A+ A-

Lányok nélkül nem élhetek 2. rész

Halk kopogtatásomra nem jött válasz, erősebben koppintottam hát a faajtót, közben körülnéztem a füves, virágos, hintaágyas udvarban ahol a kerti székek hívogatóan támaszkodtak az ovális asztalhoz. Megpróbáltam mobilon felhívni Jennát, talán mind az öten elmentek valahová? Hívásomra senki nem jelentkezett, benyitottam az ajtót, amit nyitva találtam.
Izgalom vett rajtam erőt, fél sötét uralkodott odabent.
- Hahó Jenna, megérkeztem!
- Semmi válasz. Kitapogattam a falon a villanykapcsolót, az üres tértől megijedtem. Beljebb haladva egészen nagy helyre értem, kanapék, televízió, puha szőnyeg fogadott. Ekkor velőtrázó kiabálást hallottam, öt mosolygó, gyönyörű arcú és testű lány ugrott ki a kanapé mögül, ahová elbújtak előlem, hogy kellően hatásos legyen a meglepetésem.
- Sikerült jól megijesztenetek – vettem mély levegőket, de mosoly bujkált ajkaim sarkában - ilyen kópéságot nem tett velem senki gyerekkorom óta.
Jenna bemutatta a lányokat.
Shakirát a szőke szépséget, mandulavágású nagy szemekkel, telt keblekkel, feszes aranyló bőrrel. Mandyt, keskeny arcocskájában meglepően nagy szemeivel, söprűs szempilláival, akinek a mosolya kislányosan csábos. Larissa égő vörös hajának jól állt a zöld felső, és a hosszú lábai azonmód magára vonják figyelmemet hiszen a falat sort jól engedett látni. Bell pedig fekete, göndör hajával igazi csoki szépségnek mondható, manikűrözött körmeivel előrefelé tartja kecses kezeit, gömbölyű arcáról kópéság sugárzik. Jenna sem maradt el a sorból, az én kis sógornőm dekoratív, vékony szépség. Meglátva őt azonnal Crist juttatta eszembe, el is kezdtek mellbimbóim ágaskodni, pedig alapos kényeztetésben részesültem már délután. Ahogy emlékezetemből előhívtam mi történt az erdőben a rendőrnőkkel, azonnal még nedvesebb lettem, bőröm bizseregni kezdett, miközben hallgattam a lányok csicsergését és figyeltem domborodó idomaikat.
- Egy forró zuhany jól jönne - említettem meg.
Shakira és Bell kimentek a bőröndjeimért, Jenna átkarolt majd elkísért a fürdőig, útközben is pedig Mandy utánunk futott frissítővel a kezében.
- Idd ezt meg, ha lezuhanyoztál pedig ünneplünk, felavatjuk a szobádat!
Siettem a fürdéssel, közben körülnéztem mennyi smink és fürdőszer sorakozik a lányok polcain. Mosolyogva szemléltem az egyik polc kiürített részét, amit bizonyára nekem készítettek elő. Még el sem zártam a csapot, Bell érkezett tiszta törölközőmmel és fürdőköpenyemmel.
- Kipakoltunk, és eltettük a cuccaidat a szekrénybe. - Mosollyal vettem a megjegyzést, Bell azonban szintén mosollyal az arcán közelített felém.
- Üdv a csapatban – Bell megfogta az egyik kezével meztelen mellemet, jó erősen megcsavarta a bimbómat, ami közben erősen ágaskodott. Ezt nyelvével is megspékelte, nyalogatva sokkal jobban esett, kezemet Bell kecses vállára támasztottam, melytől egyre kevésbé tudtam koncentrálni a nyugalomra, és én is egyre jobban kívántam a csoki színű szépséget.
Bell mintha gondolataimat találná ki, hátralépve huncut tekintettel, levette falatka nadrágját, megszabadult felsőjétől a lány pedig látva rajtam mennyire élvezem a dolgot, szájamba dugta ujjait utána egyik kezével bimbóudvarát, a másikkal vagináját simogatta.
- Egészen megőrjítesz a bámulatos alakoddal. Felkorbácsoltad a vágyaimat rendesen. - Ekkor Bell azt a kezét amivel lábai közt simogatta magát, ajkaim közé dugta, zamatos ízét lenyalogattam, amelybe enyhén beleszédültem. Ekkor, hogy visszacsapása is legyen a dolognak benedvesedett szirmaim közé dugtam ujjaimat, alaposan végigsiklottam majd pedig be a hüvelyembe két, majd három ujjammal. Ezek után érzékeny fenéklyukamat is mosoly közepette meghódították ujjaim, aztán Bell gyönyörű ajkai közé dugtam végül ujjaimat, amit a lány élvezetesen leszopogatott. Egyszerre nevettünk fel az élmény hatásától, felhevült bőrünk összesimulva tapadt össze, miközben szemeink is összekapcsolódtak hevesen, egy igazi szeretkezést utánozva. Ennek hatására nem jöhetett más, minthogy ez után Bell megcsókolt, megőrjített nyelvévvel, körbenyalta száj padlásomat, kitapogatta fogaimat, felfalt a húsos ajkaival.
- Ilyen csókot még talán Cristől sem kaptam - kapkodom a levegőt, melyre újabb csók következett, érzéki lávaként ömlött megduzzadt puncinkból levünk, combjaim belseje édesen ragadt össze nektárunktól, amikor is éreztem valaki a hátamnak simul, a csókolózás közben nem vettük észre , hogy beszállt a harmadik játékos.
Bell finom nyelve vígan flörtölt számban, míg nem elengedtem, máris melleit szívogattam, míg ő pedig újból a pinámmal kezdett játszani. Isteni volt ahogy a harmadik játékos lassan, de mégis biztosra hajtva, mellénk térdelt, szétnyitotta vaginám ajkait, vörös hajkoronája csillogott, rátapadt szájával lenti ajkaimra, mely egyre mélyebb került a fogai közé, melyet én is éppúgy akartam, csípőmmel pedig rá segítettem neki, lábaimat jobban széttártam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Barkas 2019. 03. 27. szerda 12:58
Ebből többet is ki lehetett volna hozni.
#8 veteran 2019. 03. 15. péntek 05:12
nem szeretem az egyneműek szeretkezését.
#7 sunyilo 2019. 03. 13. szerda 21:30
Unalmas, pedig ezt jól meg lehetett volna írni...
#6 zsuzsika 2019. 03. 13. szerda 10:45
Unalmas
#5 cscsu50 2019. 03. 13. szerda 07:17
elég unalmas
#4 Andreas6 2019. 03. 13. szerda 07:05
Amúgy sem kedvelem különösebben ezt a műfajt, ez az írás pedig még ráadásul unalmas is.
#3 feherfabia 2019. 03. 13. szerda 06:33
Közepes!
#2 A57L 2019. 03. 13. szerda 05:39
Nem tetszett.5P
#1 Törté-Net 2019. 03. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?