A+ A-

Edina, a vad nő 2-3. rész

A munkahelyen általánossá váltak a látogatásaim Edina irodájában. A diszkréció megóvása mellett igyekeztünk minél több időt együtt tölteni. Közös reggeli kávé, ebéd, megbeszélések követték egymást és nem maradtak el az érintések csókok, simogatások sem.
A munkaidő végeztével általában kiürültek az irodák és mi bezártuk az iroda ajtaját és egymásnak estünk. Kezdetben csak vad csókok és simogatások voltak. Végül nem tudtunk ellenállni. Kigomboltam Edina blúzát és kiemeltem a telt melleket a melltartóból. Szívtam, marcangoltam, nyelvemmel simogattam őket, míg a nyögései egyre hangosabbak nem lettek, majd éreztem, ahogy megvonaglik a kezem között és elélvez.
- Őrült vagy mondta. Mi lesz, ha valaki ránk nyit?
- Nem érdekel, akarlak! – mondtam és egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a másikkal a szoknyáját próbáltam felhúzni, hogy a pinájához érhessek.
- Ne tovább, mert mennem kell, a gyerek – mondta
- Nem hagyhatsz így itt.
- Mit akarsz?
- Téged
- Ok, de nem nyúlhatsz hozzám, különben nem tudok ellenállni és a gyerek ott marad az óvodában. De ígérem élvezni, fogod.
- Mit?
- Ülj a székemre, vedd elő a farkad és nézz!
Nem tudtam mit akar, de engedelmeskedtem. Leültem az irodai foteljébe és figyeltem. Edina kigombolta a fehér blúzt - amit viselt a köldökéig és kivette a másik mellét is a melltartóból. Leült velem szembe egy másik irodai székbe a térdig érő szoknyáját felhúzta úgy, hogy az már nem fedte a harisnyás lábait és látni engedte a fehér csipke bugyit. A harisnya és a bugyi csupa lucsok volt. Az ujjait a szájába vette, megnyálazta őket és elkezdte simogatni a kebleit. Gyönyörű látványt nyújtott a kosztümös nő, amint a meztelen melleit simogatja, melyek fénylettek a nyáltól. Eddig a nadrágon keresztül simogattam magam, de most eleget téve a felszólításnak elővettem a merev farkam. A makkom hatalmas volt és vörös. Edina az ajkait nyalogatta, mint aki arra készül, hogy bekapja. Felálltam, hogy a szájába adjam, de intett, hogy üljek vissza. Míg ezt megtettem és vertem tovább a faszom, Ő fogta a harisnyáját és széttépte a pinája elött. Elhúzta a bugyiját és szétnyitotta a szeméremajkakat az egyik kezével, miközben a másikkal tovább izgatta a mellét. Középső úja rátalált a csiklójára, mely már kibújt a fészkéből és vörösen lüktetett, ahogy az én farkam is a kezemben. Egyre hangosabban ziháltam. Edina mosolygott és tovább ujjazta magát. Éreztem, ahogy egyre keményebb lett a farkam és már majdnem elsültem, mikor megszólalt:
- Gyere ide és élvezz a mellemre!
Több sem kellett. Oda álltam elé kezemben a farkam, mellyel megsimogattam az arcát, a fülcimpáit, melyek, mint már tudtam rendkívül érzékenyek voltak és tovább simogattam magam. A látvány őrjítő volt a félig meztelen kosztümös, magát ujjazó és kéjesen sóhajtozó vadmacska, aki csak a forró ondómra várt. Hörögve élveztem a melleire. A vastag sugár szétkenődött a mellkasán és az arcára is jócskán fröccsent belőle. Ő sóhajtva elélvezett, majd először a faszomat nyalta tisztára, majd szépen összeszedve magáról a nedveimet azt is szépen benyelte. Imádtam ezt a Nőt.
3rész.
Játszadozásaink egyre kifinomultabbak lettek, bár nagyon vigyáztunk a látszatra. Igy érkezett el a nyár vége, ősz eleje és közeledett a következő év tervezési időszaka. A vállalat vezetése a következő év előkészítésére, a stratégia kialakítására megbeszélést szervezett egy vidéki kastélyszállóba. Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hiszen két éjszakát töltöttünk ott. Már előre készültünk gyors üzenetek, e - mailek követték egymást, hogy kellően felizgassuk a másikat.
Az érkezést követően már egy megbeszéléssel kezdődött a program. Edina szemben ült velem, nehezen összpontosítottam. A programnak szerencsére időben vége lett és a közös vacsoráig még bőven maradt idő. Többen a Bár felé indultak, de mi kimentve magunkat a szobák felé vettük az irányt. Ahogy becsukódott mögöttünk az ajtó, egymásnak estünk. A ruhák szanaszét repültek és hosszan csókolóztunk. Edinán csak a combfixe maradt. Miközben a mellét a számmal kényeztettem ő a farkamat verte. Hirtelen ellépett tőlem és hanyatt feküdt az ágyon a feje kicsit lelógott az oldalán.
- Gyere, baszd meg a szám!
Nem kellett kétszer mondania már nyomtam is befelé a merev dákot a szájába, miközben előre nyúlva a csiklóját kerestem. Hirtelen felemelve a kezeit belemarkolt a seggembe és magába húzott. A makkom áthatolt a két mandulája között azt hittem megörülök. Folyamatosan diktálta a tempót. Ő baszta a saját torkát. Két ujjam folyamatos ki - be járt a lucskos pinában, míg a másik kezemmel a gyönyörű, kemény bimbójú melleket gyúrtam. Már majdnem elélveztem, mikor kivette a faszt a szájából és magára húzott 69 formában. Tudtam mi a dolgom, a nyelvemmel először a pinájából szürcsöltem ki a drága levet, majd a nyelvemmel a finom popó rózsát vettem célba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 26. hétfő 15:17
Nem volt rossz.
#9 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:29
Tetszett a fenéknyalás!
#8 cscsu50 2017. 10. 15. vasárnap 02:56
egész jó
#7 sunyilo 2017. 10. 13. péntek 22:01
Jó volt...
#6 zoltan611230 2017. 10. 13. péntek 04:12
Hű,, az igen..
#5 vakon54 2017. 10. 12. csütörtök 11:50
Folytazsd 10P
#4 veteran 2017. 10. 12. csütörtök 08:41
Ilyen hölgy minden elismerést megérdemel.
#3 Andreas6 2017. 10. 12. csütörtök 06:00
Kicsit irigyellek ezért a nőért - már ha igaz a történet.
#2 A57L 2017. 10. 12. csütörtök 04:11
Jó írás.8P
#1 Törté-Net 2017. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?