A+ A-

Alku 3. rész - Sarokba szorítva

Az Ildikóval az alku átka már tartott egy jó ideje. Közeledtünk a következő találkozási időponthoz. Jó előre le volt foglalva a szállásunk. Külön kocsival szoktunk érkezni mostanában. Elfoglaltam a szobát és vártam őt. Kopogást hallottam az szobánk ajtaján, de egy kicsit bizonytalant. Kinyitom az ajtót és kit látnak szemeim, hát az Ildikót de nem az idősebbet hanem a lányát a volt menyasszonyomat.
- Hát te? - kérdeztem tőle.
- Nem mehetnék be?
- De igen, gyere be. Nem téged vártalak ám.
- Tudom, hogy kit vártál. Az anyut. De most ő nem tudott eljönni és így engem küldőt, egy levelet is. Tessék, itt van.
- Jó majd elolvasom, később.
- Nem most olvasd el légy szíves, az én kedvemért és természetesen az anyu ért is.
- Na, jó akkor elolvasom. Addig foglalj helyet. – mondtam neki és ekkor láttam igazán, hogy egy kis gurulós bőröndöt is hozott magával.
A levél így szólt: „Kedvesem! Ne haragudj, hogy nem én mentem most. De jó okom van erre, hogy most itthon maradjak. A fiamnál jön a harmadik gyerek és a két nagyobbikra nekem kell vigyázni, mivel a fiúnk nincs itthon. De nem akartam csalódást okozni, így hát elküldtem a Ildit hozzád. Minden tud és azt is vállalta, hogy veled töltse a 2 éjszakát. Nagyon kíváncsi rá, hogy mit tudtál nekem adni, hogy ennyire raboddá tudtál tenni engem. Nagyon szeretlek és ígérem, hogy befogjuk pótolni a kimaradt éjszakákat. Puszillak és szerelek: Ildikó!
U.I.: A fenekét is dugd meg ám rendesen. Úgy tudom, hogy ott soha nem dugták meg.”
Letettem a levelet az ágyra és ránéztem az Ildire.
- Tudod, hogy mi van a levélbe?
- Nagyjából elmondta az anyu.
- Az utóiratot is tudod?
- Az nem, de azt mondta, hogy legyek veled engedelmes és bízzak meg benned. Meg azt is mondta, hogy életem legszebb 2 éjszakája lesz, higgyem el.
Igazából most kezdtem jobban megfigyelni az exemet. Még mindig jól nézik, igazaz meg vallva egy dögös MILF lett belőle. Hosszú combok, szép kerek popsi, kellemes marokba illő mellek, igéző kék szemek mind az anyjának.
- Hogyan tudtad meg, hogy mi van köztem és az anyud között.
- Nem olyan hosszú történet. De elmondom. Mindig el szoktunk menni egy-két napra piheni kettesben valahová. Nagyon sokat beszélgetünk mindenről. Az egyik este egy kicsivel több pezsgőt ivott és akkor elszólta magát, hogy milyen jó lenne, ha ott lennél vele. Mire én: Mi van? Miért lenne jó, hogy ott lennél? – kérdeztem tőle miközben ránéztem kutatóan. Láttam rajta, hogy most itt a vég, mivel elszólta magát. Lehajtott fejjel elmesélte, az első alkutokat, majd utána elmesélte a második alkutokat és ennek a következményeit. Az is elmondta, hogy igen jókat szoktatok szerelmeskedni, szerelmes lett beléd és már bánja, hogy nem te lettél a férjem.
- És te, hogy vagy ezzel a kérdéssel?
- Tudod én nagyon szerelmes voltam beléd. De egyben nagyon fiatal is. Nem tudom, hogy mi lett volna jó. A férjem és én viszonylag meg vagyunk. Tudom, hogy tudod, hogy két lányunk van akik már felnőttek.
- Igen elég sokat tudok a családról. Most, hogy így ketten vagyunk négy szem közte. Mit gondolsz most rólam és anyudról? - kérdeztem meg kíváncsian, mivel kíváncsi voltam a véleményére.
- Nem tudok mit mondani, mivel az anyu nagyon boldog szokott lenni azután miután haza szokott jönni a nyaralásotokból. Látom rajta, hogy ki van békülve a világgal. De nem igen tudok bele nyugodni, hogy megcsalta az aput. De igazából áldásomat adtam rátok és azt is megígértem neki, hogy mindig is szeretni fogom, mivel ő az anyám és neki is kell a boldogság.
- Akkor nem haragszol rám, ránk?
- Nem, egyáltalán nem. De most aztán térjünk rá a mi dolgunkra.
- Mit szeretnél tudni és csinálni.
- Először is szeretném ha megdugnál, úgy ahogy az anyut szoktad. Másodszor szeretnék lelazulni és jól érezni szeretném magam. Harmadszor pedig nem megyünk le fürödni a fürdőbe?
- Na kis szívem ide figyelj, most szépen átöltözünk és lemegyünk fürödi, lazulni és ígérem jól fogjuk érezni magunkat és egymást is.
- Akkor én most bemegyek a fürdőben és átöltözöm. – mondta és elindult a fürdő felé.
- Állj csak meg. – mondtam neki miközben meg ragadtam a kezét és megállítottam – Az úgy van kis szívem, hogy itt szépen átöltözünk, egymás előtt vetkőzünk le. Látni szeretnélek meztelenül is, mivel felöltözve láttalak egy párszor. Amúgy szeretném látni az a puncit amit előlem nagy sikerrel elrejtettél mind ez idáig.
Nagyon elpirulva nézet rám a nagy kék szemeivel áratlanul.
- Tényleg ezt akarod? - kérdezte bizonytalanul.
- Nem akarom, hanem szeretném. Így más a leányzó fekvése ugye? Én csak szeretném és nem akarom. De ha te nem szeretnéd, vagy ha megbántad, hogy ide jöttél akkor ám legyen, el is mehetsz.
- Tényleg nem szeretnél engem. Tudom, hogy anyut vártad és őt akarod. Én nem lehetek boldog és kielégített? - mondta síros hangon és két nagy könnycsepp gurult le az arcán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 kallaikornel 2018. 11. 23. péntek 18:38
Tökéletes sorozat! Folytatást kíván! smile
#11 zsuzsika 2018. 05. 21. hétfő 17:44
Jó írás...
#10 feherfabia 2018. 05. 21. hétfő 07:24
Nagyon tetszett!Szerintem minden rész tökéletes!
#9 Almoska5 2018. 05. 15. kedd 00:25
A jó és a nem tetszésüket író kritikák után azt tudom elmondani saját meggyőződésem révén, hogy az elért (átélt) hatása kimagaslóan magas élményt ért el nálam. ( Ezért: 3 X 100 = 300 pont) Eltörpülnek a hibák az okozott élményhez képest! Ezzel nem akarom Andreas6 és Zsuzsika igaz kritikáját kicsinyíteni, mert Nekik is igazuk van. Lehetne utólag is átnézetni valakivel az írást, s az esetleges hibákat kijavítani!!!

Kedves "szekely18" ! Ne törjen le Téged a sok bírálat, mert az a "visszatükröződésé" a Te szellemi termékeidnek. Ne add fel!!! Fogadd el szeretettel a bírálatokat, az fogja egyengetni a csúcs felé utadat.

Gondolom a neved utáni "18" szám a korodat jelenti, ha igen, akkor sok idő áll még előtted, tudsz még javítani. Én nevem után egy "5" szám van, de ez a Skype nevem is egyben, de én már közel járok a temető bejárata felé. / 72 éves szív- elégtelenséggel küzdő emberke vagyok, akinek az orvosok, gyógyszerek nagymérvű túladagolásával, szexuális életéből 30 évet elvettek! Ezért most életem végéhez közeledve: GONDOLATBAN és FEJBEN próbálom átélni, hogy miről is maradtam le, azaz milyen élményekről estem el./

Székely származású énekest láttam tegnap Cserszegtomajon a Falúnapi Ünnepélyünken: LÁSZLÓ ATTILA, aki a 2011 -es "Csillag születik" győztese volt.
Kézdivásárhelyről érkezett. Volt Cserszegtomajon még egy székely kislány is akit SEBETYÉN RITA hívnak és a saját költeményeit adta elő. Kézdivásárhelyen a Gábor Áron szobornál szavalta hazafias saját költeményeit. YouTubon megnézhető. Én is elmentem szavalni versét Gábor Áron szobrához: Nehéz román földön magyarnak lenni..

Elnézést! Vélelmezem, hogy a három székely személy más - más szakterületét nem lehet egy kalap alá venni, de az elért sikereket kívántam kihangsúlyozni Náluk. Nem úgy mint az EUROVÍZIÓS győztes énekes nőjét, ki a "elfogult zsűri" véleménye szerint ELSŐ helyezést ért el, de a nagyközönség szempontjából egy élvezhetetlen, dallamtan, GICS volt. //Engem is lehet bírálni, a szabad véleményeimért: kiralyalmosgyorgy@gamail.com //
#8 sunyilo 2018. 05. 14. hétfő 21:33
Ez jó volt!
#7 listike 2018. 05. 14. hétfő 13:17
Ragyogó sorozat volt. Írj még sok-sok ilyen jókat.
#6 veteran 2018. 05. 14. hétfő 08:36
Jobb mint az előzőek voltak.
#5 hairy_pussy 2018. 05. 14. hétfő 08:19
kedvenc történet
10p
#4 cscsu50 2018. 05. 14. hétfő 06:56
remek írá s
#3 Andreas6 2018. 05. 14. hétfő 06:21
A történet annyira jó, hogy - szokásom ellenére - a minden kritikán aluli helyesírás ellenére végig tudtam olvasni. Miért nem olvastattad át beküldés előtt valakivel, aki ismeri és tudja a magyar nyelvtant?
#2 A57L 2018. 05. 14. hétfő 04:11
Ez a rész felülmúlja az előző két részt.
#1 Törté-Net 2018. 05. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?