Boldogulás 1-2. rész

A témához tartozó történet:
Titti
11 049 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2025. április 10. 15:11
Volt már sok jobb írásod is de ez is jó.
1
kivancsifancsi
2025. április 6. 08:27
Nagyon tetszett az írásod. Ahol ilyen a kezdet kell legyen folytatás is. Gratulálok. Az Erikának küldött választ én is szívesen elolvasnám.
2
Titti
2025. április 5. 13:07
Kedves Erika43!
Megírtam a választ és elküldtem Évinek, mert egy helyen, valahol ezen az oldalon, ő azt írta, valamilyen kapcsolatban álltok. Szomszéd, ismerős, barátnő… Ezt ti tudjátok. Szóval kérlek, környékezd őt meg és olvashatod. Mondjuk meghívod egy kávéra, teára és ő közben a mobilján megmutathatja. Biztos vagyok benne, hogy kíváncsi vagy rá, hiszen azt írtad őszinte vagy és nem tennél ilyet szóvá, ha nem érdekelne a válasz. Puszi: Titti
1
Ez egy válasz Erika43 2025. április 4. 23:25-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. április 4. 23:25
Érdekesek a történeteid- Néhányat az utolsók közül elolvastam. És nehezen tudom érteni, hogy mindből kiderül szereted a férjed, ő is, bár nem mindig mutatja, de minden történetben megcsalod. Mintha sportot űznél ebből. Sőt ha lehet, akkor egyszerre több férfivel. Jó, ezek fantáziák, de mindig ugyanarról? Elgondolkoztatja az embert, lehet valóság alapja is? Remélem nem vagy sértődős, és amiket leírtam, az nem bántott meg. Szeretem azt írni, azt mondani, amire gondolok. Mindig jobb, mintha valami kamu dologgal etetnélek.
1
kivancsigi
2025. április 4. 21:35
Rég nem láttalak itt. Hiányoztak az írásaid.
1
veteran
2025. április 4. 04:29
Szegény férje rántotta nélkül maradt, lesz ebből még érdekesebb is.
2
T
Törté-Net
2025. április 4. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1