A+ A-

A vad testvérek

A következő történet csupán kitaláció, a benne szereplő személyek sosem tettek ilyet és nem is szándékoznak.
Haverommal, Péterrel meghívást kaptunk egy medencés buliba, ahol a meghívó szerint jó nők is lesznek. Gondoltam, h milyen csajok lehetnek, ha már ezzel kell reklámozni egy bulit szóval nem számítottam semmi jóra.
A ház szép volt és elég nagy medencéje is volt, a parton csak pár átlagos csaj volt akik a helyi kövér csávók két jeles képviselőjével beszélgettek. Odaköszöntünk nekik, a srácok visszaböfögtek valami hé szerűt, de a csajok meg se szólaltak. Gondoltam is milyen felvágós picsák amikor még csak nem is néznek ki jól. Mentem is volna tovább amikor nekimentem az előttem szobrozó haveromnak.
- Hé mivan, lefagytál? – kérdeztem, de ő semmit sem válaszolt csak bámulta a medencét.
Én is odanéztem, és ekkor megláttam mi ilyen meresztő. Szucsánszki Zita jött ki a medencéből, fehér bikini volt rajta, ami a víztől teljesen rásimult a testére és teljesen kirajzolta apró de formás melleit. A bimbói meredeztek, biztos hideg volt a víz. Miközben jött felénk elég látványosan megigazította a bugyiját.
- Sziasztok srácok, látom, javul a buli – mondta és elment mellettünk.
- Szia Zita - köszöntem vissza.
- Ez tényleg ő volt – kérdezte haverom – tudod, hogy őt mennyire szeretném…
De nem fejezete be a mondatot. Zita a bárpultnál kevert magának egy italt majd odament a jacuzzihoz. Mi is kértünk egy-egy italt és leültünk a medence partjára pont szembe Zitával. Miközben őt néztük haverom folyton arról beszélt, hogy ő mennyire meg szeretné dönteni.
Közben Zita is minket figyelt, már épp indultam volna, hogy megtegyem, amiről haverom itt órákat beszél, amikor a házból feltűnt két újabb kézilabdás. A Tápai testvérek Szabina és Andi jöttek elő. Szabina melleit egy rózsaszín bikini felső fedte, az övi se voltak nagyok de talán egy picivel nagyobbak, mint Zitáé. Rajta se tanga volt, hanem egy rózsaszín pántos fekete bugyi, ami szinte teljesen átlátszó volt. Andin narancssárga bikini volt, ami annyira feszült rajta, hogy a formás mellei, amik kifejezetten nagyobbak voltak minta nővérének, teljesen kirajzolódtak és a puncijának körvonalai is látszottak. Meg mertem volna esküdni, hogy látom a szemérem ajkait is bugyin keresztül. Andi testét még jobban díszítette a tetkója, aminek a vége benyúlta bugyi alá. Mindig is kíváncsi voltam, hogy hol lehet a vége. Péter is észrevette őket, de őt még mindig Zita érdekelte jobban.
- Látod haver, én meg őket – mondtam neki.
- Igen, igen – válaszolta de szerintem nem is figyelt rám.
A két csaj velünk szemben beleugrott a medencébe majd kiültek a partra. Szabina bugyija a víztől teljesen átlátszó lett. Nekem nem is kellett több a farkam nőni kezdett. A két lány szemben valamiről nagyon beszélt, mikor befejezték Szabina belépett a medencébe és elindult felénk.
- Sziasztok srácok – mondtam, amikor odaért hozzánk.
- Szia Szabina, mi van itt kézis találkozó? – kérdeztem vissza.
- Ja, figyelj – ezt már konkrétan nekem mondta – hugicámmal játszottunk egy kis felelsz vagy merszet és az én drága kis húgom kitalálta, hogy nem merlek leszopni.
- És mersz? – kérdeztem és közben reméltem, hogy nem hallatszik meglepettség a hangomban.
- Szerinted itt lennék, ha nem – kérdezte mosolyogva és már nyúlt is a nadrágom felé.
Erre már Peti is felfigyelt. Szabina lejjebb húzta a fürdőgatyámat, és jobb kezével elővette a most már nagyon is éber farkam. Szép lassan elkezdte verni, és közben nyalogatta a szája szélét, de úgy látszott, hogy valami még kell neki, hogy rábukjon. Ekkor Andi hátulról nevetve ideszólt – szopásról volt szó nővérkém.
Szabinának ez kellett! Már be is kapta a farkam és lassú tempóban mozgott rajta. Majd kivette a szájából, és nyalogatni kezdte a makkomat. Majd letért a golyóimra és azokkal játszott miközben a kezével folyamatosan verte a farkam.
- Szerinted ez már mersznek számít? – kérdezte mosolyogva.
- Nem tudom, még nem vagyok biztos benne.
Ismét rám mosolygott és újra rábukott a dákómra csak most kicsit gyorsabb tempóban szopott. Gyönyörű látvány volt, ahogy ez a csaj szopta a farkam, de egy pillanatra felnéztem. Andin látszott, hogy legszívesebben már ő is itt lenne, de amikor átnéztem Zitára, akkor láttam, hogy Andinál ő jobban akar egy faszt, mert nagyban ujjazta magát.
- Hé haver, itt az alakalom – mondtam Petinek.
Neki se kellett több és elindult Zita felé. Zita ezt látta és odatámaszkodott a jacuzzi oldalához és kitátotta a száját. Peti értette mit szeretne a lány és mire odaért már elővette a farkát és mint egy dokkoló hajó belenyomta Zita szájába és dugni kezdte. Minden lökésre egyre mélyebben eltűnt a farka Zita szájában.
Szabina szépen gyorsuló tempóban szopott, de nem láttam semmi jelét annak, hogy mást is akarna csinálni. Ami kár volt mer olyan segge volt, hogy szerintem bármelyik ember szívesen látta volna a farka végén. Ránéztem Andira aki simogatta magát és már nagyon nyalta a szája szélét. Mivel őt én jobban kívántam odaszóltam Szabinának.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2019. 02. 28. csütörtök 14:36
Ez egy gagyi.
#13 fiesta14 2018. 12. 10. hétfő 11:06
a gondolat jó de tényleg jobban ki kellene dolgozni.
#12 genius33 2018. 12. 9. vasárnap 16:40
nem nagy durr.
#11 joe013 2018. 12. 8. szombat 18:58
nem egy nagy szám.. össze.van ..csapva. stílustalan...
#10 cscsu50 2018. 12. 7. péntek 16:48
engem sem ragadott meg.
#9 listike 2018. 12. 7. péntek 11:36
Nagyon össze van csapva. A (hogy), csak egy h. Nem sok értelme van.
#8 Andreas6 2018. 12. 7. péntek 08:25
Nem ragadott meg.
#7 ticsu21 2018. 12. 7. péntek 08:10
Nem rossz, szeretem a hírességeket. De azt osztom, hogy lehetett volna részletesebb és hosszabb.
#6 feherfabia 2018. 12. 7. péntek 06:10
Jó kis buli!
#5 veteran 2018. 12. 7. péntek 04:22
Álom-álom miért nem jössz....
#4 A57L 2018. 12. 7. péntek 04:02
Pedig jó buli lehetett volna.
#3 zoltan611230 2018. 12. 7. péntek 02:51
Álmodozás.
#2 xpetix 2018. 12. 7. péntek 02:26
Kamaszos vágyálom, kamaszos nyelvezettel, kamaszos írásképpel. Ezzel végülis nem lenne baj, de összecsapott.
#1 Törté-Net 2018. 12. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?