A+ A-

Nem bántam meg (A történet vége...)

Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:
- Éva, Te vagy? - hallottam a rég nem hallott hangot és fordultam hátra.
Anna volt. Örömömben a nyakába ugrottam, hiszen volt közvetlen főnökömet már hónapok óta nem láttam. Tulajdonképpen azóta, hogy oly furcsán, minden átmenet nélkül kilépett a cégtől. Záporoztak egymásra kérdéseink, s pillanatok alatt mi kerültünk sorra a pénztárnál. Folyamatosan mesélt a másiknak mindegyikünk, szinte levegőt is alig vettünk, így értünk a bejárathoz. Az eső még mindig, nagy hévvel támadta a parkolót, s ennek egy kicsit örültem is, hisz tétova várakozásunk miatt felgyülemlett kíváncsiságomra Anna sorra válaszolt. Már vagy tizenöt perce ott állhattunk, vártuk az eső enyhülését, mikor a zápor gyakorlatilag viharrá alakult át. Egymásra néztünk, és mosolyogva belevágtunk az esőbe, hogy elérjük az autóinkat. A kapuban szinte azonnal szétváltunk és én futva toltam a bevásárlókocsit az autóhoz. Miközben kapkodva pakoltam bőrig ázva a csomagtartóba, azon bánkódtam, hogy el sem búcsúztunk egymástól. Kissé lelombozódva, már csurom vizesen toltam vissza a kocsit a tárolóba, mikor újra szembe jött velem. Nála már nem volt "égiszekér", láttam rajta, hogy engem keresett:
- Nincs egy-két szabad órád? Itt lakom a közelben! - és én örömmel fogadtam el a meghívást, hiszen még annyi kérdésem volt.
Az ajtón belépve egy apró, de nagyon ízlésesen berendezett, tiszta lakás fogadott. A víz még mindig csorgott rólunk, s Anna egy nagy fürdőlepedővel és egy hideg sörrel a kezében állt meg hirtelen előttem.
- Szereted a sört? Vedd le a ruhád, gyorsan kiakasztom száradni! Nem akarsz gyorsan lezuhanyozni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:41
Ez már jobb.
#4 papi 2013. 05. 14. kedd 05:33
Hu ez aztán a befejezés. Remélem az igazi faszt nem igy osztjátok el.
#3 Ubesz 2009. 04. 20. hétfő 23:13
a késes részt én tényleg nem értem :D Szimbolikus jelentősége lenne talán? Nem azért 2 végű hogy egyszerre lehessen használni? no mindegy amúgy jó!
#2 Asura 2009. 04. 17. péntek 01:05
Mint ha már lett volna.
#1 Törté-Net 2009. 04. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?