A+ A-

Balatoni kirándulás

Hadd osszak meg egy sztorit a kedves olvasóval az elmúlt tavaszi balatoni kirándulásunkról!
Május volt, ahhoz képes elég meleg, szinte nyári időjárás uralkodott napok óta. Úgy döntöttünk, hogy a gyerekeket az anyósomra bízzuk, és lemegyünk a Balatonra. Először úgy indult a dolog, hogy itt voltak ismerősök és munkatársak külföldről is, és elmegyünk horgászni egyet. Az igazsághoz tartozik, hogy semelyikünk nem igazi horgász, inkább kanbulit akartunk csinálni. A többieknek nem jött el a felesége, én sem akartam Tündit magammal vinni. De ő addig könyörgött, míg megsajnáltam és megengedtem neki, hogy csatlakozzon hozzánk. Így Tündi, én és hét másik férfi indultunk útnak.
Tünde magával hozta legszexisebb sportos ruháit, és a kacér rövid, testhezálló felsőit, rövidnadrágjait, és vékony bikinijét, ami sok izgalmat ígért a nyárra is, de most úgy gondolta, bejáratja.
Nos, eleinte azt hittem, a többiek neheztelni fognak rám, amiért viszem az asszonyt, de meg fogod látni a végén, miért nem tették.
Tündi szerintem nagyon csinos, és az előző nyár után érdekes, kacér viselkedést vett fel, amit előtte sohasem láttam tőle. Szinte élvezte, amikor mások nézték, de azért még nem nevezném exhibicionistának. De tény, hogy élvezi, ha láthatja, hogyan gerjednek rá a hímneműek.
Hogyan hatott ez rám? Nos, nemcsak, hogy nem zavart, de még bátorítottam is őt a buja kalandjokra. Egyáltalán nem vagyok olyan, aki úgy viselkedik, mintha birtokolná a feleségét, sőt, szeretem nézni, ha másokkal van és élvezi azt. Az egész az előző év nyarán kezdődött, és azóta is rengeteg izgalmas kalandunk volt ezáltal. Nézni is imádom, de ha úgy esik, akkor utólag is szívesen hallgatom ahogy elmeséli a történteket. Tavaly óta csinált jónéhány őrült dolgot is. Egyszer egy autóban szopta le egy közös ismerősünket, amíg a városban köröztek. Másik esetben az érettségi találkozójáról két volt osztálytársával egy szállodába mentek, és ott keféltek egy óriásit, a kellős közepén felhívott, hogy én is hallhassam mi történik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 joozsi 2017. 11. 5. vasárnap 15:22
A folytatás elveszett?
#6 feherfabia 2015. 01. 25. vasárnap 07:17
Nem igazán sikerült !
#5 A57L 2013. 09. 19. csütörtök 04:43
Nem rossz.
#4 tiborg 2012. 08. 15. szerda 01:46
Kisse kemeny fantazia....
#3 bennic 2007. 06. 6. szerda 14:39
Folytathatnátok!.... Hol ez a cég? Van üres állás?
#2 dido 2004. 09. 8. szerda 00:26
Jó volt ez vazzeg!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?