A+ A-

Azt hiszem, most már folytathatjuk a vizsgám megírását, tanár úr.

Ma azzal a tudattal ébredtem, hogy valami izgalmas fog történni. Reggel 9-kor kinyomtam a telefonom ébresztőjét és energikusan kipattantam az ágyból. A fény lustán lopakodva kúszott be a sötétítő redői alatt, kinyitva az ablakot, elgyönyörködtem a lakásom ablakából látható lélegzetelállító tájban. A nap épp most kezdett kisütni, de még nem szárította fel a hajnal harmatcseppjeit, melyek millió könnycseppként ragyogtak. Enyhe szél fújdogált, széthordva a fákról leeső virágokat. Gyönyörű májusi nap volt. Tökéletesen tükrözte a lelkivilágomat.
Azt hiszem órákig tudtam volna így álmodozni, de készülődnöm kellett. Röpke egy óra múlva találkozom a kedvenc tanárommal, hogy beszámoljak neki mennyit haladtam a licensz vizsgám megírásával. Ahogy rá gondoltam rögtön magába zárt egy kellemes érzés és olyan élesen láttam őt magam előtt, mintha tényleg ott állna. Hmm... Marius. Hányszor vágyódtam utána éjszakákon át, tudva, hogy milyen lehetetlenséget akarok... Hiszen ő a pedagógia tanárom és 36 éves, bár simán elmenne 30-nak is. Mély, csoki barna szemei vannak, egyszerűen elveszek bennük. Éj sötét haja mindig tökéletesre van fésülve, állát szexi szakáll borítja. Már annyiszor elképzeltem, hogy beleharapok csábító ajkaiba és végig simítok az inge alatt feszülő izmain. Egy autó szirénája riasztott fel az ábrándozásból és elindultam a fürdő fele. Gyors, frissítő zuhany után elgondolkodtam, hogy mit vegyek ma fel. Egy fekete, nyári szoknya mellet döntöttem, mely nem túl kihívó, mégis szexi, egy pólóval és bőrkabáttal kombinálva, lábaimra meg a kedvenc bakancsomat húztam. Feltettem egy leheletnyi sminket, összeszedtem a papírjaim és kiléptem a város mozgalmas életébe.
Tizenöt perccel később beléptem az egyetem kapuján. Csend és béke honolt, vakáció miatt szinte senki nem tartózkodott az épületben. Elsétáltam Bazgan professzor irodájáig és nagy levegőt véve bekopogtattam. Egyedül volt a helyiségben, és ahogy meglátott rám mosolygott.
- Jó reggelt Olívia. Egész pontosan érkeztél ma. Hogy vagy?
- Jó reggelt tanár úr. Egész jól érzem ma magam.
- Annak örülök. Gyere, menjünk át a KI10C terembe, tudtommal üres és lássunk neki a dolgoknak.
Átérve a terembe leültem mellé, és ahogy megcsapott az illata a pulzusom rögtön felszaladt és szaporábban vettem a levegőt. Ma is csodálatosan nézett ki. Fekete farmert, fehér inget és nyakkendőt viselt. Teljesen le tudott venni a lábamról ezzel a komoly, tekintélyt parancsoló stílusával. Neki kezdtem bemutatni az anyagot, amit összegyűjtöttem közben lopva néhányszor rápillantottam, gyönyörködve a szép szemeiben. Ő közben elmagyarázott néhány dolgot bár az ajkai folyton elvonták a figyelmem. Nem tudtam, hogy lehet valaki ilyen hatással rám. Arra ocsúdtam fel, hogy megfogja a kezem.
- Itt vagy még velem? Mintha teljesen máshova figyelnél. - elmosolyodott.
- Igen, persze. Elnézést kérek, egy kicsit elkalandoztam.
Megismételte a dolgokat, amiket az előbb mondott, közben fogta a kezem. Nem tudom, hogy szándékosan tette vagy csak elfeledkezett róla. Így már tényleg nem tudtam figyelni. Hirtelen azt láttam, hogy a szoknyám a kelleténél feljebb csúszott, az ő tekintete meg odatévedve szinte égette a bőrömet. Elkaptam a kezem és megigazítottam, aggódva, lesve a reakcióját.
- Azt hiszem jobb lesz, ha tartunk egy szünetet. - mondta és én úgy véltem, hogy a hangja megremegett egy pillanat erejéig.
Mosolyogva bólintottam, ő csak nézett, nem tudta levenni a tekintetét rólam. Hosszú pillanatokig néztünk egymásra, egy örökkévalóságnak tűnt. A szívem a torkomban dobogott, a térdeim remegtek, fogalmam sem volt mi fog most történni. Olyan volt mintha álmodnék. Felemelte a kezét és gyengéden végig simított az arcomon. Az érzés az egész testembe bele hasított és ott abban a pillanatban a fél életemet adtam volna, hogy megkaphassam őt. Lassan megmozdította az arcát, ami egyre közelebb került az enyémhez. Filmbe illő pillanat volt, ahogy ajkai rátaláltak az enyémekre és gyengéden hozzá értek. Nagyon lassan csókolt, kiélvezve minden mozdulatot. A nyelve megtalálta az utat a számba és az enyémmel együtt bódító táncba kezdett. Egyre szorosabban ölelt magához, a hátamat simogatva. Hirtelen átemelt az ölébe és ismét finoman megcsókolt. Mámorító volt beszívni az illatát és érezni, hogy mennyire kíván engem.
- Te jó ég nem szabadna, ezt tegyük! Annyira helytelen. - szólalt meg, drámaian rám nézve.
- Shh...ne rontsd el a pillanatot! Ne törd meg a varázst! - feleltem.
Nem tudom, hogy tértem át hirtelen a tegezésre, csak úgy megtörtént. Akartam őt, nagyon is. Én voltam, aki a következő csókot kezdeményezte és ő nem ellenkezett. Felemelt és két csók között be zárta az ajtót. Tetszett ez a helyzet, a veszély és izgalom, hogy bármikor erre jöhet valaki. Az adrenalin szétáradt a testemben, még jobban felizgatva. Ő elkezdte csókolgatni a nyakamat és levette a pólóm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 01. 17. szerda 19:08
sokak vizsgamódszere
#9 Pavlov 2018. 01. 16. kedd 00:25
Tiszta klisé az egész. Uncsi!
#8 sunyilo 2018. 01. 12. péntek 22:21
Meglehetősen tetszetősre sikerült darab...
#7 vakon54 2018. 01. 12. péntek 12:32
Így át is lehet menni a vizsgán.
#6 veteran 2018. 01. 12. péntek 08:48
Bizonyára jól megtanulta az anyagot egy életre.
#5 Andreas6 2018. 01. 12. péntek 06:42
Egész jó. (A helyesíráson még lehetne javítani, de az sem olyan vészes.)
#4 feherfabia 2018. 01. 12. péntek 06:30
Egész jó!
#3 A57L 2018. 01. 12. péntek 05:53
Érdekes vizsga lett.
#2 zoltan611230 2018. 01. 12. péntek 05:27
Jó felkészülés,így jó lesz a vizsga..
#1 Törté-Net 2018. 01. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?