A+ A-

Érintés

A félhomályban fekszel egy szál fehér színű baby dollban, a szemed pedig egy fekete kendővel van bekötve. Érzed ahogy a levegő áramlik a bőröd körül. Ez, és a tudat, hogy semmit nem látsz, csak libabőrössé tesz. Percekig csak egyedül feküdsz az ágyban. Aztán benyitok a szobába, hallod, hogy ott vagyok. Hallod a lélegzetem, de nem tudod, behatárolni a helyzetem. A következő pillanatban érzed, ahogy az ágy szélére ülök, ám mégsem történik semmi. Néma csend. Nem tudod mire vélni a dolgot.
Egyszer csak valami végigsimul a karodon. Csak sejted, hogy valami kelme lehet. Nagyon gyengéden és lassan végigsiklik a selymes bőrödön. Az egyik karodon, a kulcscsontodon át a másik karodra, majd végig a lábadon. Ezután azt érzed, hogy egy ujj nagyon gyengéden a füledhez ér és megsimogatja a nyakad, az arcod, és az ajkaid. Rögtön ezután a másik pillanatban egy ajak csókot lehet a lábfejedre, majd a bokádra. Gyengéden folytatja a lábszáradon és a térdeden át egészen a combodig, amíg a baby doll ér. A következő pillanatban annyit érzel, hogy az apró kis hálóing magától elkezd felfelé vándorolni a testeden és elővillan az apró tangád.
Egy ujj ér hozzád. Gyengéden a szeméremdombodhoz és csak ott marad, nem csinál semmit. Egy másik ujj viszont a hasad kezdi el cirógatni, majd ismét a karod, és a nyakad. Így folytatja ez a pár ujj néhány percig a kényeztetésed, majd abbamarad és megint csönd lesz úrrá a sötétségben. Aztán az egyik pillanatban érzed ahogy egy meleg lehelet fut végig a nyakadon, ami egy csókban folytatódik. két ajak végigcsókolja a nyakad, majd az állad. Tétovázik az ajkaidnál, és már-már megcsókol, de csak éppen érinti azokat. Végigcsókolja a kulcscsontod, mellbimbóid megkeményednek és közben a csók végigfut a dekoltázsodon. Az átlátszó ruhaneműn keresztül csókolgatja a cicid körbe-körbe. Egyre közelebb ér a vászont kinyomó hegyes mellbimbóidhoz, és amikor odaér akkor gyengéden megnyalja, benedvesíti a fehérneműt a bimbócskádon, majd gyengéden ráfúj. Ettől a nedves hűvösségtől még jobban megkeményedik, szinte már átszúrja az anyagot. Egy ujj ér ezután a bimbódhoz és gyengéden összefogja, mintha megcsípné. A csókok a hasadon folytatják tovább az útjukat. Körbecsókolják a köldököd. Majd egyre lentebb.
A szeméremdombod, a combod belső felét, gyengéden a tangád mellett a combhajlatodban. Majd a bugyin keresztül a nagyajkaid. Kinyújtom a nyelvem és belepréselném a nagyajkaid közzé. Egyik ujjam pedig a csiklód fölötti részre nyomom, és ott tartom. Nagyon apró mozdulatokat teszek csak vele. Később óvatosan félrehúzom a bugyid és megint csak végignyalom a nagyajkaid. Egyszer csak kinyújtom a nyelvem amennyire csak tudom, és jó mélyen, lassan és hosszan belenyalok a puncidba. Te a csípőd ringatod, majd széthúzom a nagyajkaid és a nyelvem hegyével cirógatom a kisajkaid. A puncid egyre nedvesebb, és érzem ahogy a forróság elönt és végigárad a testeden. Izmaid megremegnek, felsóhajtasz.
A következő pillanatban a nyelvemmel jól benedvesítem a csiklód, majd egyik ujjammal a bőrt hátrahúzom rajta, másik mutatóujjam pedig ismételten úgyszintén benedvesítem a punciddal, és nagyon gyengéden és óvatosan elkezdem nyomogatni a csiklód. Percekig csinálom ezt, közben amennyire odaférek, nyalogatom a lyukacskád, gyengéden harapdálom a nagyajkaid. Kis idő múlva óvatosan bekapom az ajkaimmal a csiklód és elkezdem szívogatni, két ujjam pedig közben bedugom a puncidba.. Ujjbeggyel lefelé fordítom az ujjaim, kissé behajlítom, és elkezdem ki-be mozgatni őket. Nem gyorsan, hanem lassan mély és hosszú mozdulatokkal. Az ujjam már nagyon nedves a tőled. Érzem ahogy szinte forr az egész. A kéjtől nyögdécselsz. Hirtelen abbahagyom. Óvatosan kihúzom az ujjam és csak gyengéden folytatom tovább a nyelvemmel. Szinte alig érek hozzád…Hagyom, hogy kicsit lenyugodj, de szinte lehetetlent szeretnék. Ezzel csak még jobban felélesztem benned a vágyat. Már annyira kívánod, hogy beléd hatoljak, hogy a kisajkaid teljesen átnedvesednek.
Én is kemény vagyok már. Melléd térdelek. Megfogom a kezed és a combomra teszem. Elkezded simogatni a lábam. Én pedig felváltva mindkét kezemmel az ujjaim hegyével a fenekedtől végigsimítom a puncid. Lassan. Gyengéden.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2018. 03. 29. csütörtök 15:22
Tetszetős.
#7 cscsu50 2017. 10. 21. szombat 11:44
olvasható munka
#6 sunyilo 2017. 10. 21. szombat 10:33
Egy valódi szeretkezés leírása. Tetszett...
#5 vakon54 2017. 10. 20. péntek 14:13
Végremár nemhasználsz vurgárisabnál vúlgárisabb szavakat.
#4 veteran 2017. 10. 20. péntek 08:44
Végre élvezhetőolvasmány.
#3 Andreas6 2017. 10. 20. péntek 06:49
Hangulatos szeretkezés, minden különlegesség nélkül, de mégis kedvet csinál hozzá az olvasónak.
#2 A57L 2017. 10. 20. péntek 03:35
Kedves kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 10. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?