A mostoha anyám pótolja a punci hiányom

Szavazás átlaga: 8.1 pont (89 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 28.
Hossz: 14 722 karakter
Elolvasva: 1 791 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A feleségem, Szilvia néhány napos üzleti ügyben Londonba utazott, hogy tárgyaljon a cége által megkötendő szerződés feltételeiről. Több üzenetet váltottunk az utazás során. Amint elhelyezkedett a szállódai szóbájában azonnal Messengeren felhívott.

– Nagyon utálok távol lenni tőled, édesem – mondta, arcát a képernyőhöz közelítve.
– Kicsim és is nagyon nem szeretek távol lenni tőled.  
– Tudod, mit megmutatom a szobámat.  Megfordította a kamerát, majd lassan megfordult. Volt egy nagy ágy, azon túl, egy nappali kanapéval, egy íróasztal, majd a nagy ablak, a függönyök el voltak húzva, láttam London fényeit az ablakon át. Át sétált a szobán, és megmutatta a fürdőszobát, volt benne egy nagy zuhanyzó és két mosdó. A tükörben megláttam a tükörképét, meztelen volt.

– Ó, kicsim, nagyon hiányzol, hiányzik az illatod, hiányzik az érintésed, hiányzik az ízed.
– Édesem, nekem is hiányzol. Szeretném, hogy a nyelved a lábam közé kerüljön, csámcsogva nyaljál és alattad szeretnék, lenni miközben belém hatolsz. – mondta kéjesen a végén pedig egy kis nyögést hozzá tett.  
– Bébi, meg akarlak kóstolni, megízlelni a mézes edényed ízét, azt akarom, hogy remegve feküdj, miközben a csiklód a számban van, az ujjaim pedig a puncidban és a seggedben. Azt akarom, hogy a csúcspontod összetörje az ujjaimat, amikor a puncid és a segged összeszorul, és a puncid nedvével meglocsolód az arcomat.  Majd egy kis ideg még fogytattuk a virtuális szexet, majd a képernyőn keresztül megpusziltuk egymást azzal, hogy reggel majd beszélünk. Megfordultam, és azt látom, hogy Edinát, a mostohaanyám kikerekedet, szemmel néz rám. Teljesen elfelejtettem, hogy átjött hozzám. Kijött a szobából, amikor Szilvi telefonált, én pedig a kert felé fordultam és nem hallottam, hogy a hátam mögött van. Így hát mindent hallott.

– Ó, Edina. Azt hittem, a másik szobában vagy. Edina nevetve reagált: – Ne hülyéskedj, ti ketten házasok vagytok, csak azt szeretném, ha apád néha így beszélne velem is.
Mit is mondhatnék? Nem is igazán gondolkodtam soha azon, hogy az apám és mostohaanyám szexelnek, így csak vállat vontam. Eközben az ajtómon csengetek, erre az Edina meglepetten nézett rám.  

– Ja, a kaja amit rendeltem. – mondta Edina. – Miközben telefonáltál a Szilvivel addig rendeltem. De annyira belemerültél az egészben, hogy el is felejtettem meg mondani, amikor a szobátokba mentem. Én eközben szépen végig hallgattam a virtuális szexeteket.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.1 pont (89 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!