Segítség, elraboltak!

Szavazás átlaga: 3.93 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2018. április 20.
Hossz: 11 976 karakter
Elolvasva: 1 032 alkalommal
Neszeket hallottam. Mintha valakik a zárral babrálnak. Gyorsan felkaptam a selyemköntösöm. Leszaladtam az emeletről, felkapcsoltam a lámpát. A hang abbamaradt, de minden bátorságomat összeszedve kinyitottam a bejárati ajtót és körülkémleltem az éjszakai sötétségben. Visszazártam az ajtót, mikor valaki a szájamra tapasztotta a kezét és hátulról magához ölelt. Önkéntelenül is halk sikkantás bugyogott fel a torkomból. Szám, ami soha nem állt be, most elnémult. Szememmel pásztázni keztem a körülöttem lévő dolgokat.
– Kislány, most nyisd ki az ajtót. – motyogta a hajamba a férfi, aki tartott. Hangja halk és bársonyos volt, de annál több tekintély volt benne. Kicsit elméláztam, de a figyelmeztető morgásra előkaptam a kulcsom. Remegő kezekkel beillesztettem a zárba. Nem illett bele. A férfi kesernyésen felnevetett.
– Ne játszd nekem a hülyét kislány, különben felpofozlak! – fenyegetésből akrata mondani, de nekem csillogott a szemem. Gyorsan megnéztem, hol van a katicás kulcs és kinyitottam vele az ajtót. A férfi egy maszkot tett az arcomra ahogy kiléptem a teraszra. Kezemet hátul összekötötte, közben erősen szorította a vállam. Nem mintha védekeztem volna, de gondoltam rá. Letaszigált a lépcsőről de gyengéd volt közben. Jól ismertem az utat, már négy éve itt lakom. Csak a törpében estem el majdnem, mert rossz helyre tettem minap. Hallottam valami kattanást, aztán bemásztam az autóba. Valaki felémhajolt, megtapogatta a melleim.
– Vegye le rólam a mocskos kezét, buzi! – kiáltottam egyre kétségbeesetten. Az első férfi rátette a vállamra a kezét, majd szorosan magához húzott.
– Enyém. – ennyit mondott, de a többiek máris visszafogottabbak lettek. Kivéve egyet, aki odahajolt hozzám a büdös pofájával. A lehelletéből gondolva vigyorra húzta a száját.
– Csinibaba. Még ha az arcát is láthatnák. – itt susogva megállt. Óvatosan a hajamhoz érintette a kezét. – Szép kis ribancot fogtál ki, Josh. Ez meg az előző kettő is szép alak.
Hárman vagyunk áldozatok? Hirtelen elöntött a félelem. Josh levette rólem a maszkot, szemembe vakított a napfény. Ösztönösen hátrasimítottam a vállammal a hajam és a szemem összehúztam.
– Boldogulj, babám. – lehelte a fülembe, majd egy apró puszit adott a számra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.93 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. április 24. 07:18
#6
Nekem sem jött be.
1
vakon54
2018. április 21. 13:11
#5
Nagyonjó írás.
1
f
feherfabia
2018. április 20. 06:05
#3
Nekem nem jött be!
1
a
A57L
2018. április 20. 05:40
#2
Perverz,de remek történet.
1
T
Törté-Net
2018. április 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1