A természetellenest is a természet teremti

Szavazás átlaga: 5.64 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2019. január 16.
Hossz: 9 733 karakter
Elolvasva: 562 alkalommal
A barátnőmmel kirándulni indultunk a közeli erdős hegyoldalra. Felülről nézve a várost, és az élet dolgait, elmélkedni kicsit egy üveg jóféle bor társaságában.
A hegytetőre érve leterítettem a pokrócot, kinyitottuk a , levettük a cipőinket, és leültünk. A bor vége felé járva, a barátnőm a fának támasztotta az üveget, és mögém ült terpeszülésben. Gyönyörű lábai elterültek mellettem a füvön. Tudta, hogy szeretem, ha masszíroz. Vállára hajtva fejem, lehunyt szemmel átadtam magam gyengéd ujjai kényeztetésének. Megbizsergettek az érintései. Ő az első nő, akivel ezt éreztem. Izgalom járt át minden egyes mozdulatától, amint formás mellei a hátamhoz értek.
A barátnőm ujjhegyei lassan lefelé indultak a mellkasomon. Ajkai a fülem tövét kóstolgatták. Már amikor megismerkedtünk a teniszklubban, olyan fura érzésem volt, mintha ő máshogy nézne rám, mint a többi nő. Mindig zavarba jöttem kicsit, amikor megérintette a vállam vagy a derekam. Amik persze csak szimpla barátnői gesztusoknak hatottak, de néha úgy éreztem, feltűnően elpirulok tőlük. De mivel sose utalt rá, hogy tetszem neki, meg eleve nők vagyunk... meglepetten felé pillantottam.
Ujjai megálltak félúton a mellkasomon. Vágyban úszó szemekkel, és résnyire nyílt ajkakkal várta, mit reagálok.
– Csináld még! Jól esett!

Amint visszacsuktam a szemem, az arcomon éreztem forró leheletét.
A szám széléhez érintve ajkait, szikrázó ujjhegyeivel tovább közeledett a melleim felé. Felsóhajtottam, amikor a melltartóm alá nyúlva megmarkolta őket.
Nagyon kellemes érzés volt. Felé fordítottam az arcom, hogy a szánk rendesen összeérjen. Puszilgattuk egymás ajkait, míg már percek óta szenvedélyesen csókolóztunk, és a mellbimbóimat simogatta szüntelen. Egyre jobban kívántam az érintéseit, amikor elszakadva ajkaimtól, kibújt a trikójából. Fekete cicifixe a füvön landolt a pokróc mellett.
Engem is félmeztelenre vetkőztetett. Bal tenyerével a jobb mellemre markolt, és magához húzott. Jobb kezével a puncimat masszírozta a nadrágon keresztül, a nyakamat nyalva falva.
Félig nyitott szemekkel a tájat figyeltem a magasból... élvezve ezt a más, tiltott gyönyört. A barátnőm meztelen melleit a hátamnak nyomódni... A nőies mozdulatait, csókjait...
– Sejtettem, hogy a nőkhöz is vonzódsz! – leheltem kívánatos ajkaira.
– Én nem! Legalább is azt nem, hogy ennyire! – sóhajtozta felizgultan, miközben én is simogatni kezdtem a melleit.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.64 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
RAVETRAIN
2019. január 17. 10:25
#15
Enigma

Igen igazad van, tudodm, hogy nem ez a legjobb írásom, és örülök, hogy mást is olvastál tőlem : )

Sunyilo

Hát igen, erre mondom azt, hogy derűre ború : )
1
sunyilo
2019. január 16. 21:31
#14
A leszbi történet úgy jó, ahogy nekem megadatott egyszer, hogy rájuk nyitottam. A barátnőm, mint kiderült, biszex volt, a barátnője leszbi, de bevettek harmadiknak, és később a leszbi barátnő is megkedvelte a f@szt. Aztán sajnos egyszer odébbálltak...
1
h
hairy_pussy
2019. január 16. 17:45
#13
van jobb az oldalon :-(
1
Enigma
2019. január 16. 13:59
#12
Egy rakás kliséhalom.
Meg itt ott képzavar. Pokrócon ülnek, de füvön nyúlik el a lábuk, stb.
Mindegy, nem leszek szőrszálhasogató. A stílus jó, bár abban is vannak klisés szófordulatok, mondjuk egy erős átlagos középszint így egyben. De semmi extra, vannak jobb írásaid is.
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 11:21
#11
Egyébként, hogy őszinte legyek, én egy biszexuális férfi vagyok, aki a nőkhöz vonzódik inkább, ezen felül arról álmodozom, ha lesz következő életem, biszexuális nő szeretnék lenni. Ezért írtam annak idején annyi (szerintetek is) gyönyörű történetet a leszbi témában. De mára jó ideje kiégtem, csak nagy ritkán írogatok még azért egy-egy rövidebb történetet. A barátnőm egyébként a nőket is szereti, szóval megérti a vágyaimat. Fantasztikus érzés, amikor néha nőnek érezhetem magam vele. Amikor a mellbimbóimat nyalogatva kiveri a szerszámomat. Vagy hátulról hozzám simulva, hogy imádott melleit a hátamon érezzem, a mellbimbóimat simogatva veri ki, az izgat föl a legjobban.
Csodálatos nő : ) Persze általában a hagyományos módokon szeretkezünk : )
Nem is mindig vágyom ilyenekre, de néha nagyon felizgat, amikor a szexi ruháiba öltözök, és ő úgy viselkedik velem, mintha leszbik lennénk. Valahol őt is izgatja egy kicsit. Mindenesetre látszik, hogy szívesen megteszi nekem : )
Szóval vannak nagyon szép és izgató történeteim régről! Egytől egyig a fantáziám szüleményei, de magam is megdöbbentem, hogy menet közben mennyire részletgazdagon kifejlődtek maguktól, miközben írtam őket. Maga a történet, a beszélgetések, a szex. Olvassátok őket kedvetekre!
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 09:54
#10
De komolyan kérdezem! Nem tudom lehet-e egyáltalán, és ha igen, hova lehetne efféle pályázatot beküldeni. Tud valamelyikőtök segíteni ebben?
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 09:52
#9
De pornó forgatókönyvnek jó lenne nem? Vernéd rá igaz?)))
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 09:49
#8
Főleg, amiket Annaahh írt))
1
RAVETRAIN
2019. január 16. 09:49
#7
Jobb már lehet, hogy nem lesz, de vannak bőven a régi írásaim között!!!
1
Andreas6
2019. január 16. 07:09
#5
Látszik, hogy nem nő írta.
1
f
feherfabia
2019. január 16. 06:54
#4
Jò közepes!
1
veteran
2019. január 16. 04:52
#3
Lesz jobb is?
1
a
A57L
2019. január 16. 04:16
#2
Gyenge próbálkozás.4P
1
T
Törté-Net
2019. január 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1