A+ A-

Köszönöm Tanárnő 2. rész

Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémről, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna először ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bőrt. Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idő után tövig elnyelte hímtagomat. Keze szájával párhuzamosan mozgott, mellei a combomat simogatták. Megkértem hogy fogja hátra a haját, és ő készséggel eleget is tette ennek a kérésnek, így nem csak azt láthattam, ahogy ki be járok a szájában, hanem kecses nyaka, valamint telt keblei is szemem elé tárulhattak. Szopás közben többször szemembe nézett. Tudta hogy most ő diktál, és én nem is akartam hogy máshogy legyen.
Egyszer-kétszer teljesen kivette szájából péniszemet és játszadozott vele, mellei közé helyezte, majd újra vissza a szájába, míg nem már csak pillanatok választottak el attól hogy elmenjek. Amint érezte, hogy megfeszülök hirtelen kivett a szájából, s óvatosam, de erősen összeszorította ujjait makkom alatt, ezzel megakadályozva, hogy elélvezzek. Megkönnyebbülve dőltem vissza az ágyba, s mikor látta hogy a veszély elmúlt óvatosan ismét húzogatni kezdett, majd finoman a szájába vett, s erős vákuumot képzett ajkaival figyelve minden egyes rezdülésemet. Ismét megfeszültem, s ő az előbbihez hasonló módon járt el, Elszorított, s én megint visszadőltem az ágyra. Élvezni akartam. Tudtam, hogy nem bírom tovább.
Egy-két gyengéd rántást követően tövig a szájába vett, keze még mindig járt rajtam, s tudta ő is hogy a mostani rohamot már nem sikerülne elfojtania. Ismét vákuumot képzett, s én a szájába élveztem. Homlokomon izzadtságcseppek jelentek meg a csodálatos szenvedéstől, és még jó néhány percen keresztül ziháltam, míg ő az utolsó cseppig elnyelte kilövellésem. Gyengéden masszírozta heréimet még pár percig, és sorozatos csókokkal tartotta ébren figyelmemet. A vágy, amit keltett bennem és a kéjdús gyötrelem, amin keresztülvitt hamar életet leheltek hímtagomba. Életem legteljesebb élvezése után 5 perccel, már ismét ágaskodó fallosszal vártam, hogy örömöt nyújthassak annak a nőnek, aki iránt életemben először színtiszta szerelmet éreztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 02. 2. csütörtök 09:30
Kedves v-ir-a! Hogy-hogy lehetett volna? Ez az! És 10 pont, hogy el ne felejtsem.
#5 feherfabia 2016. 01. 3. vasárnap 08:56
Nagyon szép!
#4 genius33 2012. 10. 19. péntek 06:28
Fincsi történet smile
#3 v-ir-a 2011. 08. 13. szombat 01:06
akár valódi szerelem is lehetett volna, annyira valósághű... nekem tetszett
#2 sihupapa 2008. 12. 21. vasárnap 04:13
kár
#1 Törté-Net 2005. 01. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?