rövidesen megjelent a kissé kövérkés Kálmán, a "warmup man", akinek egyetlen feladata, hogy a közönséget szórakoztassa a leállások alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 01. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?