A+ A-

Robusztus

Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyugodt.
Egyszer csak kinyílt a hálószoba ajtaja és belépett rajta a kis rajongott emberem, Levi. Lassan és óvatosan jött be, bizonyára azt hitte alszom még, de mikor meglátta, hogy a meztelen barátnője ébren van, nagy mosoly ült arcára. A szobában hajnali fény uralkodott, szürkén láttam szinte mindent. Levi nem takarta el domborodó izmait egy pólóval - ha megpróbálta volna az biztos, hogy már nem lenne rajta. Ahogyan az ágy mellé sétált én is széles mosolyra derültem, viszont mikor letekintettem a kockahasára, alsó ajkamat máris harapdáltam.​
Levi kivette ötlet füzetét az éjjeli szekrényéből, miközben szótlanul ért füléig a szája. Tetszett neki, ahogy nekem is. Felegyenesedett, majd hozzám hajolt. Mélyen zöld szemébe néztem, melyben el volt rejtve az a fajta vadsága, amivel rabjává tett még a találkozásunkkor. Akkor is már ilyen jóképű volt, akinek esküszöm, hogy photoshoppolták a mennyei testét az angyalok, mert ilyen gyönyörű nincs még egy. Hacsak a teste… de az, amit csinál. Jézusom! Elég rágondolnom bent az irodában és azon érzés végig kísér addig, míg nem érzem ismét. Kínzott lassúságával Levente, amit szemmel láthatóan élvezett. Végül egymáshoz értek ajkaink, aminél nem kellett sok, de már halk nyögéseket adtam ki. Volt benne egy jó adag gonoszság, hisz a kedvesemnél ezzel szépen el szoktam érni, hogy felizguljon, emellett a kívánalom is szólott, mely mélyről, egészen mélyről, a szeméremdomb alatti tagtól jött. A leghidegebb szobában is felforrósodna testem, ha érezném Levi dús ajkait a számon vagy akárhol. Ha képes lennék rá, piros fénnyel villognék minden egyes csók alkalmával, csak annyira túlfűtene a rendszerem. Jól tudom milyenféleképpen csókol Levente, ha akar valamit - azt nem tudja tagadni soha - és most is így van. Ez nem egy átlagos csók. Érzem, hogy akar. Ekkor jött el a káprázatos pillanat: hirtelen fogai közé kapta alsó ajkamat és gyengéden megharapta azt, majd egyre erősebben szorította össze agyarait, míg nem a fájdalom előlépve pumpálta növekvő szomjam. Majdnem könnyek szöktek ki szemeimből. Annyira vágytam vissza magamhoz a száját, melegségét, hogy sírni tudtam volna hiányától. Nem tehetek róla, de egyszerűen rajongok érte; testének összes pontja, arcának minden vonala… szimplán Levente vonz.
Muszklis karjával a kötözött kezeimhez nyúlt. Ha lekerül rólam, én abban a pillanatban letámadom. A képzeletem már sokkal előrébb járt. Ott már karmolom és harapom a hasát, miközben a lábaimmal egyre inkább tolnám el magamtól az ágyat és a pozíciómat, de Levi olyan lassan ér oda a kezeimhez, hogy egy örökké valóságig tartott. Megkönnyebbülés volt számomra, mikor végre odaért. Váratlanul megállt. Megilletődtem. Megijedtem. Miért állt meg?
Egy szemvillanás alatt megfordult és kisétált a szobából. A kis karakán. Hát legyen… ha nem ő, akkor majd én. Felkúsztam a kezeimhez, majd a fogammal kilazítottam a szalagot. Nagy lendülettel hagytam el a szobát, de a nappali ajtajában megálltam és egy kis időre elgondolkoztam, miközben Levente a gép előtt ülve intézi ügyes-bajos kicsinyke dolgát. Hamar meghatároztam a tervemet, igaz: számolnom kell azzal, hogy nem egész biztosan fogok tudni majd ellenállni, hisz én mégis csak azt szeretem, ha nem kell visszafognom magam.
Nesztelenül léptem mögé, miközben teljesen belefeledkezett a gépelésbe. Ahogyan ott álltam mögötte és bámultam őt, lassan átölelt az epedés szelleme, majd belém bújva nedvesedtem be. Fogaim közé szorítottam alsó ajkamat. Eljött a pillanat. Beletúrtam barna hajába - közben hallottam halk nevetését -, majd hirtelen megragadtam és hátrarántottam. Vadul megcsókoltam, aztán harapdálni kezdtem száját, mialatt körmeimmel végigcsikartam mellizmait, kockáit, végül melegítőjébe lopva magamat fogtam ujjaim közé vastag férfiasságát, majd lassan izgatni kezdtem. Szerényen felsóhajtottam, majd erőtlen nyögéseim hangjait küldtem Levente fülébe, minek hatása kézzel fogható volt. ​Magam felé fordítottam a széket, majd agyaraimat belemélyesztettem izmaiba, mialatt letoltam róla nadrágját és átöleltem ujjaimmal a kemény szervét. Csak úgy nőtt bennem a kívánalom, mintha minden pillanat Leventével hatvankilenc csepp olaj lenne a tűzre. Nem volt csoda, hogy a szoba kettőnktől vált fülledté, a fásult téli reggel izzasztó nyári déllé. Ajkaim közé véve kincsem hímtagját ütötték meg füleimet azok a díszes, halk sóhajok, mik dallamként szóltak. A festői fallosz zamatai egyre csak terjesztették bennem szenvedélyem tüzét. Ahogyan a kezeim, ajkaim jártak rajta fel s alá, előbújtak Levi apró nyögései, melyektől csak ízletesebben voltam képes kényeztetni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 05. 20. vasárnap 10:44
Négy pontos.
#10 sunyilo 2018. 05. 17. csütörtök 21:16
Egész jó darab.
#9 vakon54 2018. 05. 17. csütörtök 11:59
Nemrosszírás.
#8 veteran 2018. 05. 17. csütörtök 08:04
Nem ragadott magával.
#7 listike 2018. 05. 17. csütörtök 07:17
Nem tetszett.
#6 cscsu50 2018. 05. 17. csütörtök 06:36
nem jött be
#5 Andreas6 2018. 05. 17. csütörtök 06:14
Mesterkélt, túldíszített, itt-ott értelmetlen fogalmazás. Nekem például nem kellene agyaras szerető... Nem tetszett, 3 pont.
#4 A57L 2018. 05. 17. csütörtök 04:51
Szerintem nem 10 pontos.
#3 zoltan611230 2018. 05. 17. csütörtök 03:05
Hümmm.
#2 Pavlov 2018. 05. 17. csütörtök 00:53
Érzéki, izgalmas szexleírás! 10p.
#1 Törté-Net 2018. 05. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?