Az első hármas - Az élettársam és a fia

Szavazás átlaga: 6.73 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 13.
Hossz: 11 438 karakter
Elolvasva: 2 161 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Mindenek előtt el kell mondjam, soha nem voltam prűd. Szabad szellemben nevelkedtem, a szüleim nyitottak voltak és viszonylag korán bepillantást nyertem a szexualitás világába, az örömszerzés fortélyaiba. Ezt azért fontos előre bocsájtanom, mert sokan a mai napig elítélik az , mint a legfőbb tabu témáját. Pedig a lényege nem is igazán a szexualitás, hanem a teljes bizalom és a teljes elfogadása a nyitottságnak, szégyenérzet nélkül.
Megvallom, mire bevezetésre kerültem otthon anyu által, már rendszeresen végeztem önkielégítést, szinte napi szinten. Egy este a fürdőben voltam és a napi rutin volt soron, azaz elkezdtem izgatni magam. A meleg víz megtette a hatását és én nyugodtan húzogattam a bőrt a farkamon. Nyílt az ajtó váratlanul és anyu lépett be rajta. Térdeltem a kádban és hirtelen a sarkamra ültem, de anyu észrevette, ahogy próbáltam takarni az izgalmi állapotomat. Anyu bezárta az ajtót maga mögött és azt mondta, „éppen erről akartam beszélni veled kicsim! ”

– Miről? – kérdeztem vissza.
– Az önkielégítésről. De látom, már gyakorlod. – mondta anyu.
Ezután arra kért, hogy térdeljek fel a kádban.

– Látni szeretném a farkad! Ne legyél szégyenlős! – mondta nekem szinte suttogva. Felemelkedtem. Kicsit zavarban voltam, de anyu elmondta, hogy amikor kicsi koromban fürdetett, már akkor is volt merevedésem, főleg amikor a bőrt felhúzta.
Fülig vörösödtem, de elkezdett izgatni az egész szituáció. Anyu nézte az álló farkam és elismerően mondta: „szépen áll, akárcsak apádnak. ” Kibontotta a fürdőköpenyét és levette magáról. Ott állt előttem az anyám, egy érett nő, a maga 35 évével. A mellei teltek a mellbimbói keményen meredeztek a szőrzete a lábai között ritkítva volt. Közelebb lépett hozzám és azt mondta, álljak fel. Felálltam és ekkor így szólt:

– Ez előbb – utóbb úgyis megtörténne! Csak lazíts és élvezd! – súgta a fülembe.
– Mit csinálsz anyu? – kérdeztem, de már meg is fogta a farkam és tudtam a választ.
– Kiverem – válaszolta. Az egész nem tartott egy percig. Hatalmasat élveztem vele. Egyrészt első alkalom volt, hogy más verte ki a farkam, ráadásul ez a másvalaki, éppen az anyukám volt ráadásul anyaszült meztelenül.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.73 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
ziiip
2024. május 18. 11:34
#18
Az akciókról lehetett volna részletesebben írni, de az eseményszál nagyon tetszett. 🙂
2
plmyaq
2024. május 17. 19:42
#17
Alig várom a másik történetet.
Folytasd minél hamarabb
3
Gaiai
2024. május 13. 22:43
#16
Olvassa el újra, amit írtem mert nem mentegetem a bűnösöket, ellenkezőleg! De az, hogy őket dutyiba dugjuk, a nem elég! Mert, attól még a gyerek átéli a szexuális eseményeket! Tehát, a gyerek érdekét nézve egy nagy nulla, ami történik jelenleg! Nincs pevenció és ami még baj, hogy rahab sincs rendesen! Van ismerősöm, akit több "szakember" sem tudott rehabilitálni, csak gyógyszerekkel tönték és zártosztályba zárták hónapokig.
A gerek szempontjából szinte mindegy, hogy aki őt megbaszta sorozatosan, az dutyiba kerül, vagy sem! Atz ő élete attól még elbaszott marad! Nem kellene a témát kutatni, hogy megismerjük az ellenséget, hogy védekezhessünk ellene, hogy a lehető legkevesebb gyerek legyen megbaszva a jövőben?
Elnézést a fogalmazásért, de így egyszerőbb és rövidebb.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 13. 22:20-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 13. 22:40
#15
Hangsúlyozom! A gyerekek és a 12-13 éves lányok azok, a szülőktől látják a mintákat. Amíg gyerekként vannak kezelve azok is, de ha szexuális tárgyakká silányítják őket, akkor úgy viselkednek. Nem kell ódákat mesélni itt más kultúrákról. Ha a BTK-nak nincs visszatartó ereje az baj, de a legnagyobb baj az, ha az embereknek annyira nincs erkölcsi gátjuk, ha mentséget keresnek és találnak is a bűnre. Lola szerint mellébeszélsz, amivel egyet kell értenem.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 13. 22:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 22:36
#14
Jajj! Megint belegabalyodtam egy témába, amelyből kisregény is lehetne, de lássuk, zanzásítva:
Mit lehetne tenni a gyerekek védelme érdekében?
Pedofilgyár. Ezt, a könyvemben is kihangsúlyoztam: Minden társadalom saját magának gyártja a saját pedofiljait! Igen, mi magunk kreaáljuk őket, azután csodálkozunk azon, hogy vannak! MIre is gondolok?
Nincs erkölcsi gátlás azokban az emberekben, amelyek megakadályozhatnák azt, hogy gyerekekhez nyúljon! De, ki taníthat erkölcsöket? A szülők, a családtagok és tágabb értelemben véve a társadalom!
És a szülő honnan tudja, hogy mit tanítson a gyermekének, ha a társadalon arra nem kínál etalont? És a gyerek egyszer felnőtt lesz, erkölcsi gátlások nélkül!
Megint egy általam gyerekkoromban oly sokszor hallott mondás: "Házi nyúlra nem lövünk!" Akkor, legalább ennyi volt, ma semmi nincs! És ez a tiltás múködött, elég ha a magam példáját nézem! "Nem nyúlhatok hozzá, mert még csak egy kislány."
Ma, semmi ilyesmit nem tanítanak a gyerekekenek, legfeljebb annyit, hogy az Inteernet veszélyes. Röhelyes, hogy ki sem térnek a szülők a veszélyekre azon belül és nem mondják meg a gyereküknek, hogyan reagáljon egy veszélyhelyzetre. Mégis, honnan ismerhetné fel egy gyerek azt, hogy már veszélyben van?
Sem megelőző, sem eseményfeltáró tevékenységek nem születnek állami szinten. Mondjak egy példát?
MIért nincs évente, kötelező rendszerességgel ingyenesen elvégzett nemi szervi szűrés a gyerekeknél? Szerintem, ha bevezetnék azt, akkor garantáltan megtelnének a börtönök pedofil szülőkkel és tanárokkal. De, utána, ha egy apa tudja, hogy a lánya teste évente kontroll alatt van tartva és kiderülne egy abúzus, vajon kockáztatná azt, hogy megbassza a lányát? Persze, hogy nem! Tehát, hol van a prevenció, amikor minden politikus a mellkasát döngeti a gyerekvédelem mellett? Ez egy nagy nulla, amit eddig tettek! Mert, minden amit tettek csak utólagos, amikor a gyerek már sorozatosan meg lett szoptatva és baszva nemtől függetlenül!
Miért nincs sehol olyan hely, hogy: A Szülők Iskolája!
 Ahol, egy szülő bármilyen kérdést intézhet a szakértőkhöz, amit ne tud? Szakértők? Gyakran azt sem tudják, hogy hirtelen mit mondjanak és ekkor elő veszik a szerintük bevált Jung és Freud elveket, amelyeknek egy része már régen elavult, mert az eltelt száz év alatt az emberek és a gyerekek is változtak, nem is keveset!
Ma már tíz éves gyerekek is rajzolnak stilizált pénisz bárhová, de akár azt a frissen esett hóból is megformázhatják! Vagy, stiliotált pinát alkotnak. Nem hiszi? Vannak fotóim ilyen alkotásokról!
Összegezve, ne haragudjon meg a haragomért, amely a szavaimon nyilván átsejlik, nem Ön felé irányul. Caak azt látom, ahogyan engem sem védett meg a társasalom amikor gyerek voltam, úgy ma sem védi meg a gyerekeket semmi, holott eltelt negyven év!
1
Lolamacko
2024. május 13. 22:20
#13
Megint mellébeszélsz! Én azt hiányoltam, hogy a lényeget hagytad ki. Erre mit írsz válasznak, idézem: "Igazad van, szinte ez a lényeg a családon belüli eseményekkel kapcsolatban, ám ez egy Fórum bejegyzés volt, Ahol nincs helye kisregénynek. "
Elismered, hogy ez a lényege az egésznek, de mivel csak egy fórum bejegyzés volt, ahol mentegeted a szülőket, ha a gyerekeikkel lefekszenek, így pont a lényeg nem fért bele. Az egésznek, amit leírtál, így semmi hitele! Csak mentegeted a bűnösöket!
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 13. 21:21-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 22:13
#12
Eszem ágában sincs mentegetni őket, éppen ellenkezőleg! De pusztán a törvényi tiltás nem elég a gyerekek védelme érdekében! Ha, elegendő volna, akkor ma már a pedofil eseményeknek csökkenő tendenciát kellene mutatnia, vagy tévedek? Az ellenkezője történik és az ilyen események még gyakrabban megtörténnek, mint régen! Ennek egyik oka, hogy ma már a gyerekek is érzékennyé válnak a szex iránt és ezt a pedofil emberek felismerik és kihasználják. És akkor, ha a gyerekben sincs erkülcsi gátlás, akkor semmi nem akadályozza meg abban, hogy részese legyen ilyen eseményeknek. És azok garantáltan titokban is maradnak! NEM ELÉG CSAK A TÖRVÉNY SZIGORA! Főképpen ma nem, amikor már tizenkét-tizenhárom éves lányok mutogatják a bugyival sem fedett puncijukat sokkal idősebb felnőtt férfiaknak, vagy akár egyértelmű szexuális ajánlatokat is tesznek nekik. Nem érzi a disszonanciát? Hogy ma valami nagyon nincs rendben a világban? Én kétségbeesett vagyok emiatt. Ma már sok pedofil embernek a kisujját sem kell mozdítania azért, hogy gyereket találjon szexre. Akkor, a törvények beváltották a hozzájuk fűzött reményeket? Nagyon nem!
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 13. 21:29-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 22:05
#11
A francba! Megint lemaradt valami fontos! Elnézést kérek érte!
BTK? Ez mindig gúnyos nevetésre ingerel engem! Miért is?
A magyar Btk. szerint hatvan éve minden szex tiltott volt tizennyolc év alatt. Majd, jött a Peresztrojka és a Glasznoszty ideje a rendszerváltás előtt és a Btk. módosult a társadalom elvárásainak megfelelően. Ekkor már megengedő volt a szex tizennégy éves kor felett... és később minősítették is a kivételeket. Például, függés a partnertől. Majd,  kiderült, hogy a magyar lakosságnak majdnem tíz százaléka roma, akiknek saját igényeik vannak. Ilyen, a gyerekkorban eldöntött házasság (nem legálisan és papíron, csak képletesen) és egyre-másra ítéltek el roma ifjakat, mert egy tizenhárom éves lánnyal szeretkeztek, akit egyébként a szüleik neki rendeltek. Hogy, helyes ez, vagy helytelen, attól most vonatkoztassunk el.
A lényeg az, hogy ma  Btk. a következőket mondja ki szabad szóval leírva, nem jogi nyelvezettel, a társadalmi nyomásnak köszönhetően:
- Tizennyolc éves kor felett szabad a szex azzal, aki már a tizennegyedik életévét betöltötte és nincs függőségi voszony (tehát, nem családtag, nem tanár, nem edző, vagy pap stb.) és közös akarattal történt,
- Tizennégy éves gyerek már korlátozottan cselekvőképes, tehát már érvényesíthet bizonyos jogokat, ilyen a szexhez való jog is. Tehát, bárkivel létesíthet szexuális voszonyt, ha a partnere nem fiatalabb tizennégy évesnél és nincsennek függelmi kapcsolatok, vagy a beleegyezés hiánya. Emlékeztetek a beleegyezési korhatár fogalmára, mert ez éppen az!
 Tizenkét éves kortól tizennégy éves kor betöltéséig létesíthet egy gyerek szexuális viszonyt, ha a partnere még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét és vele nincs függelmi viszonyban és az esemény közös akarattal történt meg.
Nos, a magyar Btk. jelenleg ilyen. Hogy ez jó, vagy nem jó, azt mindenki döntse el maga. Ám érdemes a külföldre is szemet vetni!
Ma is van néhány ország, ahol egyszerúen nincs a gyerekekkel elkövetett szexuális eseményeket szabályozó jogrend és törvény! Ahol szokásjog szabályoz és nem törvény. Ahol, egy gyerek addig gyerek, amig nem menstruál, vagy nem ejakulál, utána már felnőttnek számít. Van olyan ország, ahol a felnőtté válás alsó korhatára kilenc év! Van, ahol tizennégy és van, ahol huszonegy. Van olyan vallási társadalom, ahol a más hitű gyerekeket simán és büntetés nélkül meg lehet baszni, mert az ilyen esemény számukra nem bűn! Van, ahol azt vélik, hogy egy két éves kislányt meg lehet baszni, mert azt tartják, hogy úgyis elfelejti az eseményeket és a szűzhártyája is vissza nő!
Virágzik a gyerekszex turizmus azokban az országokban, ahol gyerekeket büntetlenül meg lehet baszni. Sőt, tovább megyek: Sok szegény GDP-jű és természeti katasztrófák által súlytott országban nagyon könnyen lehet örökbe fogadni gyereket, akit a befogadó országba szállítva már szinte úgy lehet baszni, ahogy akarja az örökbe fogadó "szülő". És nincs a honországból kontroll, hogy ellenőrizzék a gyerek életvitelét és sorsát.
Szóva, ha az hallom, vagy olvasom valahol, hogy a törvények íg és úgy... Nekem nevetnem kell, met az egész egy nagy káosz és humbug globálisan szemlélve. Már elnézést, a szemlletért, de nekem egy gyerek az egyformán gyerek akkor is, ha Budapesten, vagy Timbuktuban, Vagy Malajziában, Vagy Berlinben él! Hogy hindu, vagy buddhista, vagy keresztény, vagy muszlim, vagy mohamedán, vagy egyéb vallásó. A gyerek, az gyerek!
És ne feledkezzünk meg két apró problémáról! Az egyik az, hogy a törvények utólag büntetnek egy eseményt. De, akkor az esemény már megtörtént egy, vagy akár több gyerekkel is! Hol van a prevenció? Sokan azt mondják erre, hogy éppen a törvényekben. Nevetnem kell ezen, de leginkább sírnék!
Ugyanis, egy pedofil embert sem tartottak még vissza a törvényi tiltások, elgfeljebb óvatosabbak lettek és kiskapukat kerestek, hogy a törvényeket megkerüljék. De, a gyerekek szemszögéből azt senki nem nézi! Neki már nem mindegy, hogy a elkövetőt börtönbe zárják? Attól még átélte a traumát és akár éveken át meg volt baszva, szoptatva!
A megelőzési módszerek és a rahab ugyanúgy gerekcipőben jár, nem azzal foglalkozunk, henem a retorziókkal. Elvesztek a régebben alkalmazott erkölcsi tanítások, mint például: "Házi nyúlra nem lövünk!"
Pedig, akár egy ilyen egyszerű mondatnak is lehet később erkölcsi visszatartó ereje!
Btk? Inkább, hagyjuk, mert attól ugyanúgy megbasszák a gyerekeket nap, mint nap.
Nem Önt kritizálom, a rendszert kritizálom! Hogy mindenhonnan, még a vízcsapól is a gyerekvédelmi dumák folynak... De, mégsem történik semmi! Miért nincs preventív tevékenység, amelynek egyébként visszatartó ereje is leheetne jobban, mint amit a törvényektől elvárunk? Miért kell megvárni, amígy egy gyerek szexuális abúzust szenved el? Miért nem kutatják végre a pedofíliát rendesen? Miért nem találnak ki megelőző stratégiákat? (Megjegyzem, rengeteg ötletem van erre... ha érdekelne bárkit is.) Jah, a gyerek akkor már sokra megy azzal, ha az elkövetőre rá csattan a vasajtó.
Még egyszer arra kérem, hogy ne önmagára vegye ezt a kritikát. De, bassza a csőrömet az, hogy még ma is rengeteg gyerek lehet szexuális események alanya és a világ szinte semmit nem tesz ellene!
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 13. 21:10-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 13. 21:29
#10
A gyerek az élete folyamán a szülőktől tanul viselkedésformákat, szabályokat. Amikor a vágyak megjelennek megtanulja azt kezelni a szülőktől szerencsés esetben, de nem minden gyerek ilyen szerencsés, mert ha az élet egy pedofilt oszt neki, akkor lelkileg és lehet, hogy testileg is, megnyomorodik. Nekem ne mentegessen egy ilyen véglényt, mert akkor egy szintre kerül velük.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 13. 21:21-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 21:21
#9
Tisztelt Jones!
Igazad van, szinte ez a lényeg a családon belüli eseményekkel kapcsolatban, ám ez egy Fórum bejegyzés volt, Ahol nincs helye kisregénynek. Mégis, hogyan lehetne bele zsűfolni a pedofil események összes jellemzőjét egy bejegyzésbe? Sehogyan. Közel háromezer írott A4 oldalam van teli ezzel a témával és azt zsűfoltam bele kb. négyszáz oldalba. Sok minden ki is maradt abból. Egyszerűen nincs rá mód, hogy mindent azonnal kommunikálni lehessen ebben a témában. Ezért is írtam korábban azt, hogy bárkinek kérdése van, írjon itt, vagy nekem privátban az e-mail címemre és kommunikálom, amit tudok. ( zsp9974@gmail.com )
Kiszolgáltatottsát. Befolyásolás. Manipuláció. Meggyőzés. És nem mellékesen, a gyerek vágyai! Mindezekről külön lehetne akár egy külön-külön könyvet is írni! De, ennek nem egy fórum bejegyzésben van a helye. Megírnám én szívesen. De, nem villanthatok meg minden aspektust, okot és folyamatot néhány mondatba gyömöszölve. Kérem megértését és ha igénye van információkra, ne habozzon, hanem írjon nekem itt, de jobb az e-mail cím!
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 13. 21:10-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 13. 21:10
#8
A lényeget hagytad ki a hozzászólásodból, hogy amikor az apa a lányával, az anya a fiával létesít nemi kapcsolatot, a gyerek, legyen lány vagy fiú az ő nevelésük, felügyeletük alatt áll, tőlük függ, nincs olyan helyzetben, hogy megfelelően tiltakozzon, vagy ellentmondjon. Ha megpróbál a másik szülőhöz fordulni a panaszával, azt kapja, maradj csendben, ez nem derülhet ki, vagy esetleg azt, börtönbe akarod juttatni?
Nem véletlen, hogy a Btk. az ilyet minősített esetként kezeli és jóval nagyobb büntetéssel fenyegeti. Így fogalmaz: "Ha a sértett az elkövető hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövető a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el". A kis expozéd mindössze a lényeget hagyta ki.
2
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 13. 19:07-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 19:07
#7
Kedves Titti!
Tudom, hogy a Fórumban lehurrogtak néhányan az elveim miatt, ám most mégis le kell írni, amit gondolok.
"Egy anya nem ilyen... Önzetlen?!  Szeretném ezt hinni, mivel én is anya vagyok és biztosan nem ilyen." és
"De nem azért szültem, hogy legyen szexpartnerem."
Valóban, egyetlen szülő sem azért nemz gyereket, hogy egy naptól fogva legyen egy szexpartnere. Ám, alakulhat úgy egy szülő élete és szexuális életvitele, hogy rá kényszerül arra, hogy a gyereke irányába forduljon. A Fórumban említettem már a szexuális szimbólum fogalmát. Azoknak nagy ereje van az emberre még akkor is, ha az erkülcsök másképpen tartják helyesnek.
Egy anya nem ilyen? Általában nem, de lehet ilyen! Ilyenné válhat! Az nagyon jó és nemes dolog, ha Ön anyaként még nem érzett szexuális vonzalmat a gyereke iránt (nemétől függetlenül), de ezért tagadni a létét annak, hogy más anyák másképpen érezhetnek, az probléma! Nem elfogadni kell, hanem elismerni a tényt, hogy ilyen események léteznek!
Tudja, az a baj, hogy az emberek még ma sem ismerik el ilyen eseményeknek a létét, szinte tagadásban élnek. "Én nem vagyok ilyen, tehát ilyen anya nem is létezhet!" A másik, amire az emberek gondolnak, hogy: "Csak a férfiak vonzódnak a gyerekekhez, egy nő erre nem képes."
Mindkét vélekedés téves! Ha nem volna az, akkor az én péniszem sem szopta volna egy óvónő és egy általános iskolai tanárnőm. Akkor, miért ne fogadhatnánk el a tényt, hogy igenis, akár egy anya is tehet szexuális eseményeket a saját gyerekével?
Még egyszer leírom: Nem tartom helyesnek ezeket a cselekedeteket, ám nem tagadhatom annak a tényét, hogy ezek létező események lehetnek családtagok között!  Sok szülő például azt gondolja, hogy neki kötelessége a gyerekét gyakorlatban is megtanítani a szexre, nem csak az úgynevezett "szexuális felvilágosítás" keretei között. És ők szentül hisznek abban, hogy a helyes úton járnak, ha azt megteszik! Ez a vélekedés létezik, kár tagadni!
Gyakran mndják a férfiak, hogy: "Nem vagyok fából!" De, egy nő sincs abból! Ha, egy anyának már évek óta nincs szexuális eseményekben része, akkor a fia merev péniszének a látványa, amikor ő maszturbál elindíthat benne egy szexuális késztetést, hogy a fiát bevonja a szexuális életébe, amelyet ő akkor helyesnek érezhet.
Még egyszer leírom, nem azt fejezem ki ezzel, hogy az ilyen események helyesek, hanem csak a tényt közlöm, hogy ilyen események léteznek! Hogy egy anya számára elképzelhetetlen, hogy a gyerekéhez szexuálisan közeledjen, az nem jelenti azt, hogy más anyák is így éreznek!
Mint ahogy, valaki nem tudja elképzelni azt, hogy mit lehet élvezni azon, ha a popsiját nárpálcával verik véresre, attól azt még érezheti kellemesnek más ember és vágyhat is arra.
Sajnos, egy családban lezajló történésekre nehezen van belátása a társadalomnak, ezért gyakran el sem ismerik annak a tényét, hogy szexuális események megtörténhetnek bármelyik gyerekkel, bármilyen nemben és életkorban. De, honnan is tudhatnák azt az emberek, ha még nem szembesültek ilyen eseményekkel? Ha, legfeljebb csak néhány kósza hírt olvashatnak erről valahol és az hihetetlen kategóriába kerül a elméjükben, mert annak valóságalapját el sem tudják képzelni?
Én most leírom itt a valóságot, hogy mindenki legyen tisztában azzal:
Egy szülő érezhet szexuális vágyat a gyereke iránt! Egy apa is megteheti, hogy simogatja, nyalja, vagy akár meg is dughatja a lányapunciját, vagy az ánuszát. De, vonzalmat érezhet a fia teste iránt is. És ez az anyákra is igaz! Őket is késztethetik szexuális vágyaik a fiuk, de akár a lányuk iránt is. Ez van, tetszik, nem tetszik! Tehát, ezek az események léteznek és megtörténnek, sokkal gyakrabban, mint azt bárki feltételezni merné, mert az ilyen eseményekre egyszerűen ninds a külső szemlélőnek rálátása!
Nézzék el nekem, hogy mindezt leírtam még akkor is, ha azzal nem értenek egyet. Fontos, hogy egy problémát olyannak lássuk amilyen, tagadás, ferdítés nélkül a nyíltságra és az őszinteségre alapulva.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 13. 02:58-kor írt üzenetére.
f
fiesta14
2024. május 13. 11:08
#6
nem rossz bár talán a kategóriába beletettem volna egyebet is ..
1
kivancsifancsi
2024. május 13. 09:13
#5
Valósnak tűnik. Ha ennyi megvolt nincs további cselekmény?
1
h
hairy_pussy
2024. május 13. 05:54
#4
10 pont mert anyunak szőrös a puncija 😀
amúgy elég hihetetlen történet
1
veteran
2024. május 13. 04:07
#3
Talán igaz történet, de nekem kétségeim vannak.
0
Titti
2024. május 13. 02:58
#2
Ebből csupán két dolog volt számomra a zavaró. De előbb jöjjön a hihető, a jó.

– Az önkielégítésről. De látom, már gyakorlod. – mondta anyu.

Na, eddig volt hihető és jó! Csak mert utána eléggé kurvának állítottad be anyádat, amit el is hiszek, ha a sztorit megkérdőjelezem is.

Egy anya nem ilyen... Önzetlen?!  Szeretném ezt hinni, mivel én is anya vagyok és biztosan nem ilyen. Hogy szeretek élni az nem kérdés. Mindenki szeret és mindenki a maga módján. De nem azért szültem, hogy legyen szexpartnerem. Tehát a bevezetésben csak annyi a hiba, hogy egy elfogadáshoz nem kell a szex. A meztelenség igen, de a szex már túlzás. A meztelenség célja önmagunk elfogadtatása és mások ilyen irányú elfogadása, de a szex már több. Egy család körében a meztelenség még elmegy, de a szex már túlmutat a felvilágosításon. Nem ítéllek el ez miatt, mert a fantáziámban nekem is volt ilyen, bár nem a hozzátartozóimmal. Vagyis, az nem én voltam.

A másik zavart az okozta, hogy ez így már túl szép stílusra és kivitelre és mintha már olvastam volna egy blogban. Ha tévednék, kérlek javíts ki. 😝
Nincs pont, mert kevés a kritérium, amit pontozni tudnék.
1
T
Törté-Net
2024. május 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1