Baráti tűz

Szavazás átlaga: 8.12 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2018. november 21.
Hossz: 23 335 karakter
Elolvasva: 4 455 alkalommal
A történet enyhe homoerotikus elemeket is tartalmaz. Kérlek akkor olvasd tovább ha ez nem zavar téged!
30. szülinap...
Nagyon jól telt az egész nap, sok szerettem meglátogatott és felköszöntött. Még Zsófi is meglepett annak ellenére, hogy szünetet tartunk a kapcsolatunkban. Egész nap nagyon reméltem, hogy gondol rám és meglátogat, de mégis nagyon felzaklatott a találkozásunk. Elviselhetetlen volt, hogy úgy viselkedtünk egymással mintha csak barátok lennénk. Persze izzott a levegőben az erotika, de a békülős szex az elmaradt sajnos. Én azért reméltem, hogy idővel majd megtudjuk beszélni a kettönk közötti nézetkülönbségeket.
Miután elköszönt elég feszült maradtam, és kedvem támadt inni valamit. A nagy nap pont péntekre esett és ilyenkor azért van egy kis éjszakai élet a városban ahol lakom Egyedül nem volt kedvem elindulni ezért felhívtam
G
alf
áb
alf
or
alf
t
, hogy van e kedvük csatlakozni. Mint kiderült már pont ő is hívni akart, mert egy szabadtéri rendezvény van a városban amit szívesen megnéznének Csillával, és rám gondoltak hogy csatlakozzak.
Egy órával később már 1 deci jégertől lazulva, a cideremet iszogatva
ü
alf
cs
alf
ör
alf
ög
alf
tem
velük. Nagyon kellemes nyári este volt, remek élő zene szólt és elég nagy volt a tömeg is. Teltek az órák, sok ismerőssel és baráttal összetalálkoztunk és idővel már egyikünk sem maradt szomjas, de azért nem lettünk
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
k
sem.
Az éjszaka közepére még mindig együtt maradtunk csak Gábor eltűnt egy kis időre és én kettesben maradtam Csillával, akit Gábor barátnőjeként ismertem meg kb. 3 éve. Nagyon dekoratív és vonzó lány, sötétre barnított tökéletes bőrrel, és türkizkéken világító mágikus szemekkel. Beszéd közben a zajtól sokszor nagyon közel hajolt hozzám hogy értsük egymást, és olyankor az illatával babonázott meg. Természetesen nem fordult meg a fejemben, hogy kikezdjek vele, hiszen Gábor párja, de azért nagyon irigyeltem, mert én is nagyon vonzódtam hozzá. Tudat alatt valószínűleg azért is hívtam pont
G
alf
áb
alf
or
alf
t
, mert tudtam, hogy akkor Csilla is jön vele és az ő társaságára is szükségem volt.
Egymás mellett ültünk egy padon, és amikor éppen hozzám hajolt, hogy mondjon valamit akkor észrevettem, hogy finoman ráhelyezte a kezét a combomra. Rögtön zavarba jöttem, és nem tudtam, hogy jelezzem e neki, hogy ez nálam már az intim szférán belül van. Hallottam, hogy mondott valamit, de egy szavára sem tudtam koncentrálni a kezének felfelé irányuló simogató mozdulatától. Ekkor megszületett a
k
alf
ín
alf
ke
alf
se
alf
rves
döntés, és a kezét megfogva leemeltem azt a combomról mondva, hogy ezt nem szabad. Olyan érzés volt ez nekem mintha egy tört szúrtam volna a szívembe, a farkamba, a fejembe, és az összes létfontosságú szervembe egyszerre, majd megforgattam volna azt. Azért is volt annyira nehéz, mert nem csak irtó szexi lány, de nagyon közeli a kapcsolat is köztünk.
Na arra persze nem számítottam, hogy ő vissza teszi a kezét olyan közel a farkamhoz, hogy az már az ujjai közelségétől is elkezdett keményedni.
– Tudom, hogy bejövök neked – mondta mosolyogva miközben az ujjaival elkezdte simogatni duzzadt makkomat a vékony ruhán keresztül. Én el sem akartam hinni, hogy a valóságot élem meg, de erőt vettem magamon és egy fokkal határozottabban ismét elvettem a kezét.
– Ezt nem lehet. Gábor miatt. – Jelentettem ki, de közben azért reméltem, hogy kitartó lesz, és nem hagyja még abba. Óriási harcot vívtam belül a lelkiismeretemmel. Ő egy bizonyos irányba biccentet a fejével, hogy nézzek arra, és ott megláttam a barátomat egy lánnyal smárolni. Értetlenül néztem, és megfogalmazódott bennem, hogy akkor én lennék Csilla bosszújának az áldozata?
– Nyitott kapcsolatban vagyunk, és ő „áldását” adta ránk, és úgy tudom már szingli vagy. – mondta ragyogó szemekkel, és én nagyon megörültem, de még mindig a kifogásokat kerestem.
– Ezt tőle akarom hallani, meg ott van Zsófi is. Igaz, hogy most pont szünetet tartunk, de...
– És miért is tartotok szünetet? – vágott a szavamba kérdőre vonva.
– Azért, mert az akarja, hogy a kapcsolatunk legyen nyit... -
– Na ugye! – reagált büszkén az elakadt szavamra, majd még közelebb húzódott. A teste közelségétől az agyamat elborította a kéjvágy, elmerültem a tekintetében, és amikor bedugta nyelvét a számba én elkezdtem masszírozni azt a sajátommal. Közben benyúlt a bőszárú rövidnadrágom résén egyenesen a szerszámomig, de én még az utolsó utáni erőmet összeszedve elhúztam magam tőle valami olyasmit makogva, hogy ez nem fog megtörténi, de olyan hangsúllyal, hogy azt még én sem hittem el.
– Ez jusson eszedbe amikor majd szájba baszol! – ez a mondata lesokkolt, és észrevettem, hogy a tekintete is megváltozott.
Egy erős kéz tette a kezét a vállamra! A pulzusom az egekbe szökött, amikor megláttam, hogy Gábor az.
– Nyugi haver! – mondta hangosan nevetve, majd megfogta Csilla kezét, és vissza rakta azt a farkamra. Elég szürreális pillanat volt. Odahajolt a fülemhez és belesúgta, hogy „Keményen szereti”, majd kacsintott egyet és visszasétált a lányhoz akivel az imént láttam.
A tekintetem végig követte ahogy elsétál, miközben élveztem a farkam masszírozását.
– Rám figyelj! – mondta ismét csillogó szemekkel, majd átette rajtam az egyik lábát, és az ölembe ült velem szembe. Vadul csókolózni kezdtünk, és bár akartam még beszélni a dologról, de az izgalmi állapotom annyira lebutította az agyamat, hogy egy egyszerű ösztönlény lettem, aminek a baszni akaráson kívül több gondolat már nem fért bele. A csípőjét finoman mozgatva dörgölte punciját a rövidnadrágomban feszülő farkamhoz, amit annyira intenzíven éreztem, hogy attól tartottam beleélvezek az gatyámba. Szorosan hozzám simult és szinte belém vájódtak kemény mellbimbói, miközben kétkézzel markoltam a fenekét, és egymás torkán akartuk letolni a nyelvünket.
Volt egy-két tiszta pillanatom amikor megértettem, hogy most éppen az a számomra eddig elérhetetlennek tűnő lány dörgölődik a pöcsömhöz akiért már évek óta sóvárgok. Olyan boldogság lett rajtam úrrá amit már nagyon régen éreztem. Megfeledkeztem Zsófiról is, és Gáborról is, de még a körölöttünk lévő tömegről is. Csak ez a világító szemű tüzes szuka volt és én a lüktető faszommal. Úgy éreztem, egy percig sem tudok tovább ellenállni, mert benne akarok lenni. Ezt jeleztem is neki, és felmentünk hozzájuk.
Mindketten bementünk a fürdőbe pár percre kicsit rendbe rakni magunkat, és közben volt ideje egy picit kitisztulnia az agyamnak. Én boxeralsóra vetkőztem, és lefeküdtem a nappali kanapéjára. Találtam egy kis lámpát, és csak azt hagytam világítani, mert elégnek találtam a fényét. Nagyon türelmetlenül vártam, hogy jöjjön ki ő is a fürdőből, és a légzésemre koncentrálva próbáltam magam megnyugtatni kicsit.
Halottam a fürdőszoba ajtajának csukódását, és kíváncsian fürkésztem az irányába. Ő megállt a nappali bejárata előtt és a félhomályban előszőr a már már misztikusan világító szempárt pillantottam meg. A tekintetemmel lassan elindultam lefelé, és a testének kirajzolódó körvonalait szemlélve a szivembe nyilalt, amikor tudatosult bennem, hogy mezítelenül áll előttem. Határozott léptekkel elindultam felé, és amikor odaértem úgy estünk egymásnak mint egy szerelmes pár, akik nem látták egymást már hosszú hosszú ideje. Ahogy a tenyereimen és az újbegyeimen éreztem a csupasz bőrét, úgy eluralkodtak rajtam a hormonok.
M
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egített
meztelen testének közelsége. Két kezemmel megemeltem a fenekét és ő körbe ölelt a lábaival. Elsétáltam vele a kanapéig, majd ledobtam rá. Ráfeküdtem és csókolózás közben vadul fogdostuk egymást. A boxeren keresztül keményen dörzsölte kemény faszomat, és ki akarta szabadítani, de pont nem ért már el a keze, mert én a lábait felemelve a puncijához hajoltam. Türelmetlenül vártam már, hogy megkóstolhassam, és megérte rá várnom, mert különlegesen finom íze volt. Persze nagyon nagy íz fokozó volt, hogy eddig tiltott gyümölcsnek számított. Ő kellően felemelve, széttárva tartotta a lábait és hangos nyöszörgéssel adta tudtomra, hogy mennyire élvezi amit csinálok. Nagy élvezettel nyaltam, mert nem igényelte, hogy finomkodjak és nem kellett magam vissza fogni. Annyira mohón lepetyelhettem amennyire csak jól esett. A hajamban markolva élvezett el, majd a lábai közül kikandikálva elégedetten megtöröltem a számat, és újra visszafeküdtem rá csókolózni. Ő nem hagyott rá sok időt, mert hamar elkezdte viszonozni az előbbi ténykedésem Előbb a nyakamat csókolva, majd szép fokozatosan a mellkasomon át egészen az alsónadrágomig csókolgatott. Amikor odaért, akkor megállt egy pillanatra. Egyik kezével a heréimet, a másikkal a merev farkam kezdte el masszírozni, míg egy keveset lejjebb húzva a ruhadarabot kiszabadította a makkomat. Elkezdte nyaldosni amitől nagyon beindultam, majd a szájába vette, és úgy engedte szabadjára a maradék részét is.
Mély sóhajokkal vettem tudomásul, hogy eljött az a pillanat amikor Csilla, az egyik legjobb barátom élettársa, és akivel évek óta nagyon vonzódunk egymáshoz, most a farkamon bólogat. Boldogan néztem, ahogy az ajkai finoman körbe ölelték, és ki-be csúsztatta a szájában. Rövid időn belül mintha sebesség fokozatot váltott volna, úgy egyre vadabbul kezdte szopni. Kíváncsi voltam vajon ő is annyira várhatta e, és élvezi-e ezt a pillanatot mint ahogy én élveztem őt kinyalni. A gesztusait szemlélve talán még jobban is. Én izgatóbbnak találom ha úgy szopják a faszomat, hogy én állok közben, ezért felkeltem a kanapéról, és ő letérdelt elém.
Nagyon nagy beleéléssel szopott és nyaldosott, miközben ha csak tehette végig a szemembe a nézett. Megbabonázott az ismét elváltozott tekintetével, miközben a szemei között ott ékeskedett a péniszem. Elkezdtem mozgatni a csípőmet, és keményen basztam a száját, amikor eszembe jutott, amit még lent a padon mondott. Elmosolyodtam, és boldogan keféltem tovább a torkát.
Olyan hévvel dugtam, hogy észre sem vettem
G
alf
áb
alf
or
alf
t
, aki az ajtóban állva figyelt minket egy ideje.
– Sziasztok! Látom nektek jól sikerül az éjszaka. – mondta csalódottan, és én ílyedtemben szó szerint letéptem Csillát a faszomról, majd zavaromban makogni kezdtem.
– Nyugi Nyugiii!!! – Vágott a szavamba a kemény farkamat bámulva. Én zavaromban elé raktam kezeimet, de esélytelen volt, hogy eltudjam takarni.
– Mi történt? – kérdezte Csilla aranyos hangon.
– Semmi, csak megadta a telefonszámát és lelépett.
– Óóó, te szegény! – modta szívből jövő sajnálattal, és én meg sem tudtam szólalni.
– Nem lényeg, oda figyelj inkább! – hívta fel a figyelmét az íjedségtől lankadozni kezdő faszomra.
Gábor intésére Csilla újra megfogta a farkam és elkezdte húzogatni, majd a szájába akarta venni, de én elhúztam tőle.
– Ti folytassátok csak! – mondta Gábor reagálva a helyzetre és odasétált Csillához elköszönni. Kikerekedett a szemem amikor láttam, hogy lehajol a még mindig térdelő lányhoz, majd csókolózni kezdenek, úgy hogy még a nyelvüket is láttam egymáshoz dörgölődni.
Már épp hátat fordított, hogy kisétál a szobából amikor végre kijött az első hang a torkomon.
– Hé haver! Biztos, hogy jól van ez így? – kérdeztem bűnbánóan. Ő visszafordult hozzánk, és a szemembe nézett.
– Nyugodjál már le a picsába! – mondta mosolyogva – Szopasd már meg! Tudod milyen régóta vágyik rá? – úgy mondta ezt felnevetve, hogy fikarcnyi féltékenységet sem hallottam a hangján
– Hát nem tudom... nincs ez így rendben.
– Ha nem rakod a faszod a szájába, akkor megfogom és én teszem bele. – mondta nevetve, és én is nevettem rajta az adrenalin hatására ami a szituáció miatt túltermelődött bennem kicsit.
– Na?
– Na mi? – mosolyogtam, miközben Csilla is bazsalygott mozdulatlanul, faszra váró tátott szájjal.
A következő pillanat olyan gyorsan történt és váratlanul, hogy megrezzeni sem volt időm. Gábor széles mosollyal lenyúlt a félig kemény pöcsömhöz és beleigazította a kedvese szájába, aki az ajkaival gyorsan közrefogta, hogy ne tudjon kimenekülni. Nem mintha akartam volna mégegyszer kivenni onnan. Gondoltam eleget kérettem már magamat, és már az sem érdekelt ha Gáborral a barátságunk rovására megy a dolog. A lelkiismeretem tiszta – gondoltam. Megfogtam Csilla tarkóját, és a meleg helyen újra keményre duzzadó faszomra húztam amennyire csak lehetett. Gábor elégedetten húzta fel a száját.
Egy pillanat erejéig elmélkedtem rajta, hogy vajon annyira hetero, hogy nem csinál nagy ügyet a farkam megfogásából, vagy esetleg van benne egy kis biszexuális hajlam is?
– Ez az! Ezt szereti. Nézhetem egy kicsit? Nem baj? – kérdezte tőlem, és én félredobva a jófiú szerepet innentől, határozott, egyértelmű válaszokat adtam.
– Persze! Szereted nézni ahogy szopik? – Ő lehajolt hozzá, és alulról megfogta szerelme állát, és nem válaszolt, csak közelről nézte, ahogy ki-be siklok az ajkai között. Elkezdtem egy kicsit oldalra tólni neki, és arca oldalán kitüremkedett a farkam vége. Gábor az újaival a túloldalt elkezdte ingerelni Csilla finom pofozgatásával. Nagyon élveztem, csak egy kicsit zavart Csilla enyhén
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
szerepe, bár láttam rajta, hogy őt egy csöppet sem.
A kék szemű démon abbahagyta a szopást, és a párjához fordult.
– Gyere te is! – Én előszőr nem értettem, hogyan is érti ezt pontosan, de azért gondoltam, hogy nem szopni invitálja.
Láttam, hogy Gábor nagyon megörült a hívásnak, majd előszőr adot neki egy szenvedélyes csókót, végül felegyenesedett. Ledobta magáról előszőr az inget, a zokniait, majd az alsóval együtt a rövidnadrágjától is pillanatok alatt megszabadult. A kemény farka szó szerint visszarugózott amikor kiszabadult. Én kíváncsian fürkésztem őt, mert bár már láttam őt meztelenül, de álló szerszámmal még nem, és reméltem, hogy nem kell majd magam kellemetlenül éreznem, ha esetleg az ő méretei jóval impozánsabbak az enyémnél. Szerencsére nem így lett, mert bár az övé egy kicsit nagyobbnak tűnt, de az enyémet formásabbnak találtam. A mérethasonlítgatás miatt éppen egymás farkát fürkésztük, amikor Csilla mindkettőnkét egy-egy kézzel elkezdte verni, kicsit közelebb húzott minket magához, majd előszőr szerelme faszát kezdte el szopni az enyémet tovább húzogatva, aztán fordítva.
– Még egyszer boldog szülinapot! Remélem élvezed. – mondta nevetve a barátom miközben kedvese szorgalmasan dolgozott mindkettőnkön.
– Ez eddig aahh a legjobb ahhh aohh szülinapi ajándék amit ahhh kaptam. – mondtam a farkam szopásától nehézkesen, majd én magam is jót szórakoztam rajta, hogy nem tudtam végig mondani egy mondatot.
Erre egy ismerős dallam ütötte meg a fülemet. Csilla a pöcsömmel a szájában előszőr elkezdte dúdolni, majd a farkamat a szájából kivéve erősen megmarkolta azt mintha egy mikrofon lenne és bele énekelve folytatta a „Happy birthday to you” szülinapi dalt.
Már megannyiszor énekelték ezt nekem, és kivétel nélkül a szülinapjaim kellemetlen pillanataihoz tartoztak mivel egy nyálas, felesleges dolognak tartottam, amin szerettem minél előbb túlleni. Ez volt az első alkalom, hogy értelmet nyert, és örömmel töltött el az ének hallgatása. A dal végén újra mohón szopni kezdett mintha beakarná pótolni a kiesett időt.
Kis idő múlva mégközelebb húzott minket Gáborral egymáshoz, és a pöcsünket összenyomva megkísérelte egyszerre venni őket a szájába. Bár nem sikerült neki, de kitartóan próbálkozott, és egy idő után már csak egymáshoz dörzsölte, miközben felváltva nyalogatta őket. Láttam rajta, hogy jól szórakozik, és nem akartam hangulat romboló lenni mivel láthatóan
G
alf
áb
alf
or
alf
t
sem zavarta, így én is ráhagytam a dolgot. Tulajdonképpen élveztem is, ahogy minél több inger éri a faszomat.
– Ha lefeküdnétek jobb lenne. Légyszi! – kérte ellenálhatatlanul.
Mi Gáborral összenéztünk és megvontuk a vállunkat. Csilla felállt, megfogta a szerszámaink hegyét, és áthúzott minket a hálószobába a francia ágyhoz. Mi leültünk egymással szemben előszőr törökülésbe, majd hátrafeküdtünk úgy, hogy a heréinket egymáséhoz nyomva a faszunk is szorosan egymás mellett tisztelgett. Csillára öröm volt ránézni, mert úgy ragyogott a boldogságtól mint amikor egy kislány megkapja a régóta várt póni lovát. Összeszorítva elkezdte őket húzogatni, majd szorgalmasan szopott. Rövid pillanatokra sikerült elérnie, hogy mindkettönké egyszerre legyen a szájában.
Kértem, hogy jöjjön hozzám közelebb, majd átrakta a lábát az arcomon és rám ült. Én nyaltam a tocsogós pináját a seggét markolászva, miközben ő szopott minket. A mellei finoman birizgáltak ahogy hozzám simult. Rengeteg ingert ért, de a tökömnél talán még több is, mert úgy éreztem több kéz van már ott mint kellene. Úgy döntöttem inkább nem nézek oda. Csilla összeszorította a lábait élvezés közben, és én alig kaptam levegőt, de nem hagytam abba egy pillanatra sem a nyalását. Az élvezése után kezdtem el érezni, hogy hamarosan követem, ezért testbeszéddel kértem, hogy változtassunk pozíciót. Már a baszáson járt az eszem, és ő is arra gondolt, mert a hátára feküdt, és egyértelmű mozdulattal széttárta a lábait magához emelve őket.
Végignéztem rajta ahogy előttem fekszik kitárulkozó pinával arra várva, hogy basszam meg. Villámgyors pillanatképek siklottak végig az agyamon azokról az időszakokról, amikor korábban olyan romantikus pillanatokat éltünk át együtt, hogy minden vágyam az volt, hogy megcsókoljam csak nem lehetett.
Lenyúltam a nyálkás lüktető faszomhoz, behelyeztem a hegyét, majd elengedtem. A két kezemmel megtámaszkodva fölé hajoltam majd lassan egyre beljebb tolltam. Felemelő volt látni a tekintetének elváltozását, ahogy centiről centire egy nagyobb részt töltök ki benne, míg ütközésig tolva és kicsit tovább már nem volt mit elfoglalnom. Amikor elkezdtem a párzó mozdulatot teljesen megvadult és elkezdte bekebelezni a számat. A nyelvét tolta le a torkomon miközben én a péniszemet az ő puncijában. Egyszerre mozogtunk ütemesen, szinkronban, egymással teljesen összefonódva. Soha nem éreztem még szex közben ekkora összhangot a partneremmel, és ez miatt jobban élveztem mint eddig valaha.
Egy az arcom előtt meredező fasz zökkentett ki az extázisból, mivel Gáborról abszolút el is feledkeztem. Ez volt az első alkalom, hogy koloncnak éreztem őt. Visszarántott a valóságba, amikor az a bizonyos fasz centikkel a szemem előtt veszett el a csúcspartnerem szájában. El jött az a pillanat amikor féltékenységet kezdtem érezni, de megpróbáltam reálisan állni a történéshez. Nem hagytam abba a kefélést, csak a kezeimet kinyújtva távolabb tartottam magam, és néztem ahogy ki-be jár a farok a „imádott” lány szájában. Csilla nagyon fel volt izgulva, a fenekem markolászva húzott magába, és azon is látszott, ahogy a pénisszel bánt.
– Ez az! Sokkal jobban szopik ha basszák közben. Ezt nagyon szeretem. – Törte meg Gábor a régóta tartó csendet.
– Örülök, hogy a hasznodra lehetek. – mondtam cinikusan ami kicsit jobban érződött mint szerettem volna.
Valószínüleg ha nem zavar be Gábor akkor már ellőttem volna egy patront, de így sikerült addig dugnom, amíg Csilla el nem élvezet tőlem. Kértem, hogy váltsunk pózt. gondoltam azért is, hogy még tovább bírjam, és azért is, mert nem akartam olyan közelről nézni a szopást.
Feltérdeltem az ágyra, Csilla megfordul, négykézlábra ált, és elkezdte hozzám dörgölni a kis fenekét, amit akkor volt lehetőségem előszőr szemügyre venni alaposabban. A formás kis kerek popsi, és a farpofák széthúzása nélkül is jól látszódó meseszép kerek segglyuk ámulatba ejtően megbabonázott. Ezt Gábor is látta rajtam.
– Nem éppen egy Betty a csúnya lány, igaz? – kezdett incselkedni az egyik korábbi szélescsípőjű szexpartneremre hivatkozva.
– Hát nem. – bólogattam elismerően, amire őt láthatóan elöntötte a büszkeség, és Csilla is játékosan kezdte el riszálni a fenekét.
– De azért jó volt ő is. Meg mellékesen ő volt az első aki kinyallta a seggem. – mondtam nevetve, amire Csilla is hátrafordult megnyalva a szája szélét. Ez a gesztusa bizakodásra adott okot.
– Jól van na, meg azért Zsófi is elég világbajnok. – mondta Gábor mintha javítani szeretne az előbbi mondatán pedig nem éreztem szükségét. – Nagyon szivesen megbasznám ha nincs ellene kifogásod. – folytatta, és én előszőr arra gondoltam ez mennyire érintheti rosszul a társát, és csak utána gondoltam magamra. Rosszul voltam a gondolatától is, de a jelenlegi szituációban mi mást mondhattam volna.
– Ha ő is akarja... engem nem zavar. – és abban a pillanatban újra betoltam a farkam a lucskos pinába, amire Csilla felszisszent, és hangosan nyöszörgni kezdett az ütemes mozgásom ritmusára, de csak amíg újra teli nem lett a szája.
Fogtam a csipőjét dugás közben, velem szemben Gábor szopatta, és így keféltünk egy ideig. Már majdnem elélveztem amikor Gábor kezdeményezte a pozíció váltást. Hanyat feküdtem, és Csilla rám ülve elkezdett meglovagolni. Addig sikerült csak élveznem amíg a „barátom” nem került megint a képbe. Elkezdte a lány fenekét izgatni és tágítani ami engem nagyon zavart, mert nem tudunk nyugodtan baszni tőle. Megfogalmazódott bennem, hogy húzzon már a picsába! Hát oda is ment, csak éppen a szerelméjébe. Pár perc izgatás és egy kis síkosító után lassan elkezdte baszni a seggét.
Innentől újra nagyon élveztem és izgatott a dolog. Én a pináját, a cimbi pedig a seggét pumpálta, Csilla pedig önkívületi állapotban vonaglott kettönk között. Hol nyögött, hol csókolt, élvezés közben pedig egyszerre mindkettőt. Gábor is zihálni kezdett, kihúzta a szerszámát és a fenekére spriccelte az adagját. A popsiról a geci végigfolyt a farkamon egyenesen a heréimre. Nagyon elkezdte csiklandozni és morogni kezdtem miatta. A morgásomra elővett egy papírzsebkendőt és elkezdte nagyjából letörölni. Kértem Csillát, hogy szálljon le rólam, mert zavart a dolog, és én fejeztem be a letörlését.
Amikor végeztem már nem folytattuk a baszást, mert elkezdett szopni, és amikor végre sikerült elélveznem az arcát beborította felgyülemlett gecim. Gyönyörű látvány volt, ahogy világító mágikus szempárt viselő arcot az én ondóm borítja a farkam tisztára szopása közben. Elernyedve dőltem le az ágyra mint egy kivágott fa.
Fürdés előtt még lefeküdtünk az ágyra mindhárman. Néztem, ahogy gecimmel mit sem törődve szenvedélyesen csókolóznak vendéglátóim, majd Csilla felém fordult és közelíteni kezdett.
– Felejtsd el! Ez nem fog megtörténni-mondtam magam kéretve.
– Aha. Ezt ma már hallottam tőled-mondta mosolyogva és adott egy puszit, majd kiszaladt a fürdőbe, ahol egymást váltottuk. Csilla befeküdt kettönk közé, és mezítelenül elaludtunk.
Másnap amikor felébredtem új megvilágításban láttam néhány dolgot, amikor végignéztem a csupaszon alvó hálótársaimon. Elkezdtem gondolkozni a Zsófi és én közöttem lévő kapcsolaton. Miután felébredtünk volt egy, az éjszakait minden tekintetben felülmúló hármas szex. Éppen miközben Csilla nyalta a seggem tudatosult bennem, hogy én részese akarok lenni továbbra is az ő fantasztikus kapcsolatuknak, de Zsófit sem akarom elengedni. Mivel ő is nyitott kapcsolatra vágyik mindenképpen beszélek vele, és kipróbálom hogyan fogom tudni kezelni ha majd egy idegen faszi dugja.
Másnap elmentem Zsófihoz, és pár óra beszélgetés után tisztáztuk a szabályokat, kibékültünk, majd dugtunk egy hatalmasat.
Két héttel később...
A hálószobámban vagyunk a vendégeinkkel. Én térdelek a franciaágyon és baszom Csilla seggét, miközben ő négykézláb sikít előttem. Gábor a jobboldalamról átkarolja a vállamat miközben mellettem térdelve bassza Zsófit, aki Csillát fogdossa a barátom farkától nyöszörögve. Olyan pillanat volt ez, ami olyan boldogsággal töltött el, hogy nem is gondoltam volna. Állandó kapcsolatot ápoltam a két számomra legfontosabb lánnyal néha négyen Gáborral, néha nélküle hármasban.
Gábor keze a vállamról lecsúszott a derekamra, majd onnan a fenekemig. Rámarkolt miközben párzó mozdulattal ápoltam kedvesét. De ezért az élményért cserébe egyáltalán nem zavart. Gondoltam ha szükséges, akkor arra is sor kerülhet, hogy őt is megdugom. És hát arra is sor került...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.12 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. november 30. 02:52
#11
egészen izgató volt!
1
Pavlov
2018. november 23. 05:47
#10
Laza kis sztori jól megírva. Tetszett.
1
perverzsrac
2018. november 22. 21:20
#9
Örülök ha tetszett. 🙂 A történetben említett Betty a csúnya lányos sztory fel van töltve "Macskajaj" címel.
1
papi2007
2018. november 22. 14:59
#8
húúú ez nagyon izgató volt
1
cscsu50
2018. november 22. 11:45
#7
jó volt a születésnap
1
sunyilo
2018. november 21. 20:45
#6
Eddig jó.
1
veteran
2018. november 21. 08:40
#5
Remélem nem homo lesz.
1
f
fiesta14
2018. november 21. 08:25
#4
eddig jó jó volt de a folytatás ne menjen át homo-ba! szerintem..
1
f
feherfabia
2018. november 21. 06:14
#3
Tetszett!
1
a
A57L
2018. november 21. 06:11
#2
Érdekes születésnap.
1
T
Törté-Net
2018. november 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1