A+ A-

Országos cimborák 3. rész

Fordítás
Eredeti: Lifelong Buddies, literotica.com
Kimentünk a medencéhez és úsztunk egy ideig. Jó érzés volt lazítani és meztelenkedni. Nem gondoltam, hogy ennyit számít ez a kis ruhadarab, de nagyon más volt így, és tudtam, hogy a jövőben sokkal gyakrabban fogok meztelenül úszni.
Egyszerűen élveztem.
Lazítottunk, úsztunk és beszélgettünk. Semmi huncutkodás. Na jó, egyszer “véletlenül” úgy fordultam, hogy Kent farka nekidörzsölődjön a seggemnek, de nem volt semmi több. Egy idő után inni akartam egy sört, ezért kiszálltam a medencéből és bementem a konyhába. Ő is kért egy italt, ezért ő is kijött és leült mellém egy nyugágyra.
Nem írtam még arról, hogy néz ki ő. Biztos vagyok benne, hogy ő nem tartotta szexinek magát, de ennek ellenére soha nem szűköködött a csajokban. Nem olyan magas, mint én, de sokkal több izom van rajta. Ő sokat gyúr, én nem. 178-180 körüli magas lehet, és úgy gondolom, nagyjából 86 kiló. Zöld szemei vannak és sokkal több szőr van a testén, mint nekem, de nem nevezném egy bozontos pasinak.
Minezt azért mondom el, mert amikor bementem a sörért, alaposan végigmértem, és most először gondoltam azt róla, hogy ő egy igazi izompacsirta. És meglepődtem, hogy miért nem döngják körül a nők. Én is jó formában vagyok, de neki igazán kidolgozott teste van. Elkezdtem olyan dolgokról fantáziálni, amilyenekről soha korábban. Épp most szoptuk le egymást, szóval most már minden okom megvan, hogy más szemmel nézzek rá.
Igen, szép teste van, és lepillantottam a farkára is. Most, puhán nem nézett ki olyan nagynak, mint korábbban. De így is nagyobb volt, mint amekkora az enyém lankadtan, ráadásul nagy, lógó golyói voltak, amelyek minden mozdulatára himbálóztak. Ez megmozgatta a fantáziámat, de más módon, mint eddig.
Odaadtam a sör, koccintottunk. Mindketten belekortyoltunk, majd hallgattunk. De hát mit is lehet mondani, miután leszoptál egy pasit? “Hé, Kent, jó volt a számban tartani a farkad? Finom a spermád!” Erre még nem voltam készen.
A beszélgetés tehát behalt, így Kent felállt és elment a törülközője után. Igen, megnéztem a szép seggét, ahogy elhaladt előttem. Baszki, most már buzi vagyok? Eddig soha nem gondoltam pasikra, és most a legjobb barátom seggét stírölöm!
Johnny, kéred a törülköződ? – hallottam. Igen, köszi, válaszoltam. Felvette és elindult vissza. Nem tetje a sajátját a dereka köré, és én sem – semmi különös nincs abban, hogy két középkorú pasi meztelenül van egy medence mellett.
- Éhes vagy Kent? Egy szendvics vagy valami? Bementem a hütőhöz, hogy keressek sonkát és sajtot.
Várj egy kicsit, mondta, előbb meg kell beszélnünk valamit. Nem akarom, hogy kínos emlék maradjon ez, ami történt.
Becsüktam a hütőszekrény ajtaját és mindketten bementünk a nappaliba. Kent, az az igazság, hogy nagyon élveztem, ami történt, mondtam neki. Soha nem vágytam ilyesmire, főleg kettőnk között, de kibaszottul élveztem, és bármikor megismételném. Ez az igazság.
Mi tetszett ennyire benne, kérdezte. Meséld el, győzz meg, hogy nem csak szivatsz. Ha beégetsz ezzel, az tönkretenne. Szeretlek, bazdmeg, nem szerelemmel, de sokkal inkább a testvérem vagy, nem csak egy haver. Sajnálom, ha ez kiborít.
Ideges volt, és őszintén azt gondoltam, hogy megijedt.
Sóhajtottam, és azt mondtam: Jó volt érezni a farkad a számban. Jó volt szopni, jó volt az íze, még az is, amikor elmentél. Csodálkozom rajta, de jó volt, és nem tudom, még mit élveznék veled ezen kívül. Ne aggódj, ha valami nem tetszik, meg fogom mondani.
Elmosolyodott, igazi kedvesség látszott a szemében. Mindig is közel voltunk egymáshoz, de nem tudom, volt-e öt komoly beszélgetésünk a barátságunk alatt. Persze, rengeteget dumáltunk, de nem ilyen komoly dolgokról. Ilyen őszintén és nyíltan szerintem soha. Mi a fene lehetett a spermájában? Valami igazságszérum, vagy mi a fasz?
Tudom miről beszélsz, Johnny, válaszolta. Bazdmeg, soha nem akartam veled lefeküdni, csak húztalak, ugrattalak. Aztán menet közben valami megváltozott, és elgondolkodtam, milyen lehet leszopni téged. Aztán megtettem, majd te is megtetted, és bazmeg, elszállt az agyam, olyan jó volt.És többet akarok, baszki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Barkas 2019. 03. 27. szerda 16:10
Ez így kevés.
#5 zsuzsika 2019. 03. 13. szerda 10:37
Nem az érdeklődési köröm
#4 sunyilo 2019. 03. 12. kedd 21:52
Nem kéne...
#3 cscsu50 2019. 03. 12. kedd 07:52
nem az érdeklődési köröm
#2 A57L 2019. 03. 12. kedd 05:22
Ez csak 1 pontot érdemel.
#1 Törté-Net 2019. 03. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?