A+ A-

Estéd

Barátnőd küldött egy történetet. Egy barátja írta. Kellemes kis erotikus történet. Úton voltál, mikor kaptad, csak átfutottad, de berögzült a fejedben. Kicsit már útközben érezted, hogy felcsigáz, de teendőid elnyomták a felébredő vágyat.
Este még úszni is elmentél. Mikor átöltöztél, észrevetted bugyidon az email nyomait. Ismét bizsergető érzés kerített hatalmába, de újra túl kellett tenned magad a helyzeten. A dresszt magadra vetted és épp csak annyi fért bele, hogy mikor elszaladtál mosdóba, mielőtt a medencébe mártottad volna magad, pisilés után ahogy tisztára törölted magad, a forróságnak hódolva egy-két játszi kört írtál le ujjaiddal csiklódon. Beleremegtél, de már mentél is a vízbe. A magadnak előírt hosszok felénél pihenésképp lábaid közé véve a bójákat, nekidőltél a medence szélének. Jólesően pihentél, gondolataid a munkahelyed és a hétvégi programjaid közt cikázott, mikor a hullámzástól lábaid közt mozgó bója sor ismét a legérzékenyebb területed kezdte izgatni. Hirtelen visszazuhantál a gondolatok világából a valóságba. Észrevetted, hogy bimbóid is megmerevedve jelezték számodra és a külvilág számára is, hogy a tested másra vágyik, mint elméd. Körülnézve, megnyugodva tapasztaltad, hogy senki nem figyel rád. Gyorsan visszahuppantál a vízbe és a hátralevő távot koncentráltan, inkább a kellemetlen túlerőltetettség felé hajolva tetted meg. Ki a vízből, vissza az öltözőbe. A zuhanyzóba nem volt módod elmenni, mert tele volt, ebben az időben sokan járnak usziba. Úgy döntöttél, inkább otthon ejted meg a zuhanyt.
Haza érve, gyorsan ledobáltad ruháid és már ugrottál is a kádba. Jól eső, gyors zuhany és hajmosás után, törölközőbe csavarva tested leültél az ágyadra, hajkeféddel a kezedben.
Bekapcsolod a tv-t, de inkább csak megszokásból. Nem igazán érdekel semmi. Gyorsan az egyik zenecsatornára állítod és a tv melletti szekrény nagy tükrével szemben kényelmesen elhelyezkedve elkezded fésülni a hajad.
A zenék jönnek egymás után. Jó kedved van, egész hamar elszaladt ez a melós nap és a hétből sincs már sok hátra. A zene ütemére, finoman elkezdesz mozogni, miközben hajad fésülöd. A törölköző kissé lejjebb csúszik, melleid immár szabadon vannak. bár, picit kiráz a hideg, inkább jól esik, mint kellemetlen. Vidáman "táncikálsz" tovább, közben a zenére figyelsz és a tükörben a hajadra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.85 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 21. csütörtök 07:10
Nekem sem tetszett.
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:27
Az elírások is idegesítőek meg az oda nem illő kifejezések is.
#7 Ulysses 2017. 03. 6. hétfő 23:11
Idegesítő az E2, inkább nem is mondok róla semmit.
#6 cscsu50 2017. 02. 14. kedd 18:15
elég gyenge
#5 sunyilo 2017. 02. 9. csütörtök 21:09
Nem nagyon jó...
#4 cvirag 2017. 02. 9. csütörtök 09:50
Nem tetszik az E2. Rendkívül személytelennek érzem.
#3 genius33 2017. 02. 9. csütörtök 08:20
Aranyos kis sztori.
#2 A57L 2017. 02. 9. csütörtök 04:11
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 02. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?