A+ A-

Egy délelőtt a videokölcsönzőben

Ezt az írásomat férjemnek szánom, mert , Sándor, nem volt ott, amikor ez megtörtént.
A nevem Júli, egy harmincas évek közepén járó alacsony, vékony nő vagyok, nagy mellekkel és vékony derékkal. A barátnőimen keresztül hallottam, hogy sokan azt mondják műmellem van, de ez nem igaz.
Két évvel ezelőtt volt az első hármas szexkapcsolatunk.. Nem tervezetük, de fantasztikus volt. A férjem barátjának volt a legnagyobb farka, amit eddig láttam, több mint 17 cm-. Basztam és szoptam azt a hatalmas faszt.
Én háziasszony" és két gyermek anyja vagyok. Gyermekeim óvodában és iskolában járnak, és így van egy kis időm. Nincs jobb mit élvezni egy csendes délutánt otthon.
Nem tudom lehet-e azt mondani, hogy szexuális csúcsomon vagyok, de hallottam, hogy az asszonyok a szexuális csúcsot a harmincas évek közepétől a késő harmincig érik el, talán én sem vagyok kivétel.
Az utóbbi időben a villamoson az embereket nézegetve , folyamatosan akaratlanul a gondolataim a szexuális fantázia irányában kalandozik.
Egy délután, nem tudtam választani a pornófilm készletünkből, mert mindent ezerszer láttam úgy döntöttem, hogy csinálok valamit, amit korábban tabunak tartottam: meglátogatom a felnőtt videokazetta kölcsönzőt. Szóval egy régi pamut nadrágot húztam meg egy túlméretezett pólót és kedvenc szandálomat, és úgy döntöttem, hogy kölcsönzők egy kazettát.
Korábban mindig férjemet küldtem ezekre a helyekre, de ezúttal egy késő délelőtt közepén, Ki látna engem ott? Úgy nézett ki, mint egy biztonságos kaland.
Tehát mentem.
A tipikus felnőtt üzlet volt. Odabent a szexuális játékszerek voltak a pultnál egyik fali polcon a Pornó videók szalagos és DVD formátumban több száz film várta az érdeklődőket..
Ahogy elkezdtem nézni a filmeket, jól körülnézetem. Az üzlet gyakorlatilag elhagyatott volt. A pénztárban lévő eladótól eltekintve, egy vagy két ember nézte a kínálatot.
Észrevettem, hogy a filmek többsége nagyon drága volt, amikor a férjem vásárolta a videókat, nem mondta, hogy ilyen drága.
Megragadtam két, a dobozt a képek alapján jónak tűntek a filmek, és átmentem a pénztárgéphez. Közel-keleti származásúnak látszott az eladó. Elég meredek ára van ezeknek filmeknek, nem gondolod?" Mondtam neki.
"Ez az ára. Kiváló minőségű filmeket választott. Vannak olcsóbb filmjeink, de nem lesznek olyan... szórakoztatóak.
"De nem is tudom, hogy ezek jók lesznek-e. Visszahozhatóm a filmet, ha nem tetszik?
Azt mondta nekem, hogy nem lehet visszavinni a felbontott videót. Azt javasolta, hogy ha meg akarom nézni a film egy részét, akkor ő segíteni tud nekem, hogy megnézzem a boltban lévő videókabinban. Egy dollárért egy 10 perces előzetes videót tudnék vásárolni, amely lehetővé tenné, hogy nézem egy kabinba.
Azt gondoltam, hogy ez elfogadható, egyetértettem, és ő már vezetett is. Egy ajtó mögött keskeny folyosó volt ahol mindkét oldalon , ezek a videofülkék voltak. Észrevettem, hogy a fülkék némelyikében vörös fény volt, ami gondolom azt jelezte, hogy a fülke "használatban van".
Soha nem láttam és nem is hallottam erről előtte, de kíváncsi lettem arra, hogy mi történik a zárt ajtók mögött. Az eladó elvitt egy fülkébe. Azt mondta nekem, hogy menjek be, és tegyem a kártyát a nyílásba, és ő majd az egyik választott filmem előzetesét elindítja és a tévén megnézhetem.
Beléptem a fülkébe. Az összes fülkének piros ajtaja volt. Nem zártam be az ajtót, csak behúztam így enyhén nyitva volt, mintha azt mondanám, hogy nem vagyok komoly néző nincs , szükségem abszolút magánéletre. Én csak vásárolok, és hamarosan elhagyom a standot. Feltételeztem, hogy az ajtót bezáró emberek személyes dolgokat csinálnak magukban.
A fülke belseje kicsi volt, és egy halvány fényt világított a mennyezeten. Volt egy fotel, és egy tévé közvetlenül előtte. Miután behelyeztem a kártyát a gépbe, a fülke belsejében lévő fény automatikusan kikapcsolt, és feltételeztem, hogy a fülkén kívüli vörös fény bekapcsolt.
Hallottam néhány csattanó hangot kívülről. Akkor megjelent a filmem. az első dolog, amit észrevettem, az volt, hogy fülke mindkét oldalán bal és jobb oldalon üveg ablak volt. Ezek az ablakok lehetőséget adták a fülkében lévőnek, hogy lássa mi folyik a szomszédos fülkében mindkét oldalon.
Nem akartam, átnézni az ablakokon, a szemem előtt a tévére néztem hallottam és láttam egy mozgást az ablaknál a bal oldalamon. Az ablak alján egy kéz volt, és az ujjak pár hüvelykkel felfelé nyomtak az ablakot.
A szívem megremegett. Továbbra is bámultam a tévét
Hirtelen egy nagy, fehér, erezett péniszt láttam a bal oldali nyitott ablakon belógatva a fülkébe. Megdöbbentem, odanéztem. A férfi a testét rányomta az ablakra. Letolt nadrágba állt, és teljesen le volt borotválva. A nagy pénisze volt, és egy kicsit lila színű is..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.04 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joe013 2018. 10. 13. szombat 19:48
nagyon mesterkélt.....
#10 sunyilo 2018. 10. 10. szerda 21:43
Ez egy pornófilm forgatókönyve lehet...
#9 sportyman (alttpg) 2018. 10. 10. szerda 10:19
Gyenge helyesírás, átlagos pornófilm történet. Sokat markol, keveset fog!
#8 sztbali 2018. 10. 10. szerda 08:16
Jobb is lehetett volna.
#7 cscsu50 2018. 10. 10. szerda 07:16
Sima pornó,
#6 gyuri0926 2018. 10. 10. szerda 07:15
Gyenge
#5 Andreas6 2018. 10. 10. szerda 06:25
A helyesírás is minden kritikán aluli.
#4 feherfabia 2018. 10. 10. szerda 05:58
Nem nyerte el a tetszésemet!6P
#3 A57L 2018. 10. 10. szerda 04:35
Jó videotéka,jó tartalommal.
#2 veteran 2018. 10. 10. szerda 04:25
Sima pornó, nem nyert meg.
#1 Törté-Net 2018. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?