A+ A-

Otthon 2. rész - Cintia

Korán reggel ébredtem meg, az éjjeli semmi alvás után. Fáradtság, és kimerültség gyötört… az egész napom ilyennek nézett ki. Pont olyannak, mint az elmúlt egy hét minden napja, mióta szakítottam Tamással. Vagyis ő szakított velem, mondván, hogy már nem kíván. Már nem élvezi velem a szexet, és ezért jobbnak látja, ha ennek véget vetünk. Mint kiderült közben már mással élvezte a szexet, és láthatóan sokkal jobban, mint velem. Ez pedig padlóra küldött. Nem rendelkezem nagy tapasztalattal. Nekem ő volt az első, és tartott kemény egy hónapig. Így utólag bele gondolva én csupán egy újabb név voltam a listáján, egy szám, egy lány a sok közül… Egy lány, aki ennél sokra többre vágyott, és pofára esett. Ezzel a gondolattal ébredtem, és ez töltötte ki az egész napom, egészen addig, míg Noel haza nem ért. A bátyám 4 évvel idősebb nálam, már egyetemre jár. Szinte önálló életet él, amiért kicsit irigylem is. Én sokkal zárkózottabb, komolyabb vagyok, mint ő. Talán ezért is tudott olyan hamar levenni a lábamról Tomi. Vágytam rá, hogy én is olyan legyek, de a mersz sosem volt meg bennem. Hiányzik a bátorság, a kockázat vállalás, az, ami az igazi nyerteseket jellemzi. Az olyanokat, mint Noel. Pont akkor jött meg, mikor végre Niki kimászott végre a fürdőből, és bemehettem volna lezuhanyozni, mielőtt kimegyek sétálni, de Noel beelőzött. Szinte az orrom előtt suhant be a fürdőbe.
- Fürdeni készülsz? - néztem végig rajta.
- Zuhanyozni - gúnyos mosolyt erőltetett.
- Remek - fújtam dühösen- én meg miattad fogok elkésni.
- Tíz perc, és végzek.
- Addig fogat mosok - jegyeztem meg, ő pedig letolta a gatyáját, és belépett a zuhanykabinba. akaratlanul is őt figyeltem a szemem sarkából. A teste hibátlan volt. Kockás has, feszes mellizmok, és fenék. Nem gerjedtem be rá, de megcsodáltam. Együtt nőttünk fel, szinte mindig együtt használtuk a fürdőt, sosem voltunk szégyenlősök. Mégis, az utóbbi pár évben ez már elmaradt. Csak nagyon ritkán fordult elő, hogy így egyszerre voltunk a fürdőben. Vajon ő is kíváncsi lehet rám? Futott végig fejemben a kérdés, melyet igyekeztem elhessegetni, de nem jártam sikerrel. Meg akartam mutatni magam. Azt, akartam, hogy ő is lásson meztelenül, ezért szembe fordultam vele, és ledobtam magamról a felsőment. Nem néztem felé, nehogy illedelmesen elforduljon. Ezután letoltam a nadrágom, a bugyimmal együtt, és hagytam, hogy ő is végig mérhessen, majd hátat fordítottam neki, hogy láthassa a popsimat is. A tükörből láttam, hogy figyel. Nem tudtam mit gondol, de láttam, hogy néz, ezért kissé behajoltam, pont csak annyira, hogy a puncim kicsit kivillanjon. Akartam adni neki egy olyan élményt, amiben talán többet nem lesz része. Megmutatni magam, hogy lássa, megcsodálhassa a testem.
- Gyors voltál - mosolyogtam rá a tükörből, miközben megállt mögöttem. Rám nézett, majd a popsimra. Lépett még egyet, farka hozzá ért a seggemhez, kicsit leereszkedett, és éreztem, ahogy kőkemény farka a puncimhoz ér. Ijedtség futott végig a testemen, de mire bármit tehettem volna, arra már a Karjaival átfonta szorosan a testem, hogy moccanni se tudjak-, Mit csinálsz?! - kiabáltam rá kérdően, és próbáltam kiszabadulni a szorításából, de erősebb volt.
- Könnyítenem kell magamon - nyögte teljesen megvadulva- csak hagyd, kérlek. Hamar végezni fogok - riadt tekintettel néztem rá, a tekintete vad, és felajzott volt.
- Ne csináld - szuszogtam kétségbe esve, de a szavaim elsiklottak mellette. Előre tolt, próbálta farkát a puncimhoz igazítani, de nem ment neki. Össze zártam a lábaim. Képtelen volt áthatolni. Úgy éreztem ezzel időt nyerhetek, és kiszabadulhatok, de nem engedett el.
- Kérlek, lazulj el - teljesen be volt gerjedve. Küzdöttünk egymással - kérlek- súgta a fülembe, én pedig feladtam a harcot. Tudtam, hogy hiába küzdenék, a bátyám erősebb, és teljesen elszánt. Meg fog erőszakolni, én pedig nem tehetek semmit. Testem megmerevedett, de már nem tiltakoztam. Kiengedett a szorításból. Enyhén előre dőltem, lábaim szét nyíltak, megadtam magam, és össze szorított fogakkal vártam, hogy belém hatoljon. Noel a puncimhoz igazította a farkát, és belém hatolt. A szívem nagyot dobbant, megalázva, megszégyenítve éreztem magam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2018. 12. 8. szombat 18:50
össze van csapva..hamar munka ritkán jó....
#11 cscsu50 2018. 12. 7. péntek 16:33
nem sok értelme van.
#10 hairy_pussy 2018. 12. 7. péntek 14:07
remélem hugit is bevonják a játékba szép lassan meg anyucit nyes
#9 jonhsmith 2018. 12. 7. péntek 10:33
Folytatás kellene...
#8 fiesta14 2018. 12. 7. péntek 08:21
addig értem ,hogy ugyan az a történet 2 szemszögből. Igy egész jó, szeretem ezt a stilust. de nagyon rövid ,szerintem 2x de inkább 3x ennyi kellene egy részbe.Folytasd,még javitható.
#7 listike 2018. 12. 7. péntek 07:53
Ennek így nem sok értelme van.
#6 feherfabia 2018. 12. 7. péntek 06:16
Folytasd!!
#5 veteran 2018. 12. 7. péntek 04:15
Ismétlés.
#4 A57L 2018. 12. 7. péntek 04:01
Sajnos messze van a jótól.
#3 zoltan611230 2018. 12. 7. péntek 02:47
Jó ez...
#2 xpetix 2018. 12. 7. péntek 02:24
Nagyon rövid, nincs kellő kibontakozása a történetnek, a nyelvezete néhol suta, hagyni kellett volna még érni hagyni.
#1 Törté-Net 2018. 12. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?