A+ A-

A fehér ló gazdája

Egy fehér ló. Egy tó.
Kristálytiszta felületén visszatükröződik arcom. Zöld szem, barna haj mosolygós száj. Boldog vagyok, hiszen a természet lágy ölén tölthetem napjaimat. A szél feltámad s pajkosan felkapja a szoknyámat, hüvős levegő érinti meg combjaimat.
A fehér ló még mindig ott áll, de sajnos nem egyedül. Ugyanis ez a ló, valószínűleg a gazdáját hordozza. Lassan felállok, hajamat lengeti a szél, valahol a távolban egy madár énekel boldogan. A tó még mindig szikrázóan gyönyörű. Lassan megfordulok, fehér ruhám lágyan lengedezik körülöttem. Ezzel egy időben az idegen leszáll a lóról s tekintetünk összetalálkozik. Végig pillant a testemen, majd újra az arcomat kezdi kémlelni. Haja lágyan omlik a vállára, barna szinű szemével jól harmonizál. Haja sötétebb árnyalatú a szeménél, de tetszetős. Jól látszik, hogy fiatal még, se ősz hajszál se hiányos fogazat. Egymagas velem, ami elég ritka, általában mindenki magasabb nálam. Ahogy ő is, én is végig pásztázom a testét, számomra semmi érzéki sincs rajta. Vékony lábakból s karokból áll. Semmi izom, mintha nem harcokhoz lenne edzve. Bőre fehér, karvaly orra furcsán emelkedik ki az arcából.
- Netán eltévedt? – kérdezem halkan. Ajkait megnyalja, óh, dehogy tévedt el, pontosan tudom, miért jött.
- Ez a ruha eléggé lenge, van valaki a közelben, aki átmelegítse? – Szólal meg váratlanul és pimaszul elmosolyodik ajkait végkony vonallá préseli.
Majdnem én is elmosolyodok, ilyen egyszerű lenne? Egy szép test és egy helyes arc ennyire el tudja bűvölni az embereket? Lassan körbeforgok előtte, szoknyám mint egy varázsütésre felemelkedik a testemről. Hagyom hadd lássa fehér combjaimat és meztelen szemérmemet.
- Mit szeretne? Ha lenne valaki a közelben, vagy ha nem? – kérdem incselkedve.
A férfi közelebb húzódik hozzám, kinyújta a karját felém, de hátraugrom mire megcsúszok egy kavicson, s hátraesem a jéghideg tóba. Majd lassan kiemlekedem a vizből. Pontosan tudom, hogy mennyire látványos lehetek most. Ruhám teljesen átázott, megkeményedett mellbimbóim átlátszanak a szöveten. A ruha második bőrként simul a testemre, s láttatni engedi minden procikám. Lassan, érzékien kiaraszolok a tóbol majd megszabadulok a ruhámtól és a férfinek dobom. Szemeit kidülleszti, láthatóan gyorsabban veszi a levegőt, ahogyan a testemet bámulja. Több sem kell neki, miután észhez kap nekem ugrik s a földhöz szegez végkony kis testével. Majdnem felnevetek, de nem akarom tönkretenni a pillanatát.
- Régóta figyellek, s most végre megkaphatom, amire olyannyira vágyom. El sem hiszem, hogy alattam fekszel.
Huncut mosolyra húzom a számat, lábaimmal körbeölelem a derekát. Érzem kemény hímtagját, ahogyan a puncimnak feszül. Felbátorodik és csókolgatni kezdi a melleimet. A bimbóimat nyalogatja én meg engedem. Megmarkolja a halmokat majd szívogatni kezdi őket. Kezdem élvezni a dolgot a hátát simogatom. Imádom, amikor a férfi ruhában van de a nő teljesen meztelen. Felizgat a tudat, hogy én ott fekszem anyaszült meztelenül, míg ő a ruhájában van és elvileg bármit tehet velem. A mellemet szivva a kezeivel felfedező útra indul a testemen. Végig rajzolja a bordáimat, majd a köldökömnél elidőzik egy kicsit. Játszadozik, kezével végig simítja puncim bejáratát, majd visszatér a köldökömhöz, közben a szájával is egyre lejjebb halad. Köldökömnél elidőz, majd megpróbál belenyalni punciba, de még mielőtt ezt megtehetné felugrom. Talán meg is lepi, hogy meg tudtam mozdítani, de villámnyorsan letépem a nadrágját, majd a kezembe veszem lüktető farkát. Megdöbben egy pillanatra, de amikor a nyelvem súrolja érzékeny makkját, minden gyanú eltűnik a szeméből. Először csak nyalogatom, körbe-körbe. Bekapom a heréit miközben a kezem fel-le mozgatom a farkán. Jégkrémként ízlelgtem a nyálamtól s az előnedvétől reszkető péniszét. S aztán óvatosan, de határozottan bekapom a makkját és megszívom lágyan. Lassanként egyre lejjeb s lejjebb engedem a torkomban, kiélvezve minden egyes centiméterét. Lüktet a számban, szinte látom a szívét, ahogyan kétségbeesetten próbál minnél több vért pumpálni ebbe az érzékeny, édes kis farokba. Hátranyúlok és megsimogatom a fenekét. Ő folyamatosan sóhalytozik, markolja a hajam s a melleimet. Ujjait benyálazva simogatja érzékeny mellbimbóimat. Érzem, ahogyan nedvesedem. Két combom között édesen lüktet a kedves, és aligvárja a feloldozást. Szeretném már a férfi farkát a punciban érezni, érezni, ahogyan megtölt a magjával.
- Látom szereted a kézimunkát, jó is vagy benne, de a puncidra vágyom igazán – szólal meg.
Elmosolyodom, hiszen én is arra vágyom, hogy a farkára húzzon. Viszont imádom a várakozás érzését a testemben. Azt a feszültséggel teli, lassú folyamatot, amely által majd kiteljesedem. Viszont mielőtt ez megtörténne, előbb ennek a férfinak a számba kell élveznie. Érezni akarom, ahogy a meleg ondó végifolyik a torkomon. Változtatok a technikámon. Most egyszerre szívom és húzogatom a farkát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.45 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42
2019. 02. 12. kedd 15:24
Ez egy álom volt talán? Nem élethű.. Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2019. 02. 12. kedd 10:20
Ez nem jött be Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 09. 12. szerda 21:33
Gyengus... Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2018. 09. 12. szerda 08:14
Harmatosan gyenge Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 12. szerda 08:04
Egy nap, két gyenge történet. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 09. 12. szerda 06:20
Nem kötött le. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 09. 12. szerda 06:06
Nem igazán tetszett ! 4P Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 09. 12. szerda 06:00
Nem egy csúcs, de azért 4 pontnál többet ér. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 12. szerda 04:13
Az eleje szép,a vége nem annyira. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 09. 12. szerda 03:06
Gyenge. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!