A+ A-

Az 50$-ért vett lány

John mosolygott amint figyelte ahogy felesége a biliárdasztal fölé hajolt. Nem csak azért mosolygott mert a lány sűrűn elhibázta a lökést hanem mert csodálatos belátás nyílt dekoltázsánál mikor a lány az asztal fölé hajolt. Az o felesége volt már 5 éve mikor is 22 évesen feleségül vette, ugyan a biliárdozásban kezdő volt de másban annál inkább profi. A biliárd golyók koccantak de megint elkerülte a golyó a lyukat 3 - 4 centivel. Megfordult és ajkát lebiggyesztve vigyorogni kezdett. Az miniszoknya amit viselt és a fehér férfiing még sejtelmesebbé tette tökéletes alakját. John a ruhát kihívónak találta, de megengedte neki, hogy felvegye mert előző éjszaka kicsit összekaptak valami apróságon. "Azt hiszem ez egy nagyon buta játék." mondta elbizonytalanodva. John mosolygott pesszimizmusán de próbálta meggyőzni. "Fog ez jobban is menni drágám. De addig is nem innál valamit ?" "Rendben van" válaszolta. John átment az asztal másik oldalára és rendelt két sört. A csapos kinyitotta a két üveget és John szemébe nézett.
"Nagyon aranyos a kicsike, haver" John kezdte kicsit flusztrálva érezni magát, hogy egy másik férfi dicséri a felesége szépségét. "Tényleg úgy gondolod ?" kérdezte. A csapos odaadta a két sört."Lehetne egy kérdésem ?" "Mért ne" válaszolt John. Érdekelte, hogy ugyan mit is akarhat."Miért hoz egy ilyen gyönyörű nőt egy ilyen helyre ?" John összeráncolta a homlokát. "Miért kérdezi ?" "Hát csak azért mert egy ilyen nőhöz más hely illene például operaház vagy ilyenek. És mond csak nem aggódsz a nődért ?" "Aggódni? Ezért a nőért ?" John naivnak érezte magát. "Mit akar mondani nekem, valaki megtámadhatja őt ?" És egy tízdollárost adott a csaposnak. Miután eltette a bankót a csapos körbenézett a teremben. "Nézd mennyi férfi van ma itt. Tizenöt vagy tizenhat és a fehér gallér csak a látszat. Ezek szinte minden nap itt lógnak van köztük mosdatlan, koszos és ezek kombinációja. Ezek az emberek nem a higiéniájukról híresek és nem is az üzleti életből. "Nézd az egyik akar is valamit" A csapos egy férfire mutatott aki a John feleségéhez beszélt. Mikor John megfordult eloldalgott onnan. John feleségéhez lépkedett kezébe nyomta a sört és megkérdezte "Mit akart ?" "Nem tudom" pirult el a lány. Johnnak nem tetszett a lány hangja. "Kedves volt veled ? Felbosszantott ?" "Nem...nem tényleg" John tanácstalan volt.
"Mit mondott neked ?" erősködött Jeanine kis szünetet tartott, és egyszerre kibökte "Ajánlatott tett nekem" Johnnak hirtelen melege lett. "Mit mondott pontosan ?" kérdezte újra. Jeanine aggódva mondta "Azt mondta, hogy meg akar osztozni rajtam a barátaival" John rátette felesége vállára kezét. " Nagyon sajnálom drágám, többet nem foglak egyedül hagyni. Akarod, hogy hazamenjünk ?" "Ne" válaszolta a lány. "Ilyen nyilvánvaló ajánlatott tettek neked és te mégsem akarsz hazamenni, nem féltél ?" Jeanine gondolkodott "Nem az a kérdés, hogy féltem - e..." csuklott el a hangja "Hát akkor mi ?" Jeanine a szemébe nézett és így felelt "A reakcióm zaklatta fel." John tanácstalan volt. "Miféle reakciód ? Mit mondtál neki azt, hogy te is akarod ?" "Nem természetesen nem. De belül..." és a hangja megint elcsuklott. "Belül mi?" követelőzött John " Mit gondoltál ?" "Belül... Azt hiszem én is akarnám." John jól meghúzta a üveget a kezében. Nem hitte el amit halott. Gúnyosan megkérdezte "Halljam drágám mit mondtál? Zavarjunk le pár partit ? Jeanine nem válaszolt. John értetlenül nézett rá. Csodaszép, hűséges felesége belül azt érezte, hogy kíván egy másik férfit mit egy férfit, férfiakat. Többes számban. Az idegen férfi ismét odalépett Johnhoz.
"Figyelj haver nem szeretnéd az asszonyodat velem és pár barátommal megosztani? Ez nagyon kedves lenne tőled." John meg akarta ütni a férfit, hogy jön o ahhoz hogy ilyent kérdezzen ?Miért nem mondott Janine nemet ? Megfogta a kezét. "Drágám tényleg ezt akarod, azt hogy vadidegenek megkeféljenek ? Most még visszakozhatsz." Ránézett a lányra és várt. Miért nem válaszol? Tényleg akarná ? A férfi megint beszélni kezdett "Gyerünk haver csak én és pár barátom. Nem akarunk bajt nem lesz semmi baja. Tessék adok ötven dollárt érte". John még mindig Janine válaszára várt. Tényleg azért nem válaszol mert o is akarná ? Ha tényleg akkor miért nem elég vele ? Nagyon dühös volt a lányra, hogy nem válaszolt. Odafordult a férfihez "Dugd meg, vigyétek!" Az idegen mosolygott. Belenyomta John tenyerébe az ötvenest, és megragadta a lány karját. "Kösz haver! Gyerünk babám csináljuk!" Három másik férfi lépett hozzájuk átkarolták Janine derekát és egy kihalt sarokhoz vezették. Két másodperc alatt levették róla a miniszoknyát és az inget. A férfi gyorsan letolta nadrágját és az alsóját és petyhüdt farkát beleerőltette az addigra már egy asztalra fektetett lány szájába. "Gyerünk lássunk is valamit" mondta és nézte ahogy egyik barátja lehúzza a lányról a kis bugyit és beletemeti fejét Janine lábai közé.Hatalmas nyalással kezdte el lefetyelni Janine addigra eléggé beindult puncijából előtörő kéjnedveit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (145 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2018. 10. 10. szerda 08:15
Semmi logika nem voltbenne...
#10 feherkalman1 2017. 06. 11. vasárnap 10:03
Csak kijátszotta a nő hogy páran tele verjék.
#9 deajk2008 2016. 09. 14. szerda 09:43
tetszik a történet és folytasd...
#8 vakon54 2016. 09. 13. kedd 21:21
A Férje nagyon de nagyon nyámnyila ember hogyhagyta hogy annyian megférgeljék a feleségét.
#7 papi 2014. 02. 26. szerda 08:03
egész jó
#6 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:36
Nem rossz.
#5 genius33 2013. 03. 14. csütörtök 20:51
Hát egynek elmegy smile
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 19:34
Silány amerikai áru. Megalapozatlan, hiteltelen, unalmas
#3 xxe 2002. 08. 15. csütörtök 12:34
..idétlen.. és logikátlan mind a férj, mind a lány viselkedése..
#2 bolero 2002. 04. 4. csütörtök 16:50
Meg is érdemli a csaj, még az is jó lett volna ha seggberakja a csapos! Rohadt kurva, minek akart baszni, jól megkapta. A férje helyében még jól meg is vertem volna.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?