A+ A-

Szoptatás

A férjem és köztem öt év van, az én javamra. Amikor megismerkedtünk, csak szexre kellettünk egymásnak, aztán valahogy megváltoztak a dolgok. Vékony testalkatú, hosszú, vastag farokkal rendelkező fiatalember volt, amikor megismerkedtünk. Mára már szedett magára néhány kg-t, de ezt nem bánom. A szexuális életünk izgalmas volt, és az is a mai napig. Kicsit féltünk mind a ketten attól, hogy milyen lesz életünk a gyerek mellett, hiszen a barátainktól nem éppen jó példákat hallottunk. Természetesen beszélgettünk már arról, hogy ezt a kérdést valahogy meg kell majd oldanunk, de tudtuk, hogy ez nem csak rajtunk fog múlni. Aztán szerencsénkre úgy hozta az élet, hogy nagyon jó babánk született. Nyugodt volt, az éjszakákat átaludta, és szeretett a mamáknál lenni. Tejem volt szerencsére, nem is kevés. És ez volt az, ami színt vitt a szexuális éltünkbe.
Már elmúlt fél éves a fiunk, amikor egy este szoptatás közben megállta a férjem az ajtóban egy törülközőben, és nézett minket. Egyszer csak azt láttam, hogy emelkedik a törülköző a farka magasságában. Néztem rá kikerekedett szemekkel, mert ilyet még nem láttam tőle, pedig minden este bejön, és néz, amíg én szoptatok.
- Mi van Veled? – kérdeztem tőle hang nélkül, artikulálva, hogy le tudja olvasni a számról.
- Felizgattál. – erre csak mosolyogtam. – Én is kapok? – erre már csak néztem bután, mert hirtelen nem állt össze a fejemben, hogy mire gondol. Ő erre a saját mellbimbójához nyúlt, és megnyomta azt. Itt már megértettem, hogy mire gondolt. És akkor be kellett vallanom saját magamnak, hogy már én is eljátszottam párszor ezzel a gondolattal.
- Ha marad, kapsz. –suttogtam vissza.
Megettem a gyereket, elaltattam, és én is elment fürdeni. Addig a férjem még dolgozott a számítógépen. Vagyis azt hittem, hogy dolgozik. Mikor bementem a szobába, láttam, hogy ilyen pornót néz. Valóban izgató látvány volt számomra is, amin tejtől duzzadó, nagymellű nők ölében fekszik egy másik nő, aki szopizik. A férjem farka meg állt, mint a cövek. Hátal fordítottam neki, és ráereszkedtem a farkára. Hosszan, mélyen kitöltött. Néhányat mozdultam rajta, majd felálltam. Ahogy kiegyenesedtem, majdnem nyelvmagasságba került a seggem a nyelvével. Azt akartam, hogy kinyalja, ezért bepucsítottam neki, és dőltem hátra. Fantasztikusan nyalt. Itt is és a puncimat is.
- Mama, maradt még tej? – kérdezte kissé gyerekes hangon. Először meglepett a kérdés, de aztán felizgatott.
- Igen, Kicsim, maradt. –odasétáltam az ágyhoz, lefeküdtem, és vártam, hogy ő is jöjjön. Az oldalamra feküdtem, és ő pedig odabújt hozzám. Szájába vette a bal bimbomat, és szopni kezdte. Annyira meseszerű érzés volt, hogy azt kívántam, bár sose hagyná abba. Amikor el akarta volna húzni a fejét, én nyomtam vissza rá.
- Egyél, Kicsim. Szopjad erősebben. - Erre már felbátorodott, és erősebben szopott és a kezével masszírozta a másik mellemet. Egyszer csak abbahagyta, és felállt, közben pedig kajánul mosolygott.
- Hova mész Kicsim? Miért hagytad abba?
- Csak ezékért jövök. – és benyúlt a fiókba, ahol a vibrátorokat tartjuk. Kivette mind a kettőt, és kivette hozzá a sikosítót. Még mindig oldalfekvésben felemelte a lábamat és benyalt a puncimba és seggembe is. Aztán elkezdte a puncimat, és a lyukamat nyalni, majd pedig a nyelvét dugta be a hüvelymbe. Ez alatt az ujjával sem volt rest, azt a seggembe „pihentette”. Tágította a hátsó lyukamat, mert tudtam, hogy ma ott is meg fog dugni. Hamarosan éreztem, hogy az egyik vibrátor a seggembe hatol be.
- Lazíts! Engedd be! – én lazítottam. – Úgy! – és mozgatta bennem a nem kis vibrátort. Majd pedig bekapcsolta a rezgést is. A másik barátomat pedig a hüvelymbe nyomta, és azt is maximumra tekerte. Ezt követően pedig visszafeküdt mellém, és újra szopizott, közben azért a kezét a két vibrátoron tartotta, nehogy kicsússzanak. Addig ment ez így, míg el nem fogyott a tej. Még szívta-szívta, de már nem jött belőle.
- Mama, ez kifogyott. – majd pedig hisztit színlelve, megütötte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 24. szombat 19:28
Engem a pisis ,kakis történet undorít
#10 deajk2008 2018. 02. 7. szerda 08:08
Tetszett... 9p lett és folytasd!!
#9 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 08:24
Hadd pontosítsak: De gustibus non est disputandum
#8 cscsu50 2017. 10. 13. péntek 04:14
elmegy
#7 sunyilo 2017. 10. 12. csütörtök 18:56
Andreas, egyetértünk. De megmondták már a rómaiak: De gustibus non disputandum...
#6 vakon54 2017. 10. 11. szerda 15:40
Szeríntem is andreasnak van igaza.
#5 gyuri0926 2017. 10. 11. szerda 07:12
Nekem ez nem jött be
#4 Andreas6 2017. 10. 11. szerda 06:35
A pisis részt kihagytam volna, a többi OK.
#3 A57L 2017. 10. 11. szerda 04:35
Érdekes írás.
#2 veteran 2017. 10. 11. szerda 03:44
Ez még elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 10. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?