Emlékek 2. rész

Szavazás átlaga: 7.37 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2018. augusztus 16.
Hossz: 7 425 karakter
Elolvasva: 654 alkalommal
Helmuth segített elfogadni az érzéseimet, önmagamat. Bűntudatom lassan csökkent, bár nem múlt el teljesen. A félelem lépett helyébe, hogy a „többiek” rájönnek ki is vagyok valójában. Ám vele biztonságba éreztem magam. Nem csak egyszerűen a testét kívántam, jó volt vele előtte vagy utána beszélgetni a jövőt tervezgetni. Megígérte, hogy alkalomadtán elvisz majd olyan helyekre, ahová melegek szoktak járni. Alig vártam. Nem feltétlenül a szex miatt, csak olyan jó érzés lett volna a saját szememmel látni, hogy „nem vagyok egyedül”. De addig is még volt egy utolsó próbatétel. Amikor behívott a bérelt lakásába tudtam, hogy eljött ez a pillanat is. Tartok tőle, de várom is. Tudni akarom milyen érzés!
Mögém lép, és átkarolja a derekamat. – Táncolj velem. Reszketően sóhajtok, majd odalépek hozzá, egyik karomat a nyakába fonom, másikat a derekához teszem gyengéden, és
Összesimulunk. Ringatózni kezdünk a zene dallamára. A szoba és benne minden, egyszerre csak eltűnik, nem marad más, mint Helmuth és a karja körülöttem. Lassan kibontja a selyem köntösöm övét, mely így szétnyílik, s már meztelen testtel simulhatok az övéhez. Egyik kezével finoman simogatni kezd, piheszerű érintéssel suhanva végig a hasam alján, mellyel majd megőrjít. A mellemet cirógatja, majd egyszerre megcsíp és a nyakamba is harap. Felkiáltok. Érintése egyszerre támadó, izgató, isteni, gerjesztő. Légzésünk felgyorsul.
Helmuth hirtelen elenged, és egész testével a falnak nyom és fenekem közé nyúlva megsimogat azon a tiltott helyen. Őrülten felizgulok. – Tetszik? – kérdi mély, búgó hangon. Hátrafordítom a fejem, hogy láthassam, amint letérdel mögém, megnyálazza az ujját, és lassú, masszírozó mozdulatok után lassan belém nyomakodik. Fáj. De egyúttal gyönyör teli is. Tiltott gyümölcs. Még egy ujjat becsúsztat, növelve a fájdalmat, a feszültséget, az élvezetet. – Tetszik, ahogy a csinos kis fenekedet ujjazom, mi? – mosolyog, rám majd ujját kihúzza, nyelvével simogat tovább. Minden nyalintás, minden döfés, minden csók újabb és újabb gyönyörhullámokat küld végig a testemen.
Úgy fal, mintha én lennék a vacsorája. Még jobban a fenekembe férkőzik, nyelve egészen elveszik bennem, a tempó hihetetlen... És mikor újra az ujjával kényeztet, szinte rám omlik az ég, és csillagokat látok. Egy szó nélkül ellépek tőle, és hozzá fordulok. Alig kapok levegőt, és minden izgatott porcikám fáj a közelgő, de még el nem ért orgazmustól. Szinte lebegek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.37 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Aki1973
2018. augusztus 18. 11:26
#5
Szerintem nagyon jó! Folytasd!
1
cscsu50
2018. augusztus 16. 05:20
#4
kemény homo
1
veteran
2018. augusztus 16. 04:59
#3
Továbbra is értéktelen.
1
a
A57L
2018. augusztus 16. 04:28
#2
Három nulla.
1
T
Törté-Net
2018. augusztus 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1