A+ A-

Hat éve történt

Egy átlagos nap volt. Délelőtt. Az irodában éppen a munkámba voltam méllyedve, mikor odajött hozzám az értékesítési osztály vezetőnője és csak annyit mondott, hogy ma este van egy kis külön munkája számomra.
Találkozzunk este a szobájában, ha már elcsendesedett az iroda. Megesett máskor is, hogy egy főnök megkért, hogy maradjak, olyan problémákat megoldani, amit csak az esti leálláskor lehet.Mivel informatikusként dolgoztam a cégnél, mindig volt valami apró - cseprő tennivaló a számítógépek és a hálózat körül.Nem volt semmi szokatlan a dologban. A túlóra sem jött rosszul, azt mindig rendesen fizették, úgyhogy csak bólintottam és folytattam a munkámat, a nő nyugtázta és gyorsan elviharzott.
Mint mindig ma is annyi munkám akadt, hogy mire végeztem már csak páran lézengtek az épületben.Bementem a nőhöz, hogy megtudakoljam mi a problémája. A szobában a titkárnője közölte, hogy várnom kell egy kicsit mert még nem ért vissza. Hellyel kínált és még egy kávét is kaptam. Nem tudtam mire vélni ezt a kedveskedést, de hát mit volt mit tenni, leültem és egy újságot kezdtem lapozgatni. Szemem sarkából azonban az íróasztalnál serénykedő kövér kis titkárnőt figyeltem. Tulajdonképpen nem is ismertem, elég ritkán láttam az irodában, nem igazán állt az érdeklődésem központjában. Annál inkább a főnöke, aki középkorú hölgy létére mindig izgalomba hozott. Olyan izgalomra gondolok csak amennyire egy férfit egy nő izgalomba hozhat, semmi komolyabb dolog nem fordult meg a fejemben soha vele kapcsolatban.
Ahogy figyeltem a titkárnőt, egyre inkább megtetszett. Nem is volt olyan kövér, inkább csak molettnek volt mondható. Kerek arca tulajdonképpen szép, igényesen sminkelt. Mellei kifejezetten nagyok, olyan igazi tejcsarnokok voltak. Bokái fehéren világítottak fekete nadrágja alól. Papucsából kilátszottak élénk pirosra lakkozott körmű lábujjai. Le sem bírtam venni a szememet szép kerek nagylábujjairól, melyek le - föl mozogtak a rádióból szóló zene ritmusára. Már - már kezdett beindulni a fantáziám, mikor nyílt az ajtó és belépett a főnökasszony.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 03. 23. vasárnap 11:25
Egész jó írás.
#9 papi 2013. 09. 21. szombat 16:33
Nagyon jo
#8 TheChronic 2003. 03. 25. kedd 23:21
A kategória csúcsa.Efölött nincs semmi.De mint minden ilyet,mértékkel szabad élvezni.
#7 TamáS/M 2003. 02. 25. kedd 12:45
Tetszett. Nem rossz, bár szerintem durva és felelőtlen dolog volt a csövesekhez vinni a lányokat. (ha igaz a történet)
pl téged is könnyen partiba vághattak volnaa a csövik. Amúgy meg nem hiszem, hogy minden csövi szadista, úgyhogy csak símán rendőrt hívott volna valamelyik.
#6 Squito 2003. 01. 13. hétfő 16:04
Tényleg tök jó, fantáziadús történet, kipróbálnám az angol tanárnőmmel :)
#5 Krinya 2002. 10. 30. szerda 17:34
Ez már túlzás. Két olyan nő, aki még életében nem próbálta ki a szado-mazo játékot, elsőre ilyet éljen át és élvezze is ... kizárt.
#4 Nacsa 2002. 10. 30. szerda 14:21
Király! Fantáziadús történet, csak egy kicsit kevés benne a szex. 9 pont
#3 dacca 2002. 10. 30. szerda 12:53
hát ez nagyon jó volt , ez a zé még rajtam is túl tesz,
várjuk a folytatást
#2 morph 2002. 10. 30. szerda 06:40
Ez nagyon jó kis történet volt
#1 Törté-Net 2002. 10. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?