A+ A-

A Baker-család 1. rész - Morgan Baker

Miután kitette Zoét az iskola előtt bement dolgozni. Mostanában nem élt túl jó napokat. Házassága is kezdett szétmenni, teljesítménye se volt a régi, és ezt érezte ő is, sajnos már nem vonzódott úgy a féleségéhez mint azelőtt. Persze voltak még szép napjaik de már nem kívánta Őt úgy. Érezte amit felesége is. Kihunyt a vágy. Szégyellte beismerni magának de a huszonéves korosztály érdekelte őt is, mint sok más férfit. Érezte és tudta, hogy egy huszonéves lánnyal semmi gondja sem volna az erekciójával. Ezért szégyellte magát a félesége előtt. Ez viszont sajnos kihatott a munkájára. A munkahelyén se alakultak jól a dolgok. Részlegvezető volt, nemrég beadott egy újítást. Ettől az újítástól várta azt az áttörést ami kimozdítja őt a holtpontról és amitől az otthoni dolgok is rendbe jönnének. Ám az újítást visszadobták.
„Túl költséges” indoklással, ami igaz is volt csakhogy ha végrehajtották volna 1 éven belül megtérült volna. Ez lesújtotta. Romokban tért vissza az éppen aktuális meetingről az irodájába. Nem is tudott figyelni senkire és semmire. Titkárnője Eszperanza huszonéves spanyol származású hosszú, hullámos barna hajú, igéző barna szemű, sportos alkatú, közepes mellű, szép arcú, nő volt. Fontos megjegyezni róla, hogy fülig szerelmes főnökébe, aki viszont észre se veszi szegényt. Imádja és szereti, álmai férfiját, akit álmaiban már számtalanszor boldoggá tett de Morgan viszont nem viszonozza felé ezeket az érzelmeket. Morgan rengeteget vívódik és töpreng, hiszen szereti a feleségét, de mégis egy titkárnője korú nőről álmodozik. Férfiakra vagy inkább emberekre jellemző módon, álmodozik és észre se veszi a mellette lévő lehetőséget. Eszperanza szeretné felhívni főnöke figyelmét, ezért sokszor visel feszülős ruhákat, és immár lassan egy éve dolgozik bugyi nélkül, hosszú széles láb áttételekkel mutatva az álom pasinak, hogy szabad lenne a pálya de Morgan sose vette észre ezt.
Egyszer viszont mégis sikerült tudtán kívül főnökét tűzbe hoznia. Születésnapja volt és ezért Morgan meghívta ebédelni. Visszafelé jövet, azonban kibicsaklott a bokája és Morgan segítőkészen felajánlotta hogy az irodában megmasszírozza. Visszaérve Morgan alaposan meg is masszírozta a lábát bár inkább a talpaira és a lábujjaira koncentrálva. Amikor végeztek madarat lehetett volna fogatni vele a boldogságtól, annyira boldog volt, hogy főnöke végre foglalkozott vele, ezért fel se tűnt neki, hogy főnöke a bokájához nem is ért hozzá. Ahogy azt se vette észre, hogy a masszázs végeztével Morgannak úgy állt a farka mint még soha. Véletlenül ugyan de sikerült rátapintania főnöke gyenge pontjára. Morgan lábfetisiszta volt, ám nagyon ritkán volt része benne mert felesége nem rajongott érte. Így a vágya egy dobozba került ami felkerült a többi vágy mellé arra a képzeletbeli polcra, ám mikor Eszperanza bokája kiment, és kezébe vette a lány fiatal lábait, nem tudott parancsolni magának és kapott az alkalmon. Nem is csoda, hogy aznap hatalmasat szeretkezett a feleségével. És bár Diane érezte, hogy valami nem egészen kerek, de annyira örült férje visszatért kedvének, hogy inkább nem törődött vele. Azóta el telt néhány hónap és Eszperanza most látta főnökét ahogy letörve, összezúzva ment be az irodájába. Tudta mivel lehet egy bús férfit jobb kedvre deríteni, és el is határozta, hogy ma meg teszi amiről eddig csak esténként a bugyijában játszva fantáziált. Bement hát a konyhába főzött egy kávét, tálcára pakolta a cukorral és a tejszínhabbal és elindult az iroda felé. Morgan épp az asztalra roskadt mikor belépet, a szíve szakadt meg úgy sajnálta. Ez csak eggyel több indok volt számára, hogy megtegye.
- Főnök hoztam egy kávét. - mondta kedvesen neki.
- Köszönöm, igazán nem kellett volna, jól tudom hol a konyha. - mondta Morgan.
Eszperanza tudta hogy tudja, ittléte alatt Morgan volt az egyetlen főnök, aki nem hozatott vele a kávét, hanem maga főzte, maga vitte az irodába, sőt néha még őt is megkínálta belőle.
- Nagyon maga alatt van, gondoltam egy kis kedvességnek örülne.
- Köszönöm de tényleg nem kellett volna. - Mondta mosolyogva és elvette a csészét. - Eszperanza leült a székbe és figyelte ahogy a nagy ember lassú nagy kortyokban issza a kávét és kiengedi a gőzt. Lábait keresztbe tette és úgy beszélgettek. Ahogy telt az idő azt vette észre, hogy főnöke szeme egyre sűrűbben a lábfejére vándorol majd le a festett lábujjaira és hosszan ott is időzik. Egyből ráérzett a lényegre. Kezdett olyan mozdulatokat tenni amivel főnöke jól láthatta a lábait. Látta Morgan-en, hogy tetszik neki a látvány. Hirtelen fény gyúlt az agyában, kész volt a terv. Levette a cipőjét és kicsit megmasszírozta a bokáját mintha fájna. Majd megkérdezte Morgant, hogy nem masszírozná-e meg újra. Morgan természetesen bele ment hiszen ekkora már alaposan felizgatta a látvány. Leült a kanapéra, majd Eszperanza elfeküdt és főnöke kezébe adta a lábait. Morgan fa arccal de magában nagy élvezettel masszírozta őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 sipospista 2015. 06. 7. vasárnap 15:29
szuper
#12 listike 2014. 12. 27. szombat 13:11
Tetszett.
#11 Ulysses 2014. 12. 17. szerda 20:38
Olyan... Nem is tudom, milyen. Nem rossz, de nem is egy lehengerlő, letehetetlen olvasmány. Helyenként sablonosnak tűnt.
Tetszik a főszereplő "bemutatása", problémájának megvilágítása.
De a titkárnő adatait egyetlen mondatban darálod el. A folytatás meg kicsit ügyefogyott: "Fontos megjegyezni róla, hogy fülig szerelmes főnökébe, aki viszont észre sem veszi szegényt."
Szerintem nem ez a legjobb írásod.
#10 sikamika 2014. 12. 15. hétfő 17:12
jo lett...
#9 veteran 2014. 12. 12. péntek 20:25
#8 papi 2014. 12. 12. péntek 09:06
Nagyon tetszett
#7 A57L 2014. 12. 12. péntek 08:59
Ez jó lett.
#6 Rinaldo 2014. 12. 12. péntek 07:26
Szuper.
#5 zsuzsika 2014. 12. 12. péntek 07:07
Ismerős.
#4 feherfabia 2014. 12. 12. péntek 06:38
8P
#3 Wakundok 2014. 12. 12. péntek 06:15
Volt már,sajna5-6 hete.
#2 joozsi 2014. 12. 12. péntek 02:52
Már olvastam.
#1 Törté-Net 2014. 12. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?