Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Erika43! Megírtam a választ és elküldtem Évinek, mert egy helyen, valahol ezen az oldalon, ő azt írta, valamilyen kapcsolatban álltok. Szomszéd, ismerős, barátnő… Ezt ti tudjátok. Szóval kérlek, környékezd őt meg és olvashatod. Mondjuk meghívod egy kávéra, teára és ő közben a mobilján megmutathatja. Biztos vagyok benne, hogy kíváncsi vagy rá, hiszen azt írtad őszinte vagy és nem tennél ilyet szóvá, ha nem érdekelne a válasz. Puszi: Titti
Érdekesek a történeteid- Néhányat az utolsók közül elolvastam. És nehezen tudom érteni, hogy mindből kiderül szereted a férjed, ő is, bár nem mindig mutatja, de minden történetben megcsalod. Mintha sportot űznél ebből. Sőt ha lehet, akkor egyszerre több férfivel. Jó, ezek fantáziák, de mindig ugyanarról? Elgondolkoztatja az embert, lehet valóság alapja is? Remélem nem vagy sértődős, és amiket leírtam, az nem bántott meg. Szeretem azt írni, azt mondani, amire gondolok. Mindig jobb, mintha valami kamu dologgal etetnélek.
Megírtam a választ és elküldtem Évinek, mert egy helyen, valahol ezen az oldalon, ő azt írta, valamilyen kapcsolatban álltok. Szomszéd, ismerős, barátnő… Ezt ti tudjátok. Szóval kérlek, környékezd őt meg és olvashatod. Mondjuk meghívod egy kávéra, teára és ő közben a mobilján megmutathatja. Biztos vagyok benne, hogy kíváncsi vagy rá, hiszen azt írtad őszinte vagy és nem tennél ilyet szóvá, ha nem érdekelne a válasz. Puszi: Titti