A+ A-

Matek órai orál

Meleg kora nyári nap volt. A napsütés, a természet élénksége és a kellemes szellő élettel töltötte fel az emberek szívét. Julinak ma csak egy matematika előadása volt. Az évfolyamán a lányok többségben voltak a fiúkkal szemben, így gyakran ment a versengés, hogy melyikük öltözik kirívóbban, dögösebben. Julit ez hidegen hagyta, szerény, visszahúzódó, csendes lány volt. A barátjával több, mint két éve voltak együtt, de az egyetem miatt, két egymástól 230 kilóméterre lévő városban éltek, így nagyon ritkán tudtak találkozni. Juli az utóbbi időben, egyre gyakrabban lett arra figyelmes, hogy az utcán és a tanórákon is más fiúkat stíröl és arról ábrándozik, hogy miként hatolnának bele akár egyszerre minden testnyílásába. Többször arra lett figyelmes, hogy olyan mélyen elmerült vágyaiban, hogy bugyija teljesen átnedvesedett és mellbimbói szinte átszúrják a blúzát.
Ma a tükörbe nézve nagyon elégedett volt a vele szemben álló szexis szöszivel. Egy fehér vékony trikót viselt, ami alatt nem hordott melltartót sosem, hisz az olyan feszélyező érzéssel töltötte el mindig. Egy kék combközépig érő szoknya volt még rajta, ami alatt egy rózsaszín csipkés tanga takarta el ágyékát. Fehér- kék tornacipőjével egy kényelmes, de rettentő szexis elegyet alkotott az öltözete. Száján vörös rúzs volt, mely éles kontrasztot nyújtott hófehér bőrével. Az alapvetően karcsú lányt feszes popsival és nagy gömbölyű, telt keblekkel áldotta meg az ég.
Az egyetemre menet a városban örömmel vette észre, hogy az utcán több férfi is utána fordult, kihívó nézésükkel szinte levetkőztették. Mire beért az egyetemre ismét teljesen beindult. Az előadásra 5 perc késéssel érkezett csak meg, így a hátsó padsorban, két helyes fiú osztálytársa mellett foglalt helyet. Ebben a sorban csak hárman ültek, teljesen észrevehetetlenek voltak a teremben tartózkodók számára. Juli másolni kezdte a táblán lévő integrálásokat, deriválásokat és egyéb műveleteket. Általában érdekelték az összefüggések a matematikában, de ma egyre csak elkalandozott. Tíz perc múlva ismét csak az erotikán járt az esze. A tanárán gondolkodott:- vajon mekkora farka lehet? Bele fér a számba? Milyen illata van? Milyen íze? Magamban akarom érezni. Simogatni, csókolni, markolni akarom. Azt akarom, hogy csókolja végig a testem, a nyakam, a kulcscsontom. Harapdálja a mellbimbóm, csókolja a csiklóm, nyaljon a hüvelyembe. Hatoljon belém az ujjaival. Hmm…
Önkívületében behunyta szemét, és elkezdte simogatni a combját, majd egyre feljebb haladva, pár másodperc múlva felcsúsztatta a szoknyáját a kezével, és a falatnyi tangán keresztül ingerelni kezdte a megdagadt csiklóját. Érezte, hogy átázott már a bugyija és mellbimbói majd lepattannak azokról az érzékeny telt melleiről. Lassan félrecsúsztatta a vékony anyagot és két ujjával a kéjnedvtől tocsogó barlang bejáratát kezdte ingerelni. Halkan nyögdécselt. Testén úrrá lett a libabőr. Semmire sem vágyott már jobban, csak hogy kényeztessék testét és ő ezt viszonozhassa. Már majdnem felért a csúcsra, mikor két másik kézre lett figyelmes a combjain. Felnézve tudomásul vette, hogy két padtársához tartoznak a kezek. Rámosolyogtak és az egyik kezével elkezdte simogatni az elhanyagolt puncit, a másik eközben megszabadította a teljesen átázott bugyitól. Juli észrevette, hogy a két fiú nadrágja majd szét durran. Kiszabadította előbb a bal, majd a jobb oldalán ülő srác farkát a farmerból és simogatni kezdte őket. Eközben a jobb oldali keze már rég a lucskos hüvelyben járkált. Julinak sem kellett több, annyira beindult, hogy rámarkolt a két faszra és ütemesen egyre gyorsabban verni kezdte őket. Eközben önkívületben nyögdécselt.
- Ezaz te kis ribanc, jól csinálod. Nagyon érted a dolgod. - Suttogták a fülébe partnerei. Ezzel még jobban begerjesztve a lányt. Pár másodperc múlva megjelent az első csepp elő nedv bal oldali szomszédja falloszának a tetején. Nem bírta ki és már hajolt is rá, nagyon kívánta a fasz és a sperma ízét. A fiú nagyra nőtt, duzzadt farka Juli arca előtt magaslott. Kézzel játszott vele egy kicsit majd hirtelen mozdulattal bevette a szájába. Finoman, óvatosan szopott. Nyelvével játszott vele majd hol gyorsabbra, hol lassabbra vette a tempót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 04. 19. csütörtök 18:27
jó a poén a végén
#9 meteorzapor 2018. 04. 19. csütörtök 12:14
Köszi a pozitív és negatív reakciókat is,igyekszem tanulni belőlük! Sajnos még nagyon gyerekcipőben járok az írással. Gondoltam azért kipróbálom magam. Remélem a folytatás jobban elnyeri a tetszéseteket. Körülbelül június végére tervezem feltenni. Minden jót és kellemes szórakozást az oldalon továbbra is! smile )
#8 Enigma 2018. 04. 18. szerda 11:50
Ez valami oltári gyenge és full röhejes.
Kb. annyira izgató ez, mint egy tál pacal.
#7 veteran 2018. 04. 16. hétfő 08:24
Remélem olyan fordulatos lesz a folytatás mint a vége.
#6 feherfabia 2018. 04. 16. hétfő 05:57
Tetszett!Remélem folytatod!
#5 sunyilo 2018. 04. 15. vasárnap 16:37
Elsőrangú.
#4 A57L 2018. 04. 15. vasárnap 07:14
Várom a folytatást,mert érdekes.
#3 zoltan611230 2018. 04. 14. szombat 07:52
Nagyon jó a prof...
#2 Olvasó 2018. 04. 13. péntek 12:03
A vége a legjobb. nyes
#1 Törté-Net 2018. 04. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?