Dupla D

Szavazás átlaga: 7.58 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2024. július 10.
Hossz: 6 767 karakter
Elolvasva: 839 alkalommal
Egy ideje már annak ellenére is, hogy a baráti, barátnői "együttműködésünk" nagyon élvezetes volt felregisztráltunk egy társkereső oldalra, nem feltétlen keresés szándékból de inkább érdeklődésként hogy mégis milyen a felhozatal. Hát amire számítottunk... 90%-ban pasik illetve idősebb párok vagy külföldiek jelentkeztek, érdeklődtek. Az a kevés akik érdekesek voltak, pedig vagy eltűntek, vagy kiderült hogy kamu profillal pasik voltak csak. Hetekig aztán jegeltük is a dolgot, néha felnéztünk hogy van e változás.
Aztán valamelyik este nézelődtünk az oldalon és rátaláltunk egy érdekes de egész friss profilra. Egy pár volt, és a férfi 24, a nő 22 éves volt. A pasi átlagos de igényes, a lány enyhén indián beütésű, fekete egyenes hosszú hajjal és bár csak ruhás képei voltak ciciben átlag felettinek tűnt és még ráadásul elérhető távolságban is laktak.
Be is jelöltük őket nem sokra rá jött is a visszaigazolás és az üzenet a beszélgetés invitálásra. Gyorsan és könnyen is ment az ismerkedés, ami nem volt azért annyira nagy dolog, eddig sokakkal eljutottunk már. Viszont ami jó volt még aznap este letudtuk és nem csak hogy letudtuk majdnem egy órát telefonáltunk hogy mindenki megbizonyosodjon a másik létezéséről. A következő nap aztán tényleg felpörögtek már a dolgok mind a négyen akartuk nem volt akadálya hogy találkozzunk. Így is lett, és három nap múlva le is beszéltük a randit.
Mi is ők is nagyon pontosak voltak, foglaltunk egy asztalt hogy megigyunk közösen valamit aztán ha még mindig minden stimmel nálunk folytatódhat az este. Timi még szebb volt mint a képeken, kislányos arca volt vékony, olyan 160 – 165 centi magas és tényleg szépen kerekedett... Bálint is szimpi volt Reninek, észre is vételezte hogy jó a parfümje.
Elkezdtünk iszogatni és mint online élőben is ugyan olyan természetes volt a beszélgetés így két óra elteltével felajánlottam nekik hogy ha gondolják akkor menjünk fel hozzánk. Kicsit habozva bár de beleegyeztek így nemsokára már a lakáson voltunk. Ekkor jött egy kisebb váratlan esemény, mert kiderült hogy a pasi igazából először csak végig nézné ahogy hárman együtt vagyunk, és hogy csak azért mondták el most mert féltek ha az elején közlik akkor kihátrálunk. Szerencséjük volt mert semmi gondunk nem volt ezzel... : D
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.58 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fuller
2024. július 10. 18:02
#10
Kedves Waderlaci! Köszönöm szépen amit írtál, mert annyira tetszett a kis versike, és a többi amit írtál, hogy el is mentettem az egészet. 👍
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. július 10. 10:39-kor írt üzenetére.
Fuller
2024. július 10. 11:04
#8
Kedves Waderlaci! Nagyon jó amit írtál, és teljesen fedi a valóságot. Láttam amikor téged is erősen kritizáltak negatív értelemben. Na ezt én mindig kerülöm, mert aki nem ír semmit csak kritizál az nem tud semmit, hogy azért egy történetért meg kell dolgozni, sok időt vesz igénybe.
2
Ez egy válasz tibee72 2024. július 10. 10:39-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. július 10. 10:39
#7
Tavaszt csicseregnek a madárkák, 
Soha kedvesebb dalárdát. 
Ám az egyik némán kushad...
Csak nem készül kritikusnak? 

Aki tudja, írja, aki nem tud írni, az meg csak kritizál. De tökéletesen van ez így! Annyi a különbség, hogy egyesek meg merik mutatni, hogy mi is áll a nagy tudásuk mögött (például még fordítani valót se tudnak értelmezhetőt keresni), és mi alapján tudják mondani, hogy szerintük hol vannak a hibák. Csak azon nem kellene megsértődni, ha az ilyen kritikákat a helyükön kezelik, vagyis csak felesleges, semmitérő tölteléknek tekinti az ember, ami csak arra jó, hogy több komment jelenjen meg egy írás alatt.
2
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. július 10. 10:26-kor írt üzenetére.
t
tibee72
2024. július 10. 10:39
#6
Én közepesnél valamivel jobbra értékelem. Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
3
I
Indiana Jones
2024. július 10. 10:26
#5
Akkor ezt magyarázd meg nekem, csak az írhat kritikát, aki rendszeresen tesz fel történetet? A nagy neves kritikusok nem írtak irodalmi műveket, legalábbis a legtöbb nem vetemedett ilyenre, viszont az olvasottságuk, tudásuk, a világlátásuk okán kritizáltak és időnként milyen jól. A kritikusok írásait remegve várták a szerzők és elfogadták, vagy nem, de soha nem támadták amiatt, hogy meg vannak kritizálva. Ez egy ilyen műfaj, ha írsz és azt sokan olvassák, akkor mondanak véleményt is. Én nem írtam és nem is tervezem, de kritizálni szeretnék, vagyis a saját véleményemet leírni. Ha nem szeretnéd, hogy írjanak a műveidről, akkor megvan a lehetőséged arra, is, hogy letiltsd a hozzászólásokat. Érzékenyebb szerzőknek javaslom ezt, de akkor a jót sem fogják megtudni, amit írnának róluk. Ma a történetedről alkotott véleményemet magamban tartom, mert látom, hogy rossz lábbal keltél fel, és nem tudhatod meg, hogy milyen dicsérő szavakat írtam volna. Javaslok egy hideg zuhanyt, hogy lehiggadj.
0
Ez egy válasz Fuller 2024. július 10. 08:48-kor írt üzenetére.
Fuller
2024. július 10. 08:48
#4
Kedves sztbali!!! Te csak ne kritizáld senki történetét. Írtál még 2012.július 3-án egy történetet, aminek a címe "Két rosszlány" amire kaptál 6,91 pontot, és ez volt eddig amit írtál. 12 éve neki, és azóta semmit nem írtál. Kérdezlek, hogy akkor milyen jogon bírálsz te embereket akik igyekeznek jó történeteket írni, ami természetesen nem mindig sikerül! "De írnak", de te semmit sem.Kritizálni én is tudok, és meg is szoktam dícsérni amik tetszenek, és én pontozom is őket, mert látom, hogy sok munka van mögötte. De én nem húzok le senkit sem, nem veszem el a kedvét a történet írástól!!! A te kritikád szinte mindig csak negetív mint most nálam is. Biztos vagyok benne, hogy el sem olvastad, csak a pontgyűtés miatt írsz ilyeneket!
A kritikád ez! "Kezdetnek átlagos, ha ez az volt." Csak arra kérlek, hogy írjál már te is történeteket, mert 12 éve nem tettél fel semmit!!! Tisztelettel Fuller! 😄
1
Ez egy válasz sztbali 2024. július 10. 07:32-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. július 10. 07:32
#3
Kezdetnek átlagos, ha ez az volt.
1
veteran
2024. július 10. 02:56
#2
Remélem ez csak a kezdet volt.
0
T
Törté-Net
2024. július 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1