A+ A-

Visszaemlékezéseim Petivel 2. fejezet - A kádban

A három fiú még mindig a vendégünk. Előkészítettem az ebédnek valót, és instrukciókat adtam a lányoknak, hogy mit hol találnak, és mit csináljanak. Megkértem őket, hogy segítsenek. Vagyis, szinte ők csináltak mindent, mert én Petivel voltam elfoglalva. Roland és a haverja azt hitték, hogy tegnap éjjel csak beszélgettünk. Hiszen tudja mindenki, hogy nagyon jóban vagyunk. Nagyon jó barátok. De most már szeretők is.
- Szeretnék megfürdeni - mondja Peti.
- Hozok egy törölközőt neked, menj nyugodtan be. Találsz mindent a kád szélén, amire szükséged lehet.
Izgatott vagyok. Érezni akarom őt. Beviszem a törölközőt. Hevesen nekinyomulok, a mosdókagylónak támaszkodik. Nem akarja hárítani a közeledésem, inkább szenvedélyesen tapad ő is hozzám.
- Szeretnék szeretkezni veled - nyögöm.
- De mégis hogyan?
- Még nem tudom.
Ekkorra már lehúztam róla a rövidnadrágot és a boxeralsót is. A farka készen állt, hogy a számba fogadhassam. Finoman leheltem rá a csókjaim. Nyalogattam és szívogattam. Teljesen kikészítettem vele Petit. Nem értette, hogy tudjuk megvalósítani az aktust. Még én sem tudtam semmit. Csak annyit, hogy a kis kopasz, hamvas puncimban akarom érezni az ő merev hímtagját.
- Mindjárt jövök - visszahúztam rajta a nadrágot és becsaptam magam mögött az ajtót.
Odasiettem a lányokhoz: - Figyeljetek, nagyon durva dolgot fogok most csinálni, de rajtatok kívül senki másra nem számíthatok. Kérlek titeket, próbáljátok valahogy lefoglalni a fiúkat. Nekem muszáj lefeküdnöm Petivel.
- Hülye vagy? És mégis hogyan és hol akarod ezt megoldani? Peti fürdeni megy, Rolandék pedig az ebédlőben ülnek a nagy asztalnál - támadt rám Reni. Ugyanis az ebédlőből nyílt a fürdő. Egyetlen fal, egyetlen ajtó választott el minket.
- És különben is, Rolandnak szerinted ez, hogy fog esni? Azért jött le hozzád, hogy lásson, hogy beszélgessetek. Tudod jól, hogy békülni akarna - mondta Niki.
- Azt is nagyon jól tudta, hogy nem akarom látni. Megmondtam neki kerek-perec, hogy csak azért hagyom, hogy jöjjön, mert akkor Peti is útnak indul. Illetve Tibi is meg szeretett volna már ismerni minket - mentettem a helyzetet.
- De....
- Én nem tehetek róla, hogy képtelen felfogni, hogy nem akarok már tőle semmit. Nagyon régóta nem. És ő csak folyamatosan nyomja a szöveget, hogy milyen jó volt régen. A lófaszt volt jó. Folyton idegeskedtem miatta.
- Ez igaz.
- Kár volt belekezdeni az egész kapcsolatba, nemhogy folytatni. Különben is ő szakított. Engem meg már nem érdekel. Tudom, most én vagyok a bunkó. De nem bánom. Majd túléli - hadartam el a monológomat. Bántott kicsit, amit mondtam. Nem akartam én rosszat senkinek. De az az idő már elmúlt, amit Roland akart volna visszahozni. Teljesen más évet írunk már. És a szívemet is más dobogtatja meg.
Besiettem a szobámba. A hófehér szekrény legalsó fiókjának legmélyéről egy óvszert kutattam elő. A zsebembe süllyesztettem. Zavarban voltam. Eddig egyetlen fiúval feküdtem csak le. És azok sem sikerültek túl jól. Egyetlen egyszer sem élveztem el vele. Talán nem így kéne megtörténnie az elsőnek Petivel, de úgy érzem nem hagyhatom ki a lehetőséget, hogy a Szerelmem a fürdőkádunkban fog fürdeni. Egy határozott mozdulattal nyitottam be a fürdőbe, és egyből magunkra zártam az ajtót. Nem tudom, hogy a kint ülök mit érzékeltek a kulcsfordulásból, de én azt, hogy mardos a vágy.
A víz csobogott, hangosan zúdult kifelé a csillogó csapból. A két kis ablakon keresztül beszűrődő fény hangulatossá tette a helységet. Kék és fehér csempék díszítették a falakat és világoskék volt minden: a kád, a zuhanyzó, a wc és a kézmosó is. Csókolt. Visszacsókoltam. Ügyetlenül és félszegen.
- Mi lesz most? - kérdezte Peti.
- Szeretném, hogy szeretkezz velem - húztam elő az óvszert a zsebemből.
- Te őrült vagy, - vigyorgott - azok ott kint mindent fognak hallani.
- Tudom, de nem érdekel. Most nem. Valahogy most rajtad kívül semmi más nem számít.
- Tudod mekkora gáz lesz ebből? - röhögtünk mindketten. Közben a testünk követelte már a másik érintését. Puha szőre csiklandozta a melleim, ahogy egymáshoz értünk. Vetkőztetett és én őt. Kibújtam az aprócska tangámból és ő ledobta a boxert magáról. A víz egyre halkabban csobogott. Zenét kapcsoltam az ősrégi rádión, ami a szennyes tartó tetején porosodott.
- Nem a legjobb, de megteszi - vetettem oda.
Belépett a kádba. Egyik láb, másik láb, és így tovább. A forró víz még jobban feltüzelte a kedvét. Én is beléptem mellé. Elterült a hatalmas sarokkádban. A habok körülölelték a testét és én a lábai közé ültem a vízbe. Egyből felizzott a puncim, ahogy megpillantottam a farkát. Tegnap olyan óriásinak tűnt és most milyen védtelen. Kézbe vettem és dédelgettem. Felfigyelt a kényeztetésre és egyre csak nőni kezdett. Ennek már jobban örültem. Simogatta a kezem és a mellem. Óvatosan közelített. Hiszen ez lesz az első nekünk. Neki és nekem. Együtt. Hozzábújtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.39 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 02. 12. kedd 10:26
Ez sajnos semmi. Válaszolok rá!
#10 joe013
2018. 09. 14. péntek 20:20
harmat gyenge. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 09. 12. szerda 21:34
Kár volt elolvasni... Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 09. 12. szerda 17:18
el lehetett olvasni Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 12. szerda 07:55
Nem aratott sikert. Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 09. 12. szerda 06:17
Nem ér semmit. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 09. 12. szerda 06:14
Nem sikerült valami jóra! Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 09. 12. szerda 06:05
A másik mai történet jobb volt. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 12. szerda 04:07
Én is.Sajnos sok beszéd,kevés akció. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 09. 12. szerda 03:04
Elolvastam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!