A+ A-

A borosgazda 8. rész

Tecával péntek délutánonként komoly szexcsatákat vívtunk mindkettőnk legnagyobb megelégedésére. Sajnos volt olyan péntek is amikor Bélám nem dolgozott ilyenkor időben haza kellett érnie. Azért ezeken a napokon is egy-egy gyors numerát lenyomtunk az irodámban, az íróasztalon, vagy a kanapén.
Nagyon hamar kitavaszodott, minden virágba borult, jól álltunk a tavaszi munkákkal. Itt volt az ideje, hogy beindítsam a vendéglátós projektünket is.
Először nevet kerestem, nem akartam a saját nevemmel reklámozni a helyet. Idősebb emberektől hallottam, hogy a hegy legtetején volt valamikor egy barlang, amit ördög barlangnak hívott a nép. Így lett Ördöghegyi pince a nevünk, és a borainkat is ezzel a névvel szeretem volna forgalmazni.
Meghívókat nyomtattam, és személyesen vittem el a környékbeli szállodákba, kempingekbe, éttermekbe, és utazási irodákba. A meghívás az Ördöghegyi pince bemutatkozására invitálta az embereket. Sikerült zenészt, és felszolgálókat szereznem, már csak egy szakács hiányzott.
A szomszéd faluban lakó hölgyet, Gizellát Gyula úr ajánlotta. Hamarosan felkerestem, kopogtatásomra egy molett, alacsony, nagy dudákkal rendelkező ötvenes hölgy nyitott ajtót.
- Norbert ugye, a Gyula mondta, hogy beszélni akarsz velem. Gyere beljebb.
Hellyel kínált, üdítő és sütemény került az asztalra. Ő is leült, és rám mosolygott.
- Mondjad, gyerekem miben lehetek segítségedre.
Nagy levegőt vettem, és elmondtam neki mi járatban vagyok. Figyelmesen hallgatott, bíztam benn, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődését.
- Na, figyelj gyerekem, szimpatikus vagy nekem, meg öreganyádat is ismerem, ezért elvállalom a munkát. Persze azt kalkuláld bele, hogy vinni-hozni kell, mert hát azért napi tíz kilométert mégsem gyalogolhatok. A fizetséget rád bízom, de azért ne légy nagyon sóher.
Megalkudtunk a bérben is, és hétvégén már be is kezdett. Gyönyörű májusi szombaton volt a megnyitó, sokkal többen jöttek el mint amennyire számítottam. Gizi mama jóvoltából friss, meleg pogácsával, és pálinkával fogadtuk az érkezőket. Majd lementünk a pincébe, ahol meséltem a hegyről, a borainkról, amelyeket természetesen meg is kóstoltak. Az egyik fehérbor bemutatásánál átváltottam németre, és úgy folytattam. Láttam néhányan elégedetten elmosolyodnak, de volt aki németül belekérdezett. Gondolom arra volt kíváncsi, hogy valóban értem a németet, vagy csak egy betanult szöveget mondok. De sikerült a kétkedőket is meggyőznöm, jó hangulatban zárult a pince látogatás. Mire felértünk, már meg volt terítve, és a vacsora is készen volt. Nagyon ízlett mindenkinek Gizi mama főztje, szarvas pörkölt volt dödöllével, és salátával. A zenész is jó hangulatot csinált, miután lerámoltak a pincérek, prospektusokat osztottam. Ezekben leírtam milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani, és mi mennyibe kerül. Lehetett rendelni borkóstolást vacsorával, zenével, vagy éppen zene nélkül. Lehetett csak borkóstolást pogácsával, zsíros kenyérrel. Vagy szalonna sütést, és akár bográcsban főzést is. Minden ajánlat végére nagy betűkkel rányomtattam, hogy korlátlan borfogyasztás. Ezen meglepődtek a meghívottak, de nagyon jó reklámfogásnak tartották. Nem volt ebben semmi ördöngösség, úgy állapítottam meg az árakat, hogy ez bőven beleférjen. Akkoriban nem volt ára a bornak, egy liter bort egy üveg sör áráért lehetett venni. Úgy számoltam, hogy átlagban egy ember egy liter bornál többet úgysem tud meginni, és ez bőven belefért. Távozáskor még egy kis ajándékkal kedveskedtem a vendégeimnek, mindenki kapott egy táskát amiben egy üveg vörös bor, egy üveg fehérbor, és egy kis üveg pálinka volt. Reméltem megtérül ez a kis befektetésem, nem volt más dolgom mint várni a vendégeket.
Szép lassan beindultunk, a következő hétre már négy esténk foglalt volt. Pár hete dolgoztunk együtt Gizi mamával, nagyon jól kijöttünk egymással. Kis górénak szólított, én pedig Mammának olyan olaszosan. Mert temperamentumos, szabad szájú, és hangos volt. De a munkában viszont gyors, és precíz. A szeszt sem vetette meg, igaz amíg meló volt alig ivott. Volt, hogy egy kicsit többet kellett várnia rám, hogy haza vigyem, és hát sikerült bátorra innia magát. Hazafelé beindult, a lábam, meg a farkam simogatta. Hagytam hadd élje ki magát, talán még jól is esett, ám az egyik alkalommal nagyon be volt gerjedve. Amikor haza értünk, megkért kísérjem be, gyanútlanul eleget tettem a kérésének. Beléptünk, azonnal kulcsra zárta az ajtót, és elém állt.
- Na, Góré innen addig el nem mész, amíg nem sámfázod ki rendesen a picsám. Úgy bizsereg, megbolondulok, ha most nem dugsz meg.
- Rendben.
- Tényleg? - lepődött meg a válaszomon.
De aztán nem sokat morfondírozott, bevezetett a hálószobába. Pillanatok alatt levetkőztetett, és elém térdelt. Elégedetten babusgatta, morzsolgatta, majd a szájába vette a büszkeségem. Nyögve szopott, majd megmarkolta a herezacskómat és masszírozni kezdte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2018. 03. 26. hétfő 17:05
Jó írás...
#6 cscsu50 2018. 02. 20. kedd 06:07
Jó sorozat, folytasd.
#5 vakon54 2018. 02. 19. hétfő 15:59
Ogree nagyonvárjuk feleségemmel a folytatást.
#4 listike 2018. 02. 19. hétfő 08:36
Nagyon jó sorozat. Várom a folytatást.
#3 A57L 2018. 02. 19. hétfő 04:30
Az egyik kedvenc írómtól a szokásos jó írás.
#2 zoltan611230 2018. 02. 19. hétfő 04:25
Jó nagyon..
#1 Törté-Net 2018. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?