A+ A-

Unokahugi 5. rész

Az éjszaka csendes és nyugodt volt. Zsófim szorosan mellém bújva az igazak álmát aludta, míg én ébren voltam. Időtöltés-képpen gyönyörű arcát néztem, melyet megvilágított az ablakon át érkező Hold fénye. Később nekem is sikerült álomba merülnöm. Másnap reggel, míg Zsófi aludt, én a konyhában tevékenykedtem: reggelit készítettem, majd rendet raktam a konyhában. Épp kávémat kortyolgattam az ablakon kinézve és élvezve a friss levegőt, puha, selymes kezek takarták el szemeimet.
- Jó reggelt! - suttogta kedvesem a fülembe.
- Jó reggelt! - köszöntöttem én is. Letettem a csészémet, lefejtettem arcomról Zsófi kezeit, szembefordultam vele és megcsókoltam, szoros ölelésbe zárva őt.
- Hogy aludtál?
- Jól, köszönöm. És te?
- Én is, köszönöm. Szinte meg sem mozdultál mellettem - mondtam neki mosolyogva, mire ő is elmosolyodott.
- Ez is csak azért van, mert mellettem vagy, így nyugodtan tudok aludni - válaszolta könnyeden.
A reggeli elfogyasztása után rendet raktunk a házban, majd a teraszra kiülve vártunk Zsuzsiék érkezésére. Hamarosan meg is érkeztek, és élénk beszélgetés bontakozott ki közöttünk, a téma természetesen az elmúlt napok történései voltak. Mikor végeztünk a beszámolókkal, Zsuzsi lezárta a házat, Máté pedig elfoglalta helyét a volán mögött. Hazafelé menet a lányok nevetésétől volt hangos az autó. Velünk is viccelődtek, de minket, fiúkat sem kellett félteni: ugyanúgy csipkelődtünk velük, ahogy ők velünk. Hamarosan megálltunk Zsófiék előtt. A csomagok kirakása után megköszöntük a fuvart, elbúcsúztunk Zsuzsiéktól, majd bementünk a házba, ahol Noémi már várt minket, az asztalon kávé várta, hogy elfogyasszuk. Miközben kávéztunk, elmeséltük Noéminek, merre jártunk. Beszámolónk végén azonban Ő szólalt meg:
- Van egy kérésem hozzátok, de kérlek, válaszoljatok őszintén.
- Csupa fül vagyunk - válaszltam könnyeden.
- Mióta tart ez köztetek? - kérdezte komolyra fordítva a szót.
- Zsuzsa születésnapi bulija óta - válaszoltam, mert én voltam olyan bátor, hogy megszólaljak. Zsófi közben megfogta a kezem. - De honnan tudod? - kérdeztem tőle meglepetten. Erre beszaladt a szobába, és laptoppal a kezében tért vissza hozzánk, amelyet letett elénk az asztalra, és elindított egy videót. Meglepetésünkre önmagunkat láttuk Zsófival, amint szeretkezünk. Döbbetünk bizonyára az arcunkra is kiülhetett, mert Noémi folytatta:
- Itt találtam. Bizonyára Kitti vette fel. Nos, nekem ellenvetésem nincs a kapcsolatotok ellen, de azt remélem, hogy a védekezésre odafigyeltek. Az is feltűnt, milyen jól kijöttök egymással. Zsófi, rajtad is látszik, mennyire boldog vagy. Hozzád pedig az a kérésem, hogy vigyázz Zsófira! - mondta nekem.
- Ezt megígérhetem! - válaszoltam mosolyogva. A beszélgetés után sétálni indultunk Zsófival, a közeli dombok megmászása után egy fákkal körülvett mezőn pihentünk meg.
- Nem gondoltam volna, hogy anya ilyen jól fog reagálni - jegyezte meg Zsófi.
- Hát, azt én sem, de örülök neki, hogy elfogadja - válaszoltam nevetve, majd karjaimba zártam, és megcsókoltam. Leheveredtünk a magunkkal vitt plédre, aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk: simogatva, csókolgatva kényeztettük egymást, illetve megszabadultunk ruháinktól is, élvezve a nap jótékony sugarait. Kezeink elindultak szokott útjukon, elégedett sóhajokat váltva ki mindkettőnkből. Pár pillanattal később már 69-es pózban kényeztettük egymást, kezeink pedig szintén mozgásban voltak: simogattuk egymást, ahol csak értük.
Percekkel később hátára fektettem Zsófit, és misszionárius pózban váltunk eggyé, ezt egy halk nyögéssel nyugtázta kedvesem. Ütemes táncba kezdtünk csípőnkkel, mely egyre gyorsabb és gyorsabb lett. Zsófim elnyújtott sikolya még gyorsabb tempóra ösztökélt, amit meg iis tettem, majd pár pillanat múlva egyszerre jutottunk a csúcsra. Elégedetten pihegtünk egymás karjaiban, majd felöltöztünk, és elindultunk haza.
Otthon célba vettük a fürdőszobát. Zuhanyzás közben ugyancsak egymásnak estünk, bár egy kissé halkabb verzióban, mert Noémi bármikor megtalálhatott volna minket. Mikor itt is eljutottunk a csúcsig, megmosdattuk egymást, felöltöztünk, én pedig elköszöntem, és elindultam haza, mert másnap már dolgozni kellett mennem.
A napok csigalassan teltek, és már alig vártam, hogy ismét hétvége legyen, hogy együtt lehessünk Zsófival. Munka közben egyik nap a telefonom figyelmeztetésére lettem figyelmes: egy sms-üzenet várta, hogy elolvassam. Az üzenetben egy hely és egy időpont volt megadva, az "utasítás" szerint oda kellett mennem.
Mikor odaértem, döbbenten konstatáltam, hogy az adott címen egy hotel található. Megkerestem a megadott szobát, majd bekopogtam. Az ajtó szinte azonnal kinyílt és - legnagyobb megdöbbenésemre - idősebbik unokahúgom, Kitti nyitotta ki azt, egy szál köntösben. Beléptem a szobába, majd becsuktam az ajtót magam mögött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2019. 03. 19. kedd 22:43
nem várt fordulat ..alakul....
#11 veteran 2019. 03. 15. péntek 05:38
Jó nővér,kímélteti a húgát.
#10 Bizse42 2019. 03. 15. péntek 00:34
Nekem egy nagyon romantikus szerelem érződik ki, két kedves fiatal körül. Utolsó részben a leány testvére is követeli a részét!!
//Nekem ott a bökkenőm: Mindketten szerelmesek lettek egymásba, s mégis "félre lépek" a nővérével ???
(Vagy lehet egyszerre szeretni két személyt?) //
Várom a fejleményeket.
#9 sunyilo 2019. 03. 14. csütörtök 21:36
Egész jó.
#8 zsuzsika 2019. 03. 14. csütörtök 16:40
Olvasható
#7 cscsu50 2019. 03. 14. csütörtök 11:45
Egészen jól sikerült!
#6 Andreas6 2019. 03. 14. csütörtök 10:43
Lehetett volna jobb is.
#5 listike 2019. 03. 14. csütörtök 07:57
Jó kis sorozat.
#4 feherfabia 2019. 03. 14. csütörtök 06:48
Egèsz jól sikerült!
#3 zoltan611230 2019. 03. 14. csütörtök 05:11
Ez jó,mint a többi .
#2 A57L 2019. 03. 14. csütörtök 04:27
Nem lett jó,közepes.
#1 Törté-Net 2019. 03. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?