A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 19. rész

Lorena a következő héten előre betáblázta magát programokkal. A legfontosabbak közé tartozott a felvételi az általa kinézett egyetemre, a legizgalmasabbak közé pedig egy randi egy, az egyik társkeresőn megismert pasival. Ezeken kívül a külsejével is foglalkozni akart, így hétfő délelőtt előhalászta szekrénye mélyéről, és felpróbálta a tönkrement, fekete színű, hosszú szárú, magassarkú bőrcsizmáját, amit évekkel ezelőtt csak néhány alkalommal hordott. Megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy a rég nem látott darab még mindig jó a lábára. Be is adta egy cipőszervizbe, mielőtt megérkezett a fodrászhoz, hogy hosszú, világosbarna haját sötétbarnára festesse.
Kedden folytatta külsejének feldobását: a rendszeresen sportoló-táncoló Vivi győzködésére, Timivel együtt kondibérletet vásárolt, a lakhelyük központjában lévő edzőteremben.
Kedd
Lorena a heti első szabadnapja délelőttjén, Timivel közösen, kitartóan edzett a konditeremben. Erősítették az eleve formás lábaikat és feneküket is, ám a valódi céljuk az volt, hogy a melleikre gyúrjanak rá. Több gépet kipróbáltak, miközben azért időnként legeltették a szemeiket az odajáró, kisportolt pasikon is.
Hazafelé tartva Lorena beugrott az elkészült csizmájáért, amit rögtön fel is próbált, majd abban lépkedve folytatta az útját. A buszon ülve üzenete érkezett, melynek Szabi volt a feladója.
– Szia! Nem jössz át? – kérdezte a srác, aki tudta, hogy a lánynak szabadnapja van.
– Szia! Attól függ mik a terveid :) – válaszolta Lorena.
– Na vajon mi? :D Dugás... :P
– Akkor nem.
– Miért nem? – érdeklődött a fiú.
– Mert pont megvan :/ – írta a lány.
– Az nem baj! Jó lesz a szopás is :P :D
– Kabd be! Köcsög! – játszotta a sértődöttet Lorena. Leszállva a járműről Szabi felhívta a nőt, aki rövid győzködés után, igent mondott a délutáni oboázásra.
Pár óra elteltével Lorena a megjavított csizmájában kopogott, majd nyitott be Szabi ajtaján. A srác kijött hozzá az előtérebe, és egy csókot adott a szájára. Megdicsérte az új hajszínét, illetve a mutatós lábbelijét. Mikor a lány lehajolt, hogy lehúzza csizmája cipzárját, akkor Szabi megengedte neki, hogy magán hagyja.
A szobában a kanapén ülve nézték a tévét, közben beszélgettek és üdítőztek. Miután minden érdekességet kitárgyaltak, Szabi teljesen hátra dőlve, a képernyőre szegezte a tekintetét. Lorena egy darabig szintén a tévét bámulta, aztán letette a poharát a kis asztalra.
Bal kezét a fiú farkára helyezte, amit gyengéden simogatni kezdett. Finoman izgatta, mialatt szemeit egy pillanatra sem vette le a készülékről. Az egyre keményedő szerszámot a lány egyre határozottabban fogdosta. Később a srác felé fordulva lehúzta a cipzárját, és a farmerébe nyúlva markolászta a megmerevedett dákót. Kicsatolta az övét, elé térdelt, majd elő vette a péniszét. Elhatározta, hogy minden eddiginél jobban oda fog figyelni partnere reakcióira. Kezdésnek megnyalogatta, párszor a szájába véve szívogatta a heréket. Alulról felfele haladva végignyalta a rudat, utána a csúcsra érve, nyelve apró köröket írva, illetve ide-oda mozogva, táncot járt a duzzadó makkon. Szabi nagyot sóhajtva, egy kissé feljebb emelte a csípőjét, hogy a lány ajkai közé tolja a farkát, de nem járt sikerrel. Lorena partnerére vigyorgott, aztán ingerlő nyelves csókokkal kényeztette tovább a hevesen lüktető makkot, amit rövid időn belül a szájába vett. Folytatta izgató játszadozását, de egyre mélyebben kapta be a hímvesszőt.
Mikor már félig bent volt, akkor megragadta a szerszámot, hogy kezével kövesse a szopás vonalát. Forró nyelve körbe-körbe mozogva masszírozta a dákót, melynek hatására Szabi hangosan, lehunyt szemekkel sóhajtozott. A lány rászorította ajkait a faszra, és fel-le húzogatta őket rajta. Fokozta a tempót, egyre csak gyorsított az ütemen, végül a torkára engedte a makkot. Visszahúzta száját, majd újra lágyabb cumizásra váltott. A ritmust összehangolta a férfi testének remegésével: minél jobban mozogtak a lábai, Lorena annál inkább pörgette az iramot.
A srác felnyögve, tenyerét a nő fejére helyezte, amit a lenyomott a pénisze tövére. Innentől átvette az irányítást: az ajkakat többször rátolva szopatta a lányt, később pedig már partnere frissen festett hajába kapaszkodott bele, és úgy húzogatta rá Lorena szűk torkát a farkára.
Szabi egész testében megremegett, illetve hangosan sóhajtozott. Szerszáma teljesen megkeményedett, lüktetni kezdett, majd makkja öt nagy adagot lövellt ki magából. A nő érezte, ahogy szája szép lassan, spermával telik meg. Ellenkezni nem tudott, mivel a férfi erősen tartotta a fejét. Szabi csak akkor engedte el a lányt, amikor befejezte az élvezést. Lorena furcsának, sőt egyenesen émelyítőnek találta az ondó ízét és állagát. Felállt, azután sarkaival zajosan kopogva, végigvágtatott a szobán meg az előtéren.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2018. 02. 9. péntek 23:14
Használható...
#6 rockycellar 2018. 02. 9. péntek 15:01
A többi szerintem élvezhetőbb 7 pont
#5 vakon54 2018. 02. 9. péntek 12:33
JakeAmazing ez csak 10 pontlehet.
#4 cscsu50 2018. 02. 9. péntek 08:45
megjárja
#3 deajk2008 2018. 02. 9. péntek 07:28
Érdekes lett... 8p folytasd!!
#2 A57L 2018. 02. 9. péntek 03:29
Lorena jól bírja.
#1 Törté-Net 2018. 02. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?