A+ A-

Ágyban párnák közt 2. rész

Az ágyamban fekszek, mint múlt pénteken. Végeláthatatlan gondolat folyam zaklatja megtépázott lelkem. Péntek van, a város fiatalabbik része bulizik, iszik és könnyed kalandra vágyakozva veti bele magát az éjszakába. Emese is köztük van, telve szexuális vággyal. Érződik rajta, s talán néhány srác a pultnál, pont mint lehetséges áldozatukról beszélnek. Merengenek róla, hogy milyen lehet az ágyban. Figyelik csípője mozgását, ahogy táncol, mert Mesi mindig táncol, ha zenét hall. Férfiak hada veszi körül. Jobbnál jobb ajánlatot kap, de mindet visszautasítja, hisz barátja van, hisz ott vagyok neki. Rémképek jelennek meg előttem, hogy mégis. Tűzpiros sportkocsiban ül egy sráccal, s a fejét lehajtja.
- Elég!
A hangos kiáltás elkergeti a gondolatokat. Kikelek az ágyból és az ablakhoz megyek. Odalent két lány ül az útszéli padon. A diszkó előtt melegítenek egy kis köztéri iszogatással. Melléjük parkol egy menő verda. Tűzpiros. Na persze, a jelek. A kocsiban ülő nagymenő srácok hamar ráveszik a két lányt a csatlakozásra. Dübörgő zeneszó kíséretében hagyják el a helyszínt. Vicsorgók. Mesi nem lehet ilyen. Az a péntek este, a zavaró jelek nélkül szépen sikerült. Szex után sokat beszéltünk, majd ébredéskor még extra kényeztetést is kaptam tőle.
Nem kérdetem tőle semmit, ami a gyanúmmal kapcsolatos. Emiatt gyengének érzem magam. Nem merek eléállni, mint egy igazi férfi. Én vagyok az úr a házban!
Felkapom a telefonom az asztalról.
- Tomi készülj, bulizni megyünk!
Magamra kaptam egy farmert és egy szürke inget. S vártam a haverom csörgését. Rossz döntést hoztam, talán mégsem kellene odamennem. Már mindegy, akármelyik percben itt lehet. Befújom magam az Emesétől kapott parfümömmel, s elindulok lefelé. Tomi a kocsiban bambul meredt arccal. Nem ért engem, ahogy én sem magamat. Ritkán járok bulizni, pláne nem indulok el ilyen kései időpontban.
Beszállok.
- Kérdezzem? – köszönt így a barátom.
- Majd, ha odaérünk.
Kisebb város a miénk, nem túl sok szórakozási lehetőséggel. Egyetlen diszkó a Randevú, ahova a környékbeli fiatalok járnak. Leparkolunk a közeli pláza mélygarázsába. Alig beszélünk néhány szót. Tamás haverom nem túl nagy parti arc. Talán, ha kétszer lehetett kint életében. Ezért van benne csodálkozás. A belépőket én fizetem. A fuvar és a szívesség miatt alap dolog. Odabent a zene hangos. Hajnal egy óra, beindult az élet. Ismerősen mozgok a helyen, korábban gyakran megfordultam a haveri társasággal. Egy közeli boxban meglátok néhány srácot. Lányokat figyelik. A hiénák! A fiatalkori magamat látom bennük. Ha nem az én csajomat akarják, nincs harag. Végig pásztázom a helyet, nem látom sehol, még a barátnőit sem. Haladok tovább a táncparketthez. Tamást már nincs velem. Nem érdekel. Hol lehet? A kérdésem pillanatában megpillantom. Eszter és Timi barátnőjével van, az alsó szinten. Két hiéna van a társaságukban. Dühös vagyok. Szétverem őket. Emese élvezi a társaságukat. Nagyokat nevet. Beszélgetés közben közel hajol a sráchoz, a kivillanó melleit bámulja közben. Emese rózsaszín szatén blúza mélyen ki van gombolva. Fekete szoknyája, alig takar valamit, csak a harisnya fedi el, a falatnyi bugyiját. Hosszú sötétbarna haját begöndörítette. Odamenjek? Balhé lesz. Minimum ketten vannak, velem pedig csak Tamás, de kétlem, hogy őt bárki komolyan venné egy verekedés alkalmával. Sarkon fordulok. Kell egy kis bátorság. A pultban ismerős lányt pillantok meg.
- Szia Gábor
Amint odaérek akrobatikus mutatvánnyal hajol át a pulton, s nyakamat átkarolva csókot nyom az arcomra.
- Ági még itt?
- Igen! Sok-sok év után visszatértem. Újra itt vagyok, de nem végleg. Téged viszont nem láttalak rég.
- Másfél éve barátnőm van, nem járok már diszkóba.
- És jól megvagytok?
- Aha.
A hangom elhal az üvöltő zenétől. Ági elém rak egy sört és egy whiskey-t. kacsint, a vendége vagyok. Néhány évvel ezelőtt egy ilyen eset után napokig erre recskáztam volna. Ezért a lányért mindenki odavolt anno, de húszas éveink elején örültünk, ha elfogadta tőlünk a piát. Körülbelül öt éve ment el innen, s a kor meglátszik rajta. Biztos nem jött be az élet és kicsit alább adta. Sebaj, még így is bombázó, nagy király lennék a régi haverok előtt, ha megdugnám. Kiszolgálás közben néha rám néz, összekacsintunk. Fantáziámban magam elétérdeltetem, mikor megkocogtatják a vállamat. Megfordulok, Emese az, megcsókol.
- Mit keresel itt? – szemében csodálkozást és örömöt látok.
- Azt hittem meglephetlek, de fordítva sült el.
- Nem értem.
- Láttam milyen jól elröhögcséltél azokkal a srácokkal.
- De beszélgetünk, aranyos srácok semmi több.
Emese az albínó kék szemeivel próbál meggyőzni. A dühöm erősebb.
- Láttam, amit láttam.
- Nem szoktál féltékeny lenni.
- Hát most az vagyok! – kiáltok hangosan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 3. szerda 05:21
Érdekes lett,de sajnos csak közepes.5P
#7 cscsu50 2017. 11. 12. vasárnap 09:37
közepes
#6 sunyilo 2017. 11. 11. szombat 12:59
Érdekes történet, sok hibával megírva.
#5 Pavlov 2017. 11. 10. péntek 22:38
Hangulatos!
#4 deajk2008 2017. 11. 10. péntek 06:18
Érdekes volt... 8p
#3 Andreas6 2017. 11. 10. péntek 06:03
"Az ajkai az ágyékomat csókolja." Beszélem kicsit magyar? Nem szedem össze az összeset. Legközelebb figyelhetnél jobban. Amúgy gyenge közepes.
#2 veteran 2017. 11. 10. péntek 04:45
Nem izgatott fel.
#1 Törté-Net 2017. 11. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?