A+ A-

Tündérország - Vasárnap délelött

Hosszú és fárasztó volt a szombati nap, sokáig aludtam, és mégtovább aludtam volna, ha nem mocorgásra ébredek: Tündi mozgolódott rajtam. Kezei még most is vállaimba kapaszkodtak, lábai csípöm mellett, feje mellkasomon. Mozgott. Egy kicsit hátra, egy kicsit elöre, közben jobbra - balra fészkelödve, aranyosan, folytottan pihegve közben. Megsimogattam arcát, majd tovább engedtem kezem, és hátán megállapodva öleltem magamhoz.
- Jó reggelt, buja álmú hercegem! - nézett fel rám, csillogó szemekkel.
Fenekéig simítottam, és segítettem emelgetni.
- Látom, ki is használod az adódó alkalmat! - mosolyodtam el - Azért szólhattál volna...
- Olyan édesen aludtál... Meg különben is! Miért ne szolgálhatnám ki magam?!
Lágyan mozgattuk öt tovább, lassan hullámzani kezdett testünk: ö fel, én le, aztán fordítva, hogy imént kijjebb húzott botom újra mélyen fenekébe fúródjon. Folyamatosan fokoztuk a tempót, egyre vadabbul dugattyúztam a szűk lyukat. Lassacskán Tündi is felegyenesedett és lovagló pózba helyezkedett, de nem maradt így sokáig: leszállt rólam, megfordult, hogy háttal legyen nekem, felszúrta magát dákómra, megtámaszkodott lábaimon, és eszeveszetten kalapálni kezdett fenekével, alig gyöztem tartani az ütemet. Oly hevesen ugrált, hogy golyóim minden egyes körnél hozzá csapódtak. Felegyenesedett... azt hittem, el fog élvezni, de még bírta, s melleit markolászva lovagolt rajtam egy darabig, majd térdelésböl felemelkedve guggolásra váltott, megállt pár röpke pillanatra, hogy míg apró, körkörös mozdulatokkal simogattam, elhelyezkedjen. Letámasztott hátul és pók formába helyezkedett - mintha négykézláb állt volna, csak épp fordítva, mellekkel fölfelé. Kidomborított, majd visszasüppedt, már - már homorítva, s miközben ö eképpen tornázott, én melleibe kapaszkodtam, markolásztam, gyűrtem a feszes kis halmokat, közben fejemet fel - fel emelve Tündi nyakát csókolgattam.
Nyögött, nyöszörgött, egyre gyakrabban sikongatott is, vadító volt. S jöttek lassan az apró remegések, a fáradt zihálás, feneke egyre szorosabban fogott, hogy aztán hirtelen szorítást érezzek, és önkéntelenül is öléhez kapjak, megkeressem csiklóját, és ujjaimmal morzsolgatva azt repítsem Tündit a kéj birodalmának legeslegmélyére.
Elernyedt, rám esett, nem bírta tartani magát. Átkaroltam, fél kezemmel hol egyik, hol másik bimbóját becézgettem, másikkal punciját simogattam szelíden, míg el nem ült az iménti vihar. Csak feküdt rajtam hanyatt, felhúzott combjaimat cirógatta bágyadtan, én combjait, hasát, melleit. Aztán eldöltünk, és összegömbölyödve, egymáshoz bújva aludtunk még néhány órácskát délig, ezúttal álmomban megmerevedö férfiasságom Tündi hátához feszült csak.
Én ébredtem elöbb, gyengéd csókokkal és karja simogatásával ébresztgettem a szundító lányt.. Szerencsére nem kellett sokat erölködnöm, hamar felnyitotta szemeit, és kicsit megcsavarva felsötestét felém fordult, és hosszú, érzéki csókban forrtunk össze.
- Fürödnünk kellene... - jegyezte meg, és milyen igaza volt!
Amíg ö a hömérséklet megfelelö beállításával foglalatoskodott, csináltam magunknak egy - egy bögre meleg kakaót. Ezt szopogatva ültünk be a kellemesen langyos vízbe, hogy ott szürcsölgessük tovább a finom reggeli italt.
- Ma én kezdem a fürösztést. - jelentette ki két korty között, huncut mosollyal szája szegletében.
Letette a bögréjét, az enyémet is elvette - és belekóstolt, hogy meggyözödjön róla, legalább olyan finom, mint az övé.
- Elöször azt a mocskos szádat fogjuk kipucolni.
- A mimet? - néztem rá meglepetten.
- A szádat, ami rém piszkos lenne, ha elmesélné huncut álmaid!
Ezt követöen megcsókolt, simogattuk hosszan egymás nyelvét, cirógattuk a másik arcát...
- Nem is tudom... Nem tűnik piszkosnak, de még egyszer le kell tesztelnem. Ugye nem haragszol?
- Ha kell, hát kell, mit lehet tenni... - színleltem, hogy nehezemre esik beadni a derekam.
Újabb csók csattant el, egy rövidke, terepfelderítö, majd mégegy és mégegy, és csak ezek után fúrta nyelvét mélyen számba, szinte felfalt. El is tűnt minden: a víz, a kád, a világ, minden. Csak az az édes émelygés maradt, meg a tudat, hogy bársonyos kezek fogják arcomat, én pedig egy szépen ívelt nyakon és a hozzá tartozó tarkón játszom. Egyszer én, másszor ö kapta el a másik nyelvét ajkaival, és simogatta meg, vagy tett úgy, mintha szopogatná.
Csókoltam volna tovább, de számra tette ujját: majd máskor. Elindult lefelé, én pedig egyre emelkedtem ki a vízböl. Áthaladt mellkasomon, megpuszilta, majd nyelvével megpaskoltam mellbimbóim, és haladt tovább: belecsókolt köldökömbe, egy hatalmas, cuppanós puszikát. Ekkor már a kád szélén ültem, teljesen harcrakész állapotban. Lehajtotta a merev szerszámot, végigpuszilgatta, majd folytatta útját combomra. Térdemnél megállt, hozzásimult melleivel, majd megsimogatta elöször vádlim, aztán combjaim belsö felét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 14. vasárnap 07:03
7P
#5 A57L 2014. 10. 23. csütörtök 10:30
Egész jó lett.
#4 Madafaka 2002. 12. 24. kedd 03:10
Csodanak nem csoda, de egy szoval sem irja, hogy meg mosta volna elotte.
Lehet, hogy o ugy szereti, ha csokis...
#3 By 2002. 12. 23. hétfő 21:45
Nekem ez kifejezetten tetszik, szerintem No.1-hoz közelithet.
Rég nem olvastam ilyet, gratuléjsön!
#2 TheChronic 2002. 12. 23. hétfő 20:26
Nem akarok akadékoskodni,de azért egész este "összeragadva"...:/ nem csoda,hogy Tündi a fürdést javasolta...:/
Egyébként igazán érzéki volt.Nektek ez a fürdés-téma nagyon bejön...:))
Folytatsd!
#1 Törté-Net 2002. 12. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?