A+ A-

Adrienn, én és Jessi

Egy szép napon történt mindaz amit most elmesélek nektek. Egy normális párkapcsolatban voltam akkor már úgy 3 hónapja. Jól megvoltunk barátnőmmel, Adriennel. A szex is jó volt vele, csinos is és szép is volt. Számomra hibátlan volt. Arcra egy gyönyörű kislányra hasonlított még így 20 évesen is. Nagyon sokat sportolt, aerobicozott, hogy a testét karban tartsa, mit mondjak látszott is rajta. Gyönyörű feszes has, ívelt, izmos comb és szép kerek popók. Mellei nem voltak egy óriásiak de azért olyan jó kis tenyérbe illő, fognivaló.
Én még suliztam (érettségi) Adrienn pedig már dolgozott egy irodában. Szeretett ott dolgozni mert rendesek voltak a főnökei és nem mint nő, hanem mint munkatárs tekintettek rá.
Egyik nap megyek haza a suliból, már alig várom, hogy végre találkozhassam a szerelmemmel fél napi különlét után. Adri mindig hamar hazaért. Ezért is gondoltam arra, hogy meglepem és elmehetnénk sétálni a parkba vagy valami hasonló. Úgyis régen voltunk már együtt.
Mikor hazaértem meglepődtem mert nem volt otthon senki, nagyon csodálkoztam mert ilyen nem igen történt, hogy nincs otthon és még üzenetet sem hagy. Nagy rohanva feltárcsáztam a szüleit, az én szüleimet nincs-e náluk, majd a barátaimat végül az ő barátait de semmi. Hívtam Adrit is de ő ki volt kapcsolva, ez is fura volt, soha nem csinálta. Gondoltam ez a furcsaságok napja. Késöbb mikor hazaért levágtam neki egy kisebb hisztérikus kitörést mire ő csak nevetett.
Engem persze ez csak bosszantott de csak nem árulta el, hogy hol volt ma. Aztán lehiggadtam és próbáltam szépen is, de semmi nem akarta elmondani. Hagytam, másnap is, harmadnap is próbálkoztam de semmi. Elkezdtem nyomozni utána, hogy mit csinálhat ami ilyen titkos. Két nap figyelés után nem találtam semmi furcsát csak a szokásos. Gondoltam nincsen gond csak én lihegtem túl, de amikor már hagytam volna az egészet akkor újabb zavarbaejtő dolgok történtek. Találtam nála vibrátorokat és különféle játszóeszközöket (bár nem tudtam róla, hogy van neki ilyenje is). Egyből gondoltam, hogy na ez lehet a nagy titok. Este rá is tértem a témára és beismerte, hogy igen azokat most vette. Kérdeztem, hogy én már ennyire rossz lennék az ágyban? Ő persze egyből rávágta, hogy nem erről van szó hanem arról, hogy neki ezt is ki kell próbálni. Gondoltam hagyom a témát egy pár napig nem erőltetem, közben voltak együttléteink de nem olyan intenzívek mint azelőtt.
A beszélgetésünk után kb 1 héttel a suliból eljöttem utolsó két óráról és amikor hazértem nem volt sehol senki, pedig nem ment dolgozni az Adri azon a napon mert úgy volt megyünk is moziba. Aztán ahogy megyek a szobánk felé hangokra leszek figyelmes, nem tudtam mi lehet az bár sejtettem. Aztán a résnyire nyitott ajtón benézek és látom Adrit meztelenül ahogy izgatja magát kézzel. Gyönyörű látvány volt ahogy elöttem feküdt kitárulkozva és láttam a szépen csupaszra borotvált punciját amint fénylett a nedvektől. Imádtam nyalni a szép punciját, olyan selymes és illatos volt, hogy az elmesélhetetlen. A nagyajkai ráadásul nagyon érzékenyek voltak akárcsak a mellbimbói. Szerette amikor nyaltam neki, kívanta mindig. Teljesen le voltam merevedve úgy bámultam amint maszturbál, ekkor átvillant az agyamon, hogy még nem is láttam ez előtt amikor önkielégítést végez. Kb 5 perc alatt el is élvezett óriási sikolyok között. Majd elővett egy csokoládékrémes üveget és elkezdte kenni a puncijára, nem is értettem, hogy ezt most miért, de én csak figyeltem meredten és csöndben. Persze a hímtagomat nem hagyta érzékeken kívül a látottak. Álltam már mint a cövek, annyira keményen, hogy már fájt és kénytelen voltam kézbe venni. Közben ő csak kente megát a teljes a puncija csokis volt már, gondoltam bemegyek, elkapom és szeretkezünk egy nagyot. De ekkor megláttam Jessi-t a kutyánkat, aki egy ír szetter. Adri odahívta, Jessi pedig csak úgy lefetyelte róla a csokit, nem hittem a szememnek, de bambultam. Nem kellett sok, kb 2 perc és elélvezett a nyalástól Adri.
De nem merült ki, csak hívta Jessi-t és hívta, hogy nyalja, nem is kellett kétszer mondani neki, ízlett neki a kéjnedv.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.86 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2018. 10. 17. szerda 08:31
Beszélik,hogy sokan csinálják kutyával. Nekem ez sokk.
#11 sunyilo 2018. 10. 11. csütörtök 21:34
Ez már nekem is túlzás, pedig én is kipróbáltam ezt-azt...
#10 Speedcop 2018. 10. 11. csütörtök 18:20
kedves Gyuri0926...a lány kezdte nyalni a kutyát és ujjazni...ennek ellenére a hideg futkos a hátamon nekem is..."a kutyám szemin" ?? brrr
#9 listike 2018. 10. 11. csütörtök 13:49
Az legrosszabb történet. Ne is írj többet, ha ennyi telik tőled.
#8 cscsu50 2018. 10. 11. csütörtök 08:08
Nagy az isten állatkertje, vagy kicsi a kerítés
#7 gyuri0926 2018. 10. 11. csütörtök 07:15
Jessi persze nem nyugodott teljesen be volt indulva. Adri alá feküdt és elkezdte nyalni a vulváját, majd újjazni.

A KUTYA MIVEL TUD UJJAZNI ????????????
#6 Andreas6 2018. 10. 11. csütörtök 06:22
Nagy az Úristen állatkertje...
#5 genius33 2018. 10. 11. csütörtök 05:54
Fujj...
#4 feherfabia 2018. 10. 11. csütörtök 05:54
A fantáziámba nem fér bele!
#3 zoltan611230 2018. 10. 11. csütörtök 04:42
Ez bolond a csaj helyet ,a kutyát ..
#2 A57L 2018. 10. 11. csütörtök 03:58
Ott egy jó nő és a kutyát keféli.Mik vannak.
#1 Törté-Net 2018. 10. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?