A+ A-

Nagypapi

Gyerekkoromban gyakran nyaraltam a nagyszüleimnél. Szerettem velük lenni, sokat kirándultunk a közeli hegyekbe. Történetem idején tizenhat múltam, s koromhoz képest fejlett lány voltam. Egy éve nem voltam már a nagyiéknál, s ugyancsak meglepődtek, mennyit változtam.
Abban az évben sokat nőttem, 176 centi magas lettem, formás fenekem, vastag combjaim voltak, s a melleim is szépen fejlődtek. Megérkezésem után beszélgettünk, s én akárcsak régen, nagyapám térdére ülve meséltem, mi történt velem, amióta nem találkoztunk. Nagyapám, akár csak régebben végig simított a combjaimon, de most valahogy másként tette, vagy csak én éreztem másnak, mindenesetre nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Nagypapám lába kicsit elfáradt a súlyom alatt, hiszen nem voltam már olyan kicsi, mint régen, ezért térdét megemelve, feljebb húzott a combjaira, végül az ölében kötöttem ki. Egy idő után éreztem, hogy a fenekemet nyomja valami, rájöttem, hogy nagyapám pénisze az. Meglepődve tapasztaltam, hogy egyre keményedik alattam. Befejeztem a mesélést, s elmentem a szobámba kipakolni a holmimat.
Délután nagyanyám elment a boltba, ketten maradtunk nagyapámmal.
- Gyere, beszélgessünk kicsit!- hívott ki a konyhába.
Leültem vele szemben egy székre, de ő odahívott magához, hogy nyugodtan üljek bele az ölébe, olyan régen babusgatott már. Az ölébe ültem, s miközben beszélgettünk, ő újra a combom kezdte simogatni. Finom kezei egyre feljebb csúsztak, már a combhajlatom felé jártak. Hosszú ujjai benyúltak a bugyim alá, s elérték szőrömet. Nagyapa csodálkozva állapította meg, hogy nem is gondolta volna, hogy már nagylány vagyok.
- Talán már szeretőd is van!- mondta nevetve.
- Á, dehogy!- tiltakoztam.
- Úgy hallottam, most már hamarabb kezdik a lányok, mint régen- nézett rám komolyan.
- Ráérek még Papa!- válaszoltam.
- Rá, rá!- bólogatott, s keze ismét a combhajlatomon matatott.
Kezével lassan a lábam közé nyúlt, s a bugyin keresztül megéreztem ujjait a puncimon. Jó érzés volt, nem bántam, hogy ezt csinálja, kellemesen, finoman simogattak. Vártam, hogy újra benyúljon a bugyimba, de ő abbahagyta a simogatást, kihúzta a kezét a miniszoknya alól, s a továbbiakban már nem történt semmi.
Másnap délután nagyanyám elment az egyik barátnőjéhez pletyizni egy kicsit, mondta, hogy csak vacsora körül jön haza. A szabadban kánikula volt, így nagyapámmal a leeresztett redőnyű, hűvösebb szobában pihentünk kicsit. Miniszoknya és egy vékony felső volt rajtam, nagyapámon is csak egy nyári gatya volt. Ledőlt a heverőre pihenni, én odabújtam mellé, úgy ahogyan kisebb koromban is, így beszélgettünk. Átöleltem, s ahogy hasammal hozzáértem, ismét éreztem a keménységet a gatyájában. Szörnyen zavarba jöttem, de szerettem volna hozzáérni is. Úgy tettem, mintha a viszkető combomat vakarnám meg, s akkor kezemmel egy pillanatra megérintettem a férfiasságát. Ekkor éreztem először valamiféle izgalmat. Nagyapám talán megérzett valamit ebből, mert kis idő múlva így szólt:
- Emlékszel még, hogyan lovagoltál a hasamon kiskorodban?
- Igen- válaszoltam, s eszembe jutott, hogyan játszottunk valamikor.
Pár másodpercig hallgatott, majd folytatta:
- Most is megteheted, ha akarod!
Hogyne akartam volna! Megpusziltam az arcát, aztán lábamat átvetve a derekán, elhelyezkedtem az ágyékán. Farka felfelé, a hasához lapulva helyezkedett el, s én éreztem, ahogy hozzásimul a puncimhoz és nyomja vénuszdombomat. Addig mocorogtam és igazgattam magamat, amíg dorongja éppen a vágatomba került. Ekkor elkezdtem fel-le mozogni, minden mozdulatnál éreztem, hogy egyre keményebb farka oda-oda nyomódik a puncimhoz. Már el is felejtettem, hogy a nagyapámon lovagolok, hatalmába kerített a kellemes érzés, puncim elkezdett nedvesedni. Előre, hátra csúszkáltam, miközben kemény szerszámát szinte a puncimban éreztem, csak a bugyim és az ő vékony gatyájának anyaga választott el minket egymástól. Nagyapám lehunyt szemmel feküdt, átadva magát a játék örömének. Egyszer csak, ahogy kicsit megemelkedtem, lenyúlt a lába közé és kiszabadította fütykösét a gatyájából.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 berher 2018. 01. 24. szerda 16:56
hát igen jobban is kifejthetted volna. Mindenesetre ne hagyd abba az írást!
#11 deajk2008 2018. 01. 17. szerda 11:27
Tetszett, de túl rövid lett... 9p
#10 genius33 2018. 01. 13. szombat 09:30
Nemrossz.
#9 sunyilo 2018. 01. 12. péntek 22:26
Ez már vót...
#8 vakon54 2018. 01. 12. péntek 12:46
Ejnye ejnye nagypapa!
#7 veteran 2018. 01. 12. péntek 08:42
Ügyes leány, igazán szereti a nagypapát.
#6 cscsu50 2018. 01. 12. péntek 07:52
védekezés????????????
#5 listike 2018. 01. 12. péntek 06:41
Elsőnek elmegy.
#4 Andreas6 2018. 01. 12. péntek 06:35
Öreg ember nem vénember...
#3 A57L 2018. 01. 12. péntek 05:54
Adott még egy nagy élményt a nagyapjának.
#2 zoltan611230 2018. 01. 12. péntek 05:29
Jó ,csak picit korán raktabe,picit elkapkodta..
#1 Törté-Net 2018. 01. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?