A+ A-

Masszázs extrákkal

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az izmok, ahogy dolgozott. A keze viszont rendkívül puhának tűnt.
"Bárcsak engem érintene ez a kéz..." - visszhangzott a gondolataimban.
Idáig jutottam csak az álmodozással, ugyanis időközben a kezelés befejeződött. Miután a vendég elhagyta a masszázshelyiséget, csend telepedett közénk. Pár percig egyikünk sem szólalt meg. A hirtelen beállt csendet végül ő törte meg:
- Kicsit megfájdult a kezem. Ha megkérlek, megmasszírozod? Legalább addig is gyakorolsz! - tette hozzá huncut mosollyal.
- Persze. Feküdj fel az ágyra és tűrd fel a pólód ujját! - utasítottam.
Nem vesződött az előbb említett ruhadarabbal, egyszerűen levette. A lélegzetem is elállt egy pillanatra. Elképesztően szép felsőteste volt. Férfiasan kidolgozott mellizmok, hasizmok...
"Hmmm... Talán gyúrni jár?" - tűnődtem.
Gyorsan elfordítottam a fejem, nehogy észrevegye, hogy bámulom. Elmentem kezet mosni. Mire visszaértem, félmeztelenül feküdt a masszázságyon, bal karját lazán a teste mellett tartva. Fogtam a masszázsolajat és egy kicsit a tenyerembe csepegtettem. Odaléptem hozzá és tétován megfogtam a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2015. 04. 8. szerda 09:19
Nem rossz.
#4 gyuri0926 2015. 04. 8. szerda 08:08
A színvonal rég nem látott mélységekbe zuhan .
#3 deajk2008 2015. 04. 8. szerda 06:38
elmegy egynek, de azért jó lett, nekem ez 7p... folytasd
#2 Rinaldo 2015. 04. 8. szerda 06:19
Elmegy,
#1 Törté-Net 2015. 04. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?