A+ A-

Albérlet 4. rész

Aztán egy nap kiderült minden, bár ne jött volna el az a nap. Reggel szólt, hogy vendégeket hoz este, azokat akikkel együtt szokott lenni.
Estefelé készen a vacsorával vártam őket, szépen kicsinosítottam magam, egy rövid szexi ruhát vettem fel. Meglepetésemre Gyula egy korunkbeli házaspárral érkezett. A lány karcsu szőke szépség halványkék ruhában, apró formás mellek izmos fenék. A férfi magas kisportolt, fekete kreol bőrű.
Bemutatkoztak, Ildikó és Pál. Rögtön az asztalhoz ültünk, mert nagyon éhesek voltak. A vacsora közben megfigyeltem, hogy a két vendégünk engem néz. Mihelyt felálltam valamiért, vetkőztető pillantásokat éreztem magamon. Vacsora után a napaliba telepedtünk le borozgatni, Ildikó javasolta játszunk valamit, tippelni kell a méretekre. Az elfogyasztott italtól és a jó hangulattól nem is lepett meg a feladat, gyorsan kerestem egy centit.
Először Ildi tippelt Gyula bicepszére, ehhez le kellett vetnie az ingét, hogy megmérhesse, nem talált. Gyula következett, Ildi mellbőségével. Mikor Ildi
levette ruháját értettem meg, hogy ez a játék az üvegpörgetős egy újabb változata, de nem bántam hát játék. Azt azért furcsának találtam milyen odaadással méri meg férjem az Ildi mellbőségét, különösen a ciciknél, amiket talán nem is véletlenül érintett meg. Gyula talált. Ildi a mérés után már csak egy bugyiban ült, szinte kislányos cicijei ágaskodtak izgalmukban. Kíváncsi voltam Pali is ezt kéri tőlem, mivel ő volt a soros. Nem így lett, ő a lábam hosszára tippelt. Ennek megméréséhez nekem is lekellett vennem a ruhám, de rajtam volt melltartó is, így előnyösebb volt a helyzetem Ildinél. Persze Pali mért meg, mondhatom nagyon finom érintése volt, ahogy hozzáért a combomhoz. Nem találta el. Most én következtem, férjem és Ildi, kíváncsian néztek rám vajon mennyire, leszek merész.
Ránéztem Palira aki biztatóan mosolygott. A csípőjét vettem célba, a társaság most már szavakkal is biztatott. Pali letolta nadrágját, egy szűk tanga alsó volt rajta, mely alatt ott feszült férfiassága. Elég szép méretet mutatott, odatérdeltem elé, hogy megmérjem. A centi pont a farkánál ért össze, így kezem véletlenül is hozzáért abban a pillanatban meg is moccant, eltaláltam mondtam Pali szemébe nézve, mire ő "éreztem" válaszolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 25. hétfő 07:29
Úgy látszik, Amigel mint író nyugdíjazta magát. Kár.
#7 feherfabia 2015. 11. 18. szerda 06:00
Elég jó!
#6 listike 2014. 04. 30. szerda 07:10
Ez bizony nincs befejezve. Így nem jó.
#5 mackó2009 2012. 11. 1. csütörtök 19:03
Hát ezt bizony folytatni kellene!
#4 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 22:02
nyitott maradt a történet. hol a folytatás.
#3 Imre 2003. 12. 29. hétfő 12:46
Folytatást kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 Bratyó 2003. 10. 5. vasárnap 03:15
Eddig hol a probléma?Sima gruppen a tőrténet.Folytatás lesz-e.
#1 Törté-Net 2003. 10. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?