A+ A-

Zsarolás happyend-del

Adrienn és Ricsi fiatal házasok. Most nem rég tértek vissza nászútjukról. Egy reklám cégnél dolgoznak mind a ketten. Adrienn mint programozó, Ricsi mint külső munkatárs.
Adrienn nagyon korán ébredt. Párja közelsége egyre jobban fokozta libidóját. Jobb kezével lassan átnyúlt és átölelte férje nem túlságosan széles vállát. Bal kezével lassan simogatni kezdte kedvese mellét, hasát, csípőjét, ... , közben érzéki puszikkal borította el imádott férje száját, arcát, nyakát. Keze ez alatt lejjebb vándorolt. A szemérem szőrzet, a comb és zacskó simogatása úgy látszik elérte a kívánt hatást, mert a "jogar" megrándult, aztán még egyszer, majd egyre sűrűbben és emelgetni kezdte a takarót. Ricsi egyre szaporábban vette a levegőt, mormogott egy kicsit arról, hogy neki felesége van és hagyják őt békén, később egyre tisztábban ráébredt elkövetkezendő sorsára. Szemeit még nem merte kinyitni, hátha csak álom.(?). Akaratlanul is egyre érthetőbb szavak jöttek ki a száján.
- Óóóó! ...! Ahhh! ....!Húúuuuu! .....! Csodás! Szeretem! Méééég!
Résnyire kinyitotta a szemét. A sötétben csak halvány árnyékként látta számára oly kedves feleségét, aki megállíthatatlanul simogatta a gyönyörök birodalma felé.
Jobb kezével, mellyen az asszony feküdt, kissé maga felé húzta párja fejét, rövid szerelmes nyalakodás után száját a szájához tapasztotta és csókolta azt. Eleinte lágyan finoman, majd egyre határozottabban. Bal kezével felfedező útra indult. Szájával ez alatt elérte párja melleit és azt csókolgatta. Kiváltképp annak "Szent János kenyér" magjára hasonlító bimbóit, mely meghálálta a gondoskodást és keményedni, hegyesedni kezdett. Az asszony is elérte a gyönyörökhöz vezető légzési problémákat. Már amennyire probléma!(?)! Közben Adrienn keze sem tétlenkedett. Mikor férje "jogara" elérte a -zászlórúd- állapotot, óvatosan letolta magukról a takarót, majd marokra fogta a makkot és lassú fejő mozdulatokkal ingerelte a "gyönyörök rúdját". Ez alatt Ricsi keze már a köldöknél járt, aztán a pici fazon igazított pamacshoz ért. Halk hangok hagyták el olykor Adrienn szabaddá vált száját. Ám a férfikéz nem nyughatott! Rá is talált az addigra már tüzesen megduzzadt, a kéj nedvétől locsogó barlangra. Mikor Adrienn érezte, hogy "jancsika" mindjárt elköpi magát, "hatvankilencesre" fordult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 09. 22. csütörtök 09:30
Ezért kár volt.
#7 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:35
Gyalázatos
#6 Andreas6 2013. 05. 3. péntek 19:04
Nagy az Úristen állatkertje!
#5 gibbon2 2013. 01. 12. szombat 10:15
Nem semmi nyes
#4 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:28
Érdekes olvasmány smile
#3 Rinaldo 2013. 01. 11. péntek 10:40
Meg érdemelték.
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 07:37
Hát ez meg mi a franc? Ez lenne a happy and?
#1 Törté-Net 2013. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?